Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flysweet

powiekszanie ust

Polecane posty

Gość Kaja

Myślę, że powinnas sprawdzić La Guel. Moja siostra powiększała tam usta i choć byłam przeciwna na początku, to naprawdę usze przyznac, że super wygląda. Nie ma tego sztucznego efektu. Nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie zrobić tego samego 🙂

Gość Kaja

Myślę, że powinnas sprawdzić La Guel. Moja siostra powiększała tam usta i choć byłam przeciwna na początku, to naprawdę usze przyznac, że super wygląda. Nie ma tego sztucznego efektu. Nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie zrobić tego samego 🙂

Gość gość

Dr Lenartowicz powiększała mi usta, a z efektu zabiegu jestem bardzo. Zabieg przede wszystkim nie był bolesny, bo otrzymałam znieczulenie, drobne siniaczki znikły mi dosłownie po trzech dniach, a usta wyglądają pięknie. Są naturalne, ale bardzo pełne i wyglądają tak młodzieńczo. Jestem bardzo zadowolona i wiem, że zawitam do was ponownie.

Gość daga

Moja przyjaciółka powiększała sobie usta w Krakowie w Dermedika i wygląda to super, bardzo naturalnie. Teraz poleca wszystkim koleżankom 😉

Gość Katarzyna

Najlepiej wybrać się do miejsca sprawdzonego. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić w Oświęcimiu Instytut Zdrowia Boczarska Jedynak. Powiększałam tam swoje usta i efekty są doskonałe do dzisiaj. w Instytucie pracują doświadczenia specjaliści, którzy wiele mi doradzili odnośnie wielkości i kształtu. Polecam.

Gość Danuta

Ja w Warszawie nic ci nie polecę. Sama jeżdżę specjalnie do Krakowa. Jest tam gabinet Dermedika, która robi mi usta od lat. Wygląda to bardzo naturalnie i jestem zadowolona z efektu. Nie chce mieć ust glonojada, więc nie przesadzam nigdy.  

Gość ...

Ja w Warszawie nic ci nie polecę. Sama jeżdżę specjalnie do Krakowa. Jest tam gabinet Dermedika, która robi mi usta od lat. Wygląda to bardzo naturalnie i jestem zadowolona z efektu. Nie chce mieć ust glonojada, więc nie przesadzam nigdy.  

Gość Andzelika

Powiększanie ust powinno się na pewno robić w sprawdzonym miejscu. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić Dr Paradowską w Krakowie, już wiele razy korzystałam z ich pomocy. Usta powiększała dr Dominika Paradowska i jest to sprawdzony fachowiec. Zabieg został wykonany precyzyjnie i bez żadnych powikłań. Polecam.

Gość gosc
Dnia 30.08.2019 o 10:25, Gość nunek napisał:

ja mam piękne usta po salonie w Magic Visage, robiła mi je Estera w salonie Magic Visage na Mokotowskiej 52, polecam to miejsce jeśli chodzi o Warszawie. 

Proszę przestać zaśmiecać każdy temat swoimi reklamami tego typu zabiegi wykonuje się u LEKARZY  a nie kosmetologów ! z powodów oczywistych! 

Witam czy mógłby mi ktoś pomóc  w znalezieniu jakiejś fajnej kliniki która wykona zabieg z góry dziekuje 🙂 (prosze o link albo nazwa storny) 🙂

Gość Ananan272

ja mam usta powiekszone kwasem Restylane Kysse i sa teraz piekne, od zawsze o takich marzyłam ❤️

Gość Ananan272

ja mam usta powiekszone kwasem Restylane Kysse i sa teraz piekne, od zawsze o takich marzyłam ❤️

Polecam IDEALE (lek. Stojak i lek. Jakubik) na Jerozolimskich 117. Dwójka lekarzy, którzy robią wspólnie zabiegi. Zrobili mi super modelowanie ust, a mojej mamie botoks (redukcje zmarszczek). Super efekty. Polecam jeszcze raz 😉

Zdecydowanie polecam w Krakowie gabinet Dermedika. To co tam robią jest piękne i bardzo naturalne. Świetna atmosfera. 

Ja powiększałam usta w SLOW AGE Centrum Medycyny Estetycznej i Laserowej w Rzeszowie i jestem bardzo zadowolona naturalnym ich wyglądem 🙂

Ok kilku lat jestem wierna Klinice Rubinkiewicz Med w Krakowie na Wrocławskiej i tutaj pierwszy raz powiększyłam usta cztery lata temu i nie była to łatwa sprawa bo miałam zdeformowany kształt po nieudanym zabiegu w innym gabinecie. Tutaj wracam teraz tak co 10 miesięcy aby utrzymać efekt soczystych i pełnych ust a jeśli zostaje coś preparatu to Pani podaje mi go np. w bruzdy, kąciki lub gdzie tylko potrzeba. Kameralny klimat , bez tłumów i ograniczonego czasu na klienta(bywa różnie). Polecam Wam zabieg powiększania badz korekty kształtu ust w tej Klinice. 🙂

Ja od lat pozostaje wierna Klinice Rubinkiewicz Med w Krakowie na Wrocławskiej. Trafiłam tu cztery lata temu po nieudanym zabiegu powiększania ust u dlatego kwestia naprawy tego nie była łatwa. Teraz wracam tutaj tak co 10 miesięcy aby moje usta były w stanie idealnym, soczyste i większe. Tutaj zawsze uzyskuje efekt jaki oczekuje a jeśli zostanie preparatu to Pani podaje mi go w bruzdy bądz konciki. Kameralny gabinet, bez tłoku o wyliczonego czasu na klientkę, a bywa różnie. Polecam Wam powiększanie badź tez korektę ust w tej Klinice serdecznie bo cena klasyczna, efekt cudowny i zawsze jestem zadowolona.

Zapraszamy Modelki na szkolenie lekarzy medycyny estetycznej.

Zgłoszenia do wtorku.

Data: 1-2.07.2021 NICI/KWAS HIALURONOWY 

Gdzie: Warszawa

Kto przeprowadza zabieg: Lekarz

Modelka ponosi koszt za materiał 100-120 zł/NIĆ lub 250 zł kwas hialuronowy

biuro@wydarzeniamedyczne.pl

Zgłoszenia pod nr 668585867