Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto lepszy...

Mam już 30 lat, a nigdy nie...

Polecane posty

Gość IMO13713
Powiedział Oferma - nadworny frustrat. Przynajmniej masz teraz więcej wolnego, bo jedna para jaj do lizania w trumnie skończyła.

IMO... twoje niewybredne komentarze są poniżej jakiej kolwiek krytyki...

Gość IMO13713
Nie wtrąacaj się Ruda, bo ja tutaj na ciele Kafeteryjnego celebryty próbuje "zaistnieć"...

Gość IMO13713
E tam, ciągle będziemy sie kręcić wokół tych samych wyzwisk. Lepsze kłutnie są z laseczkami przekonanymi o swoich racjach. O, cześć Ruda! :P

Gość IMO13713
Bo baby to zuo! Kto ci powiedział, że Was nie lubię? Takie same podejście mam jak do facetów (bez podtekstów seksualnych proszę). A kłutnie z Wami są bardzo zabawne.

Nie wiem, z tego co widzę to jedziesz zawsze po babkach, a jak facet przyzna babce rację... to i po tym facecie... (no dziś był wyjątek z offem, chociaż kłótnia wynikła bo stanął w mojej obronie)...

Gość IMO13713
Ruda, nie chodzi, o to, że stanął w Twojej obronie. Chodzi o sposób w jaki, to zrobił. Taki altruistyczny, rycerski, bezinteresowny - taki kurwa zakłamany, bo dużo częściej widziałem go sypiacego jeszcze gorszymi tekstami jak z rękawa. A czepianie sie babek - bo lubię, a najlepiej sie Was wkurza rzucając prawde w oczy.

Gość IMO13713
I o tym właśnie mówię - hipokryzja w najlepszym wydaniu.

prawdę w oczy... chyba wyświechtane stereotypy... nie zawsze, ale często... A sory off jaki by nie był, to zwrócił kolesiowi uwagę w okolicznościach luźnej, przyjemnej dyskusji, kiedy to dark ni z gruchy ni z pietruchy chamsko mi pojechał i popsuł całą atmosferę...

Gość IMO13713
Ruda - i co z tego? Czy ja czepiam się, faktu reakcji? Ja czepaim się osoby, która zareagowała. Czy jakbyś zobaczyła jak Hitle ratuje jedno żydziątko sprzed pędzącego czołgu, to powiedziałabyś, ze fajny facet? Oferma - nie podniecaj sie tak staruszku, bo wstyd mamie przynosisz.

Żydziątko...brzmi jak zwierzątko... ale nie ważne... Off tak jak wspominał jeżeli jest w chlewie to babra się w tym gównie ze wszystkimi... a jak rozmawia na poziomie to nie wyjeżdża z chamskimi tekstami, chyba że mu ktoś pojedzie bez powodu...

Gość IMO13713
Czyżbyś opisywał swoje doświadczenia? Kolejna hipokryzja. Ruda - po prostu widziałem go częściej w akcji. Potrafi wybuchnąć ni z gruchy, ni z pietruchy i nawsadzać komuś za to, że mu się gęba niespodobała. Przyznaje się jestem na tyle "złośliwym małym gnojem", że w takich momentach go podpuszczam, jest to całkiem proste z resztą, bo facet ma coś nie tak z głową...

ok, złośliwe małe gnoje... ja idę spać, bo jutro znowu mam robotę...

Gość IMO13713
Powiedziałbym, że będziesz opierać ciapatego, ale starszyzna mnie zjedzie. :P

Gość IMO13713
Oferma, krótko - co taki śmieć jak Ty może mnie nauczyć? Co możesz mi powiedzieć, abym poczuł skruchę? Otóż NIC. A pewnie jestes teraz taki spocony ze zlości, bo podobni mi gnoili Cię w życiu? Wyluzuj, stres szkodzi. Poczytaj jakies wieści polityczne i Ci przejdzie. Wielki pan mi przebaczał, a ja taki niegodny sie okazałem - śmiechu warte...

Gość IMO13713
Bla, bla, bla - jestem celebrytą na Kafeterii. Już się odklejam staruszku. Narazie.

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!!