Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

jak mozna ubrac dziecko w uzywane ciuchy

Polecane posty

a co to jezyk slamsow? jeśli. chgodzi o przeklinanie to mozna powiedziec że 90%tego topiku to slamsy,ty tez :) szlag cię trafia co ,zawistna suczko?

Gość Keratyna
nelli - ty jesteś analfabetką! Zwyczajnie pisać nie potrafisz... i jedzie od ciebie patologią. Taki język to język patologii.. a pisać to każdy może co chce.. Grasz zwyczajnie, ale język cię zdradza.. tak jak i ogromne braki w edukacji. Twoje dziecko też pewnie będzie tak mówić, a w szkole będzie osłem.

Gość Keratyna
Elita nie posługuje się takim językiem.. To język patologii..

Gość madafaka1
Nelii czy jak ci tam kurwo, chyba z własną cipa się na łby pozamieniałaś ! Pierdolony kaszalocie !!

Gość phi bogaci ludzie nie muszą
niby nowa szmata nie jest to dla ciebie wydarzeniem, a siedzisz tu od 10 rano i się tym podniecasz.... ...sorry ja się nawet nowym autem tyle czasu nie jarałam :D co ty jakimś durnym topikiem o szmatach, tani sposób na dowartościowanie i kropka.

ja tylko odnosnie... tez tak robie z czescia a reszte taka jak wozki,nosidelka,maty,etc.na strych chowam też nieczuje się w obowiazku dawac innym, a taka keratyna tylko czeka,pijawa jedna aż coś skapnie

Gość ja tylko odnosnie jednej
Keratyna nie rozumiem tez dlaczego na mnie naskoczylas? Ja sie nic na temat uzywanych ciuchow nie wypowiadalam. Chyba jestes przewrazliwiona

Gość Keratyna
nelli ale się rozmarzyłaś... Ja się dziwię, że ty się nie wstydzisz, że pisać nie potrafisz? :D Takie byki walisz, że opóźnieni umysłowo mieliby ubaw..

keratyna a co ty mozesz wiedziec o elitach?biedna myszko? tak przy znajomych bym tak nie mowila ale do was moge bo jesteście biedni :) nowy samochod ha ha też mi coś phii ja sir tym nie jaram że mam nowe ciuchy tylko śmieszy mnie podejscie tych.prostakow

Gość madafaka1
Neli nie pier dol bo chodzisz w łachmanach , znam cie .

Keratyna naskoczyla na ciebie bo ma kompleksy,uwaza pewnie że jak biedna jest to się jej nalezy,a ty na smietnik wyrzucasz

Gość Keratyna
ja tylko odnosnie jednej - dlatego, że twoje zachowanie jest zupełnie nieekologiczne. A powinnaś nie tylko ubierać swoje dziecko, ale także myśleć o tym, aby miało zdrowe powietrze, wodę i jedzenie. Wrzucenie do specjalnego pojemnika, czy nawet powieszenie na śmietniku czystych ubranekw reklamówce, które ktoś będzie mógł sobie wziąć nie wymaga w ogóle czasu. A dzięki temu nie trafią na śmieci i nie będą sie rozkładać latami. Gdy inni będą kupować tanie szmaty na wyprzedażach.

o tak,napewno mnie znasz:) tylko że tacy jak ty wstępu to do mojej dzielnicy nie maja,no chyba ze psie gowna z prawników posprzatac o

jak się nie podniecasz jak w każdym poście podkreślasz swój rzekomy status tym, ze ciebie "stać" na nowe szmaty.... kochana, to nic nadzwyczajnego, każdego co ma choćby trochę ponad minimum na to satać, a to że niektórzy wolą zaoszczędzić i kupić używane, to ICH WYBÓR! ...zazdrościsz im, ze kupują za grosze to na co ty wywalasz pół pensji? ...bo NIE ROZUMIEM o co ci chodzi? ...kupujesz sobie nowe, to sobie kupuj - wywalasz na śmietnik, jak dla mnie to możesz nawet forsę w kiblu zamiast papieru toaletowego używać TWOJA BROCHA :P ale nie zawracaj tym gitary innym bo mamy to w DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIE :D

ale czy ja napisalam, ze wrzucam ciuchy byle jak? Klade worek z ciuszkami na smietniku i jak ktos chce niech bierze. Po prostu pisze, ze wyrzucam na smietnik, bo ktos cos wczesniej o tym pisal. Niby co innego mialabym z tymi ciuchami po dziecku robic?

Gość Keratyna
To się bieda rozmarzyła... Wielką tylko tutaj może pozgrywać. Największe gówna to z twojej głowy wychodzą... Wciskaj dalej swoje kity, jaka to ogromnie bogata jesteś.. ale jak widać na naukę cię nie było stać.. aby nawet swojego języka nie znać, to już trzeba naprawdę być opóźnionym.

Gość Keratyna
ja tylko odnosnie jednej - czyli nie wrzucasz na śmietnik.. tylko przy śmietniku, a to co innego..

ojej to na kierowce was nie stać? biedaczki :D

Gość madafaka1
Nelii szmato nie wkurwiaj mnie bo zrobię ci kolo dupy w robocie

Gość madafaka1
basen? od kiedy to sie rowy z gnojem nazywa basenem ?

Gość Keratyna
A dziecko nie ma swojego helikoptera z pilotem.. o biedactwo.. :D Ani własnego basenu, musi się taplać w używanej wodzie przez innych? A fuuj...

Gość Keratyna
W takiej używanej wodzie pływa, gdzie mnóstwo chorobowych bakterii pływa.. jak to możliwe, że nie masz swojego basenu. My biedni a mamy..

na smietnik, przy smietniku dla mnie bez roznicy. Wrzucam worek na smietnik i tez w zaleznosci ile tego mam, jak duzo to klade przy tych koszach, a jak malo to laduje do samego srodka. I tak ludzie sie grzebia, wiec jak ktos chce to znajdzie:D

zdecydowana większość ciuszków dziecięcych, jakie zdarzało mi się kupować w lumpach była jeszcze z metkami :) tylko że za koszulkę D&G zapłaciłam 5 zł z oryginalną metką, a nie 200zł:) nie można tak pisać, że jak kogoś "nie stać" to nie powinien robić dzieci uważam, że po pierwsze- małe dziecko 3 razy ponosi i wyrośnie, po drugie- ciuszki z takich sklepów się pierze, a po trzecie- idąc tym tokiem myślenia można powiedzieć, że jeżeli kogoś nie stać, by dziecku zafundować zabawki za kilka tysięcy, wysłać na dzienne studia do USA i kupić merca na 18-stkę, to też nie powinien robić dzieci, bo go nie stać na wszystko, co najlepsze :) dziecko ma być czyste, ubrane i kochane. nie ważne, czy to będą ciuszki nowe, czy nie

ale sie dajecie podpuszczac. po co sie wdajecie w te głupie pyskówki?...

Gość Keratyna
nelli tylko ubranka kupi, bo jej dziecko, będzie jak mama analfabetką. To przechodzi w genach.. Oby z podstawówki wyszło, to będzie sukces..

Gość Keratyna
taajasne ale sie dajecie podpuszczac. po co sie wdajecie w te głupie pyskówki?..." Bo śmiesznie jest.. Lubię się przyglądać, jak ktoś próbuje nieudolnie grać. Fajnie, że stara się nas bawić.. :D

ja mam przerwę na kawę :D a i czasem lubię poćwiczyć nerwy na takich głupich gęsiach jak autorka, później w rzeczywistości trudniej mnie z równowagi wyprowadzić, a to procentuję :D

Gość do AUTORKI!!!
Piszesz o tym jak można ubrać dziecko w używanie ciuszki? A czy w ogóle wiesz o tym, że dopiero od niewielu lat noworodkom w szpitalach można zakładać własne (zakupione przez siebie) ubranka? Od kiedy kobiety zaczęły rodzić w szpitalach ZAWSZE było tak, że kaftaniki które zakładało się po porodzie noworodkom należały DO SZPITALA! i bynajmniej nie były jednorazowe!!! Były to rzeczy prane. Wręcz zakazywało się kiedyś przynoszenia do szpitala własnych rzeczy. Również dziś jeśli kobieta nie przyniesie swojej wyprawki takiej jaka powinna być, to często szpital użycza kaftaników, podobnie jeśli matka zabrudzi (krwią itp.) swoje koszule, to również szpital daje jej swoje jakie ma na stanie (również nie jednorazowe!).