Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maya Sun

DIETA 50 / 50 !!!

Polecane posty

Gość madziula2014
ja już mam luzik moje juz w przedszkolu :)

Gość gość
zaczynam z wami . ale od jutra pozdrawiam

Gość madziula2014
witamy:)napisz swój pseudonim i od czego zaczynasz i ile chcesz osiągnąc.ja tu jestem stosunkowo krótko ,ale bardziej doświadczone koleżanki ,chętnie dzielą się swoimi spostrzeżeniami na temat tej diety:)

Gość gość
napisze ale pozniej teraz musze juz zmykac :)

Gość madziula2014
hej z tego co czytałam to nie,ale expertem nie jestem.dla mnie to dieta i nie dieta ,jem prawie normalnie tylko w jeden dzień mniej.Myślę ,że to i tak mniej szkodliwe niż jakieś środki na odchudzanie .Siłowni nie lubię ,a ze sportów to rower,basen i spacerki z córcią a i jeszcze tańce z córcią :)

Gość gość
A CO MYSLIIE NA TEMAT DIETY 5;2 troche podobne , tylko 2 dni sie je mniej a w 5 wiecej nie wiem ktora by byla lepsza, jak myslicie

Gość kysza
Dziewczyny, jesteście kochane :) że się dzielicie tymi swoimi doświadczeniami! Listopadówko, przekonuje mnie to, co napisałaś o znaczeniu naprzemiennosci jedzenia (dzień tłusty i chudy) - mam nadzieję, że doczyta to też Noblessa, która ma wątpliwości. Bardzo Ci dziękuję za spisanie jadlospisu - zdecydowanie będę do niego zagladać i spróbuję wykorzystać (nie ukrywam - czekam na cd :) Madziula, a Tobie dziekuję za przepis na owsiankę - też skorzystam. No i za tą informację o piciu wody - spróbuję :)

Gość madziula2014
ja się nauczyłam pić wodę:) i gorąco polecam :) mówisz i masz jutro mój dzień tłusty czyli up śniadanie 9rano owsianka 2 sniadanie jak szaleć to szaleć12 pieczywo 70g,ser biały ,rzodkiewka obiad 15 filet z kurczaka120g duszony w jarzynach,ziemniaki 2 szt,ćwikła z chrzanem, kolacja 18 pieczywo szynka z indyka

Gość MarinaS
Ja śniadanie staram się jeść już o 7, najpóźniej o 9 - 10 drugie. Ja wręcz przeciwnie staram się unikać tłuszczu. Nawet olej stosuję specjalny, od kilku miesięcy smażę na oleju Gold Drop, bo on powoduje, że potrawy są mniej tłuste. Dodatkowo regularne ćwiczenia (żadnej Chodakowskiej) tylko własne pomysły. Na początku było ciężko, teraz się przyzwyczaiłam.

Kysza,nie ma za co dziekowac po to tu jestesmy zeby sie wspierac i udzielac dobrych rad:) ja za woda tez nie przepadam ale mimo wszystko pije bo wiem ze pomoze. Madziulka to masz dobrze ja mam 6 miesiecznego synka w domu i wymaga opieki zdecydowanie wiekszej ale i tak jestem zadowolona bo jest strasznie grzeczny:) co do wazenia to najlepiej wazyc sie co najmniej co tydzien nie czesciej poniewaz jak zobaczymy np ze waga skoczyla do gory( co jest czesto spotykane) to sie wtedy stresujemy a stres zatrzymuje wode w organizmie co jest nie potrzebne, a no i wazymy sie zawsze rano po wyproznieniu na czczo:) witam nowe dziewczyny:) co do metabolizmu to stanowczo odpowiadam NIE, NIE ROZWALI SIE:)

A moj wzrost to 158 czyli kurd**elek:) mam lekko niedowage tz mialam jak zaczynalam przy moim wzroscie powinno sie wazyc od 47 do 55. Madziulka jeszcze jedno....fajnie ze tanczysz to tez dobrze dziala na spalanie. I w dodatku spedzasz z coreczka czas pochwalam takie postepowanie:) ja dzisiaj dzien chudy czyli nie poszaleje sobie:) sniadanie kromka chlebka pelnoziarnistego z salatka z pomidora drugie: kawa latte 33 kalorie, obiad okolo150 g rybki+ brokuł przekaska: mandarynka lub 4 truskawki, kolacja: pasta jajeczna+ kromka pieczywa ciemnego.( jajko ugotowane na twardo zetrzec na grubych oczkach natarce dodac ćwiartke łyżeczki chrzanu,łyzeczke majonezu lekkiego, szczypiorek, wszystko wymieszac no i pieprz i troszke soli.)

Gość madziula2014
cześć laseczki :) musiałam zmienić swój jadłospis na dziś,ponieważ dopiero wróciłam od lekarza.Kurcze wysiedziałam się tak jak nie wiem.W bufecie kupiłam gotową bułkę z sałatą ,wędliną i ogórkiem na obiad zjem filet grillowany z sałatką grecką,kolacja kanapka z twarożkiem i 2 jabłka do pracy.Listopadówko02 dzięki za Twój jadłospis i z niecierpliwością czekam na Twoje niedzielne ważenie:) Ja na razie się nie ważę czekam do wtorku ale już się czuję lżejsza:) Bo chcieć to znaczy móc .Wszystko zaczyna się w głowie:)Grunt to pozytywnie myśleć:)Pozdrawiam.

Gość kysza
Listopadówko, obawiam się, że długo z nami juz tu nie będziesz. Z tego, co piszesz wynika, że Twoja waga zbliza się do ideału i lada chwila nie będziesz juz miała motywcji :( Wcale nie jesteś taka malutka! Moja córcia ma 162 cm i uważam, że jest cudnie akuratna:) Jutro zaczynam, ale wodę już stawiam jak najlblizej siebie :) Ciągle spisuję sobie Wasze jadłospisy - proszę nie przerywajcie! I już się bardzo boję!!!

Gość gość
spoko,spoko kysza:)mnie jeszcze sporo zostało:) dzień chudy sniadanie owsianka obiad pół saszetki ryżu z jogurtem litr soku pomidorowego woda no i piję kawę z chudym mlekiem bez cukru w miedzyczasie:)

Gość madziula2014
spoko,spoko kysza :)mnie jeszcze sporo zostało :) dzień chudy sniadanie owsianka obiad pół saszetki ryżu z jogurtem litr soku pomidorowego woda no i piję kawę z chudym mlekiem bez cukru w miedzyczasie:)

Gość kysza
Zaczęłam! Zdecydowanie nie jest łatwo. Korzystam z Waszych przepisów. To mnie mobilizuje. Nie da się ukryć - przez większość dnia ściskało mnie w żołądku i wołało "jeść !!!" No cóż, byle do jutra :)

Gość madziula2014
super kysza:) dasz radę a jak się chce jesc to woda ,woda,woda. Trzymam za Cb kciuki :)

Gość gość
hej dzis mialam miec 1 dzien diety i dzien chudy , no i zawalilam odrazu , zjadlam pelna miche owsianke, a powinnam to miec na 3 razy i co teraz zrobic ten tlusty a jutro chudy? prosze o odpowwiedz

Gość madziula2014
do gość. jak tam uważasz możesz mieć dzień chudy .zjedz lekki obiad ,jakiś owoc,jogobella 0% ,kefir lub sok pomidorowy.

Gość madziula2014
do gość nie głodź się bo dieta szybko Tobie zbrzydnie. Ja też gotuję dziś obiadek dla swojej rodziny i np im kurczaka pieczonego dla mnie filet wrzucony do rosołu,im mizeria mi plasterki zielonego ogórka. Mam dzień tłusty zaczęłam od owsianki. Trzymam za Cb kciuki:)

Gość kysza
Madziula, powiem szczerze, że Twój tłusty dzień, to dla mnie jak chudy! Mało tego do jedzenia :( Powinno być chyba około 1500 kalorii? Taką w każdym razie mam nadzieję, bo mój rozszerzony żołądek zgłasza protest na aż takie ograniczenia. Podejrzewam, że Twój już się przestawił - zazdroszczę :)

Gość madziula2014
dziś się trochę ograniczam bo zjem ciacho z kremem u teściowej

Gość madziula2014
pewnie jeszcze jakaś kolacja:)

Gość gość
Dzieki dziewczyny za wypowiedzi

Gość gość
Hejka wszystkim.Poczytałam i nakręciłam się bardzo pozytywnie,ogólnie od miesiąca myślę o diecie ale na myśleniu się kończyło :( od jutra zaczynam 50/50 :) będę tu zaglądać,potrzebuję wsparcia,super że jesteście :) pozdrowionka :)

Gość madziula2014
witamy gościa :) zjadłam ciacho i troche chipsów jutro dzień chudy,miałam sie ważyć we wtorek ,zważę się we środę to bedzie równy tydzień mojej diety,nie diety :)

Gość madziula2014
listopadówko02 z niecierpliwością czekam na wynik Twojego ważenia :)

Czesc Kochaniutkie:) od razu przepraszam za nie obecnosc bo bylam u mamy prawie caly weekend, moja waga to 54 i pół kg , wiec juz po nadwadze:) tylko ze ja chce wazyc 50-51 kg. Wczoraj w dzien chudy zjadlam rosol z makaronem i malutki kawalek sernika na zimno, przez caly dzien pilam tylko plyny. Dzisiaj sniadanie: jajecznica ze szczypiorkiem z 2 jaj + kawa z mlekiem. Drugie śniadanie jogurt jogobella 0% herbatka zielona, obiad ziemniak pieczony + pierś z kaczki + surowka. Przekaska(jeszcze nie wiem:) kolacja pasta jajeczna na ktora podawalam przepis wczesniej, + 2 kromki graham+ herbatka owocowa. Chciałabym tu zaznaczyc ze jestem strasznie Kysza dumna z Cb ze udalo Ci sie zaczac:) pamietaj nie jestes sama:)

to i ja spróbuję z wami, po miesiącu 5:2 straciłam 3 kg kolejny miesiąc diety mi nie wychodził więc 1kg wrócił a teraz spróbuję 50/50 ale bez weekendów.