Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

jak mozna ubrac dziecko w uzywane ciuchy

Polecane posty

ma fajna mame,ktora daje mu wszystko co najlepsze i nie karze nosić szmat . Ja wyrazam swoje zdanie,nikogo nie prowokuje

Gość jak mozna ubrać dziecko
w tanią chińszczyznę, nasączona agresywna chemią ??? do tego tandetnie i bez polotu :O

pierdolnijcie się w łepetyny jedna z drugą ,ja mojemu dziecko kupiłam i nowe i używane ubrania na chwilę dosłownie ,pracuję i mogę kupować mu tylko nowe ale pytam się po co, skoro niemowlak rośnie tak szybko że nawet wszystkich ubranek które ma nie znosi ,za to starszemu kupuję tylko nowe .............Mam wrażenie że jesteś niedorozwojem umysłowym.

Gość dwefcewrgvq
KAŻE a nie karze!!!! Dziewczyno, jak można takie byki sadzać???

dziecku moze i wszystko jedno ale wam jako matkom nie powinno byc wszystko jedno.Zaznaczam jako dobraym matka

Gość przyszla czerwcowa mama
znasz swoja siostre tak? ja tez znam siostre i wiem ze ona takze ubranka dostala od siostry meza...a z reszta nie ma sensu z toba pisac...kazdy robi jak uwaza..wazne zeby dzieci nie chodzily brudne i glodne

nellii___$----> choćby ubranka były po dziecku, które wychowało się w patologicznej rodzinie, w której alkohol lał się strumieniami, to i tak jeśli by były w dobrym stanie założyłabym je dziecku, bo gwarantuję ci, że gorąca woda, podwójne płukanie, proszek do prania, potem wietrzenie na świeżym powietrzu i prasowanie zabija 100% bakterii, wirusów, zarazków, o brudzie, ubóstwie już nie wspomnę:-P Nikomu źle nie życzę, ale tobie życzę, żebyś nie doświadczyła cudu macierzyństwa, bo co z tego, że twoje dziecko będzie miało ciuszki ze sklepu, skoro własna matka będzie rozpatrywać go w kategorii: orzygany, obsrany bachor:-( Nawet jeśli ten topik jest prowokacją, a zapewne jest, bo aż takie idiotki nie istnieją, to mimo wszystko nie życzę ci najlepiej, bo kobieta, która w taki sposób nazywa dziecko nie zasługuje na nic

Gość wybacz nellii czy jak ci tam
ale patrząc na sposób, w jaki się wyrażasz, to raczej twoje dziecko nie ma normalnej mamy

Gość misia b
Może twoje dziecko ma i fajną mamę-lecz nieco przygłupiutką i nienznającą życia, a ortografii to już napewno. Poza tym dlaczego mówisz na inne dzieci:bachory.....przykro mi to pisać, ale jesteś pusta jak bębenek.

no fakt głupi błąd,przepraszam:) wy po prostu nie dbacie o dzieci i dlatego zakładacie szmaty. Co do chińskich rzeczy to ja na bazarze niekupuje tandety:)a wsklepie przeczytaj na matce debilu. Uciekam na zakupy,i kupię cos NOWEGO dziecku bo jest dla mnie ważne,a wy wyrodne matki plujcie marek dalej:)

Czym (nie kim) my tu się przejmujemy? Już sam dodatek do nicku $ świadczy , że to snobka. No i rozumek malutki jak u znanej imienniczki Rokity !!!

tak jak bo na tych "nowych" w pseudo markowej sieci ubraniach kierownik wybzykał 10 kandydatek do pracy to ok i autorce nie przeszkadza :O ...zakłada noworodkowi bez prania, bo to cudo nowiuśkie, to można :D :P :O

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nellii___$ Po pierwsze to zadbaj o ortografie, bo widać, że z tym (i nie tylko tym) masz ogromny problem! Słownik do ręki ewentualnie idź do szkoły, przyda ci się. Po drugie każdy kupuje tam gdzie chce, widać przez całe życie masz wszystko pod nos podsunięte i nie wiesz co to znaczy żyć biednie ale uczciwie, w zgodzie, miłości i szczęściu. To jest ważniejsze od pieniędzy, nie każdy jest materialistą.Jakby tak każdy patrzył tylko na to czy stać go na dziecko to by się dzieci nie rodziły. Po trzecie jak masz inne zdanie to ok, ale nie obrażaj innych ludzi. Po czwarte, ty zarabiasz czy ktos na Ciebie? bo jeżeli nie ty, to znaczy, że nie stać cię na nowe ubrania tylko tego kto zarabia. Jesteś czyjąć utrzymanka. to tyle w tym temacie!

Gość elijka
DZIEWCZYNY, CZEMU WY DYSKUTUJECIE Z TA IDIOTKA NELLI__$? PRZECIEZ TO TROLL!!

Gość Keratyna
Autorka chyba zakłada, że ubranka które ona kupuje były produkowane w sterylnych warunkach. Hahahaha.. Przecież nowe ubranko, które się kupuje przeszło przez tyle rąk i miejsc, że jakie to ma znaczenie, czy było dotykane przez jedną osobę, czy dwie więcej? Materiał wychodzący z fabryki, barwiony wieloma chemikaliami i dotykany przez wielu ludzi. Potem przez chińskie szwaczki - często dzieci chore, bo niedożywione itd. Potem przez wielu pośredników, zanim trafi na polskie bazary, czy sklepy... A i w sklepach dotykane, przez wielu klientów..

nie drogie nowe tak ? - made in china ? :o ... no to teraz grubo wymyślałaś... już wole wyprać te z ciuchów niż później leczyć dziecko na jakieś potniki :o...

Gość mamamama26
ja kupuje używane i ubieram :) i niewidze przeciwwskazań - to tylko rzeczy

mój ojciec pracował w zakładach przemysłu bawełnianego i nie raz mówił, że np robotnicy sikali do przędzy ... oczywiście kary były za to, ale debili nie upilnujesz.... i to był porządny polski zakład, na miejscu .... a nie gdzieś w chinach... ... gdzie jacyś obleśni marynarze to ładują do kontenerów - płynie to przez pół świata, celnicy po tym skaczą (osobiście widziałam taką odprawę, akurat przewoziliśmy auto z USA -ale nikt sie nie pierdzieli z rzeczami przy tym) ..... ...a później jakaś debilka zaciąga się smrodem, tego wszystkiego w jakimś sklepie i myśli, ze jest wyjątkowa :D

nellii robisz problem z niczego,ja ubranka po dzieciach wyprałam iwrzuciłam do pojemników na urzywaną odzież,a co do nowych kiedy kupuje bieliznę zawsze ją piorę.nawet znane marki mają swoje linie prod. w Chinach.

Gość Keratyna
Ja dziecka jeszcze nie mam, ale myślę że nie dopadnie mnie gorączka mamuśki. Ważniejsze dla mnie jest, aby dziecko miało swój pokój w domu z ogrodem, aby miało gdzie się bawić i uczyć. Aby miało zwierzątko, aby mogło się bawić bez wrzasków, że nie może iść do piaskownicy bo się ubrudzi. A z czasem edukacja... Poza tym kupowanie w lumpeksach to zachowanie ekologiczne, także z myślą o moim dziecku. O jego przyszłości.

nellii___$ jak Ciebie czytam to odnoszę wrażenie że nie jestes sprawna umysłowo. Jak kobieta i matka może sie w taki sposób wypowiadać ??

Gość fghjkl
nelli nowy to ty mozg potrzubujesz:)

Gość samo życie...
widać, ze autorce w dupie się przewraca i ma kupę kasy a później takie pustaki chodzą po świecie. Mnie stać na nowe ubranka ale nie widzę sensu żeby moje dziecko miało wszystko nowe, zdziwiłabyś się ile ładnych i niezniszczonych ubranek jest w lumpeksach - jak ty to nazywasz a jakość ubranek jest lepsza niż nowe w sklepie z metką made in china. POZDRAWIAM PUSTAKI!!!

Gość Kamilia2905
Ja mam propozycje, weź Ty idź do jakiejś księgarni i kup sobie NOWY słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny.... Uwierz mi, przyda Ci się....

Gość Keratyna
Mnie także stać. Właśnie wykańczamy przepiękny dom z wielkim ogrodem. I zaczynamy myśleć o dziecku. :) I na pewno nie kupię wóżka nowego za kilka tysięcy, bo wydaje mi się to idiotyczne. Tak jak i ciuszki.. a nawet zabawki..

Gość kura pracujaca
ja rozumiem jej zdanie ale spósób w jaki ona sie wyraza z jaka pogarda wulgaryzmem szok , ja np wole kupic nowe i stac mnie na to ale rozumiem i szanuje zdanie innych mam ,a nely hmm ona ma wszystko nieuzywane ,mózg to zupełnie nie smigany .

JA mieszkam w UK i kupuje na ebayu takie ciuszki ,ze w Pl nie jeden marzy o nich..I wcale nie widac,ze uzywane..Nowe tez kupuje,ale nie zawsze wszysko jest..Generalnie i tak wszytsko piore i nowe i uzywane..a stac nas na nowe i co z tego ? Jakie glupie myslenie.Do auta uzywanego tez nie wsiadasz bo siedzenia po kims ?

Gość Keratyna
Kamilia2905 Ja mam propozycje, weź Ty idź do jakiejś księgarni i kup sobie NOWY słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny.... Uwierz mi, przyda Ci się...." A jeszcze bardziej na tym skorzystałoby jej dziecko. Po tym jak pisze widać, że w jej domu książki nie uświadczysz. A to znak, że dziecko też nie będzie czytało... czyli w szkole będzie już skazane na kiepski start. Dziecko inaczej się rozwija w domu, gdzie się czyta.

Gość Keratyna
A w moim domu bedzie nawet biblioteka. :)