Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

jak mozna ubrac dziecko w uzywane ciuchy

Polecane posty

Gość Keratyna
I to będą dobrze wydane pieniądze.

Gość no y ja
bzdury autorko! gdy byłam młodsza zawsze nosiłam ubrania po starszej siostrze(oczywiście te które były w dobrym stanie).Teraz gdy robie porządki i czegos nie potrzebuje lub nie lubie oddaje młodszym sąsiadką... zawsze im się przyda. CO DO DZIECI...MOJA SIOSTRA WYCHOWAŁA DWÓJKĘ DZIECI W USA PRZYSŁALA MNÓSTWO UBRANEK DO PL DLA SYNA BRATA A TERAZ PRZEKAZYWANE SĄ DO UK DLA KOLEJNEGO CHŁOPCA W RODZINIE...dzieci tak szybko rosną że nie opłaca się kupować wszystkich nowych skoro zostanie założone raz czy dwa.Podkreślam że to jest odzież nie byle jaka bo nike,gap,puma itp więc nie ma sensu marnowac!!! Do tzw lumpeksów też nic nie mam.

Gość Kamilia2905
Keratyna: A potem czyta się takie perełki jak np. muszę schuść:P:P a co do tematu: mnie również stać na nowe, i takie tez kupuje ale nie tylko... w domu, do raczkowania ubieram mu ubranka których zwyczajnie mi nie szkoda, a na wyjścia już lepsze. Prawda jest, że "na lumpie" można znaleźć nie lada cudeńka....

Gość do gdyby nie miał chemii
a ja jestem umówiona z właścicielką jednego lumpku i zostawiła dla mojego maluszka ciuszki. jeszcze z metkami. wypiorę w dobrym proszku w wysokiej temperaturze a potem bliżej porodu w proszku dla dzieci i będzie ok. nowych kupię nie wiele ale na pewno DOBREJ jakości. nie sztuką jest nakupować dziecku furę ubranek ze sztucznych materiałów. idąc Twoim tokiem myślenia autorko to Twoje dziecko też jest bachorem... skoro wszystkie obce dzieci są bachorami.

jestescie zawistne suki,bo ktos ma lepiej od was. Wasza sprawa,ze wasze bachory nosza szmaty:P Niekochacie swoich dzieci,jestescie wyrodne matki

Gość niusman
nellii___$ - a czemu korzystasz z tego forum? Przeciez jest UZYWANE przez wszystkie babki ? Nie lepiej zalozyc swoje wlasne forum, zaplacic za stworzenie jego i tam opisac jak to wszystkie dzieciaki to bachory ??

Gość niusman
bachorem to tylko i wylacznie ty jestes . Bo tylko ludzie wychowani bez kultury i zrozumienia dla innych sa BACHORAMI przez cale zycie.

Gość nhgyru6yu6y
Ale jestes autorko porypana,to czy kobieta kupuje uzywane czy nowe to okresla ja mianem dobrej lub złej matki???bo tylko dobra jest ta co nowe kupuje?Pierwsze słysze.... po drugie to od siostry moze byc?a od siostry to nie są obsrane i ob zygane po jej bahorze? Po trzecie mozesz se pisac ile wlezie ja i tak bede kupowac i uzywane i noew a nawet powiem ci wiecej kiedys moj znajomy co pracuje w lumpie przywióz niemiecka paczke pampersów nie otwartą i zuzyłam dla dziecka i co zyje....He he

jestescie biedne,zaniedbane,wasze batory zasmarkane chodza w szmatach,jedza i pija rzeczy drugiego sortu (biedronka itp.)i dlatego szlag was trafia ze inni maja dobrze :) weźcie sie do pracy i zacznijcie zarabiac,zmije wstretne. Zegnam pospulstwo,biedote 🖐️

jestescie biedne,zaniedbane,wasze bachory zasmarkane chodza w szmatach,jedza i pija rzeczy drugiego sortu (biedronka itp.)i dlatego szlag was trafia ze inni maja dobrze :) weźcie sie do pracy i zacznijcie zarabiac,zmije wstretne. Zegnam pospulstwo,biedote 🖐️

Gość nhgyru6yu6y
przepraszam za byki bachorze miało byc i obsrane

jestescie biedne,zaniedbane,wasze bachory zasmarkane chodza w szmatach,jedza i pija rzeczy drugiego sortu (biedronka itp.)i dlatego szlag was trafia ze inni maja dobrze :) weźcie sie do pracy i zacznijcie zarabiac,zmije wstretne. Zegnam pospulstwo,biedote 🖐️

Gość samo życie...
aż żal, że autorka jest matką...

Gość opiniodawca
nellii___$ Cos ci powiem: WY PIER DA LAJ.

Gość nhgyru6yu6y
sory za błedy bachorze miało byc i obsrane

jestescie zawistne suki,bo ktos ma lepiej od was. Wasza sprawa,ze wasze bachory nosza szmaty Niekochacie swoich dzieci,jestescie wyrodne matki A Twoj bachor moze i ma nowe ciuchy, ale ...co z niego wyrosnie... .

jestescie zawistne suki,bo ktos ma lepiej od was. Wasza sprawa,ze wasze bachory nosza szmaty Niekochacie swoich dzieci,jestescie wyrodne matki A Twoj bachor moze i ma nowe ciuchy, ale ...co z niego wyrosnie... .

jestescie zawistne bo wasze bachory chodza w szmatach,jedza zarcie z drugiego sortu(biedronka itp.) za robote się lepiej wez jedna z druga a nie tylko dzieci robic,rodzic i plakac ze na to i tamto brak... Zegnam zawistne zmije,bo zaraz przyjdzie tu jakas i zacznie blagac daj,daj...

hmmmm sa tacy ludzie jak autorka? Nie znam osobiscie... Znacie kogos takiego? Przyjaznicie sie z kims takimP Ciekawe czy autorka ma przyjaciol...

Gość biedroneczki w kropeczki...
nellii___$ pracujesz ??

Gość Keratyna
Lumpy może i można kupić, ale inteligencji nie kupisz.. ani nawet umiejętności pisania..

Gość Keratyna
I będziesz potrzebować dużo ciuchów, a głównie butów dla swojego dziecka, bo sądząc po genach .. to długo będzie chodzić do podstawówki nawet ...

Gość samo życie...
Dori30 pewnie, że autorka ma przyjaciól takich głupich ludzi jest niestety (za)dużo na tym świecie i te jej błędy może ma dużo kasy ale rozumu wcale, przykre to jest...

Gość niusman
ja znam takie jak ,,nellii___$". Dostaly w spadku po dziadku ktory od pługa byl oderwany i popierdzielal w kaloszach cale zycie pola. No i teraz wielkie Pania rżną . Wiesniak wies opusci - ale wies wiesniaka nigdy. Oto przyklad powyzej.

Gość eokza
wyganiasz nas do pracy a sama co robisz na kafe? dobra matka to ta która dba o to żeby ubrania jej dziecka były schludne i czyste...nie wystawia na wierzch metki i krzyczy "patrzcie puma". Nie zazdroszcze twojemu dziecku takiej matki jak ty...pewnie wołasz swoje dziecko "ej ty kur-wa choc tu bo ci zaraz zaje-bie" nie zdziwilabym się.Skoncz najpierw podstawowke moja droga. Pozdrowienia z UK gdzie moje dzieci chodza do prywatnej szkoly,uczeszczaja na lekcje gry na instrumentach,ucza sie 3 jezykow,chodza w markowych ubraniach i maja wszystko czego sobie zazycza....maja jednak szacunek do wszystkich.

Gość tameta
pozdrowienia dla Twojej udanej matki która nawet dziecka,czyli ciebie,nie była w stanie wychowac....twraz ty tak wychowuj swoje pociechy.

Gość Keratyna
A wy wierzycie, że ona taka kasiasta niby? Ja nie wierzę! Po pierwsze: pisać nie potrafi, zatem umysłowo nie pracowała nigdy i już nie będzie. To niby gdzie tak zarabia? W fabryce? Czy jako sprzątaczka? Mąż też musi być jej pokroju, bo nikt inteligentny nie zwiąże sie z analfabetką. Po drugie: dla bogatych kupowanie ubranka dla dziecka nie jest aż takim wydarzeniem, aby informować o tym świat i sie wychwalać. Bogaci chwalą się inwestycjami itd., a nie szmatką dla dziecka..