Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maya Sun

DIETA 50 / 50 !!!

Polecane posty

Gość madziula2014
Gratulacje listopadówko02:):):)Fajnie ,że jesteś :)Widać ,że jestes inspiracją dla wielu kolejnych uczestników forum(coraz więcej osób tu zagląda) Bardzo mnie to cieszy bo w grupie raźniej:)

Gość madziula2014
kysza a jak u Ciebie?wiesz każdy z nas jest inny ,prowadzi inny tryb życia ,ma inne zapotrzebowanie na kalorie,wiec nie przejmuj się tym ,ze ja jem mniej widocznie mniej potrzebuję.A trudno też mam .Widzisz mój mąż jest wysoki i szczupły,moja córa to kopia męża:) mają taki przemiał jedzenia ,że szok. słodycze,chipsy do łóżka ,deserki i nim im nie zostaje wszystko trawione prawie w trybie natychmiastowym :)ale ja się zaparłam i staram się jeść swoje. Mam garnki zeptera ale on wolą bardziej tradycyjne potrawy ,więc im gotuję normalnie a sobie np dziś rano owsianka z bananem,obiadek brokół,kurczak ,ziemniaki,jabłka duszone na deser-obieram 2 jabłka dodaję łyżkę miodu i do mikrofali na chwilę:)uwielbiam

Gość Kamila70001
Witam. Czy moge dolaczyc do grona odchudzajacych. O diecie dowiedzialam sie niedawno i tak was podgladam ze postanowilam tez sprubowac. Ostatni miesiac bylam na diecie,jadlam same zupy warzywne. Waga przez pierwszy dwa tyg spadala a teraz stoij jak zaczarowana. Schudlam 4 kg. Ale do celu jeszcze daleko a lato tuz tuz:(. Waze teraz 80kg przy wzroscie 166. Wiec tragedia. Mam wrazenie ze cale zycie jestem na diecie. Schudne a potem wszystko wraca. Dzis jesten w pracy wiec zaczynam od dnia chudego bo wczoraj był obiadek rodzinny. Trzymam kciuki rozniez za was :)

ciesze się ze ciągle ktoś do nas dołącza:) witam nowe kobietki:) dzisiaj sie zmierzyłam i od poczatku zgubilam w biodrach 3,5 cm, w tali 7 cm,w udzie prawie 4 cm.

kamila witam oczywiście ze możesz dołączyc:) twoje zatrzymanie się wagi świadczy o tym ze organizm musi się przestawic na mniejsze zapotrzebowanie kalori jak ruszysz zta dieta 50/50 zacznie spadac na nowo:) nie martw sie dasz rade:) kysza gdzie sie podziewasz?

Gość gość
Hejka dziewczyny.Potrzebuję porady,mianowicie chodzi mi o chude dni czy macie jakieś przepisy na coś na ciepło lub przekąskę,byle szybkie do zrobienia bo siedzenie dla mnie w kuchni to katorga.pozdrowionka :) z góry dzięki za podpowiedzi :)

Gość madziula2014
witamy nowe dziewczynki :) do goscia ja lubię filet z kurczaka z przyprawą knorr bez tłuszczu na patelnię, risotto z warzywami,lub ryż z jogurtem albo z duszonym jabłkiem, z przekąsek sałatka grecka kupuję sałatę lodową dzielę na cztery serek sałatkowy też na 4 ,połowę papryki,pomidor ,kilka oliwek,oliwa z oliwek, lubię też warzywa na patelnie smacznie ,szybko i zdrowo

Gość madziula2014
listopadówko02 jeszcze raz wielkie gratki:)

Gość gość
LICZYCIE kalaorie? jak tak to ile w chudy dzien a ile w tlusty?

Gość Kamila70001
Hej. Pierwszy dzien mija. Zjadlam 3 banany,2 kawy,sok pomidorowy,jogurt naturalny,serek granulowany light i juz sie uzbieralo 600kcl. Kurcze tu 19 a ja glodna jak wilk:/. Chyba na wieczor wypije duzo wody i moze arbuza. Dobrze ze jutro dzien tlusty bo jesten przed okresem i wtedy konia bym zjadla. Musze wytrzymac, bo zazwyczaj 3 tyg dieta a ten tydz przed pochlaniam wszystko i wraca wszystko:( Jednym zdaniem mam przerabane:)

Gość kysza
Jestem, jestem :) Cieszę się nas tu przybywa i witam wszystkich :) Listopadówko, trochę Cię tu brakowało :) Mało zostało Ci do zrzucenia, masz rzeczywiście bardzo konkretne osiągnięcia. Ale mam nadzieję, że mimo to tak szybko nas nie opuścisz? Zgadzam się ze stwierdzeniem, że działasz inspirująco :) Wiem i czuję, że nie jestem sama i to jest naprawdę fajne !!! Madziula, u mnie też same chudzinki, więc rozumiem o czym piszesz :) Dzięki za zrozumienie - minie trochę czasu, zanim przestawię się na aż tak duże ograniczenia w dniu chudym. W każdym razie mam taką nadzieję :( Ale naprawdę jem dużo, dużo mniej. Kamila, ja też często odczuwam głód. Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy. Dziewczyny dużo piszą o piciu wody. Stosuję się do tego i chyba naprawdę jest lepiej :) Do gościa - jeżeli możesz, to nadaj sobie jakieś imię. To bardziej pomaga w rozróznieniu osoby. Bo niechcący każdy może posłać swój wpis jako gość.

Gość madziula2014
kochana kyszo super ,ze jesteś:) zobaczysz ,że warto i nabierzesz jeszcze więcej motywacji jak przyjdzie pora ważenia:)ja już czuję się lżejsza ,ale się nie ważę czekam równy tydzień:)w środę rano napiszę co pokazała moja waga:)aczkolwiek jestem dobrej myśli:) woda,woda,woda ja dzis trzy litry spokojnie wypiłam tylko sukcesywnie małymi łyczkami właśnie skończyłam dugą półtoralitrową butelke:) Kysza cały czas do przodu:) trzymam za Was kciuki:) a listopadówka i tak tu będzie zaglądała mimo wagi idealnej bo to fajna babka :)

Gość madziula2014
witam,witam Kamilo i trzymam kciuki jak dla mnie to wolę bardziej treściwe chude dni,sałatka grecka ,filet i sok pomidorowy,kefir w ciągu dnia .pozdrawiam

Gość madziula2014
często też ogladam program puszyści kontra szczupli.Na trzy dni puszysty z wagą ponad sto kilo zamienia się w klinice dietą z osobą ważącą około 50 kg.ten chudy ma przerąbane jedzac porcje osoby z nadwagą ,o ten puszysty jedząc posiłek chudego patrzy na to co je chudy.Masakra .Jest tam bardzo obrazowo pokazane od czego tyjemy.jeden facet schudł bardzo duzo odstawiając tylko coca-colę.polecam choćby jeden odcinek.

Gość madziula2014
motto na jutro:) - Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć. Napoleon Hill kolorowych dziewczynki:)

Gość madziula2014
i to mi się jeszcze podoba "Nie czekaj. Pora nigdy nie będzie idealna." - Napoleon Hill

Czesc Kochane:) do Madziulki i do Kyszy nie martwcie sie bede was odwiedzac w miare mozliwosci:) ale narazie nigdzie sie nie wybieram wiec cieszmy sie ze wspolnego czasu online:) a i jest mi strasznie miło jak tak o mnie piszecie:) co do wpisow gosci mialam to wlasnie napisac i zapomniałam...ja takze prosze zeby goscie albo sie zarejestrowali albo na samym poczatku swojego kazdego wpisu drukowanymi pisali swoj nick ułatwi to nam kontakt a tak to trzeba sie domyslać kim jesteście.

Do goscia odnośnie czegoś na cieplo np zupy mrozonki dlugi sie ich nie robi dajmy na to jarzynowa gotujesz wode wrzucasz kostke rosołową mrozonke gotujesz 15 min zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu doprawiasz pieprzem solą i masz zupke porcja 250 ml ma 170 kcl nie duzo i to jest moj obiadek dzisiejszy:) na sniadanko mam połowke bułki grahanki z plastrem drobiowej wedlinki i pomidorkiem + zielona tea kolacja szklanka zupki z obiadku:)

Madziulka ja identyfikuje się najbardziej z tym pierwszym właśnie z takim mottem tutaj przyszłam chociaż nie wiedziałam o jego istnieniu:)

Kamila dasz rade pierwszy tydzien jest najgorszy ale pomysl sobie o rezultatach:) każdy na ulicy będzie się za Tobą oglądał a sąsiedzi będą szeptać na Twoj widok" spójż jak ona świetnie teraz wyglada, jak jej sie to udało?":) musimy wierzyc ze jestesmy silne koniec kropka:)! To sie tyczy nie tyljo Kamili ale kazdej z nas:)

Wiecie co jest fajne po takim chudym dniu? Płaski brzuch widać to:) Madziulka napisz na czym leci ten program:) kysza pamietaj trzymac sie zasad:) kazdego dnia jestes blizej sukcesu:) pamietaj WODA:)

Gość Kamila70001
Do listopadowki:) Dzieki kochana za super wsparcie. Wlasnie takie fora pomagaja najwiecej. Moj maz mnie wspiera-moze zjemy pizze:) Kiedys przed ciaza schudlam bardzo duzo 2 miesiace 30kg. Faktycznie nie bylo osoby ktora mnie znala zeby nie byla w szoku i nie zazdroscila to bylo super. Potem ciaza i wrocilo wszystko. Fakt ze po ciazy udalo mi sie zrzucic balast ale teraz z wlasnej winy 10kg wrocilo. Przez wlasne lenistwo i zaniedbanie. Dlatego biore sie ostro.. nie ma zlituj sie. Laski do lata malo czasu. Pora wskoczyc w fajne ubranka na lato:) Milego dnia:)

Gość kysza
Kochane, posłuchałam Was i piję wodęI Jestem po chudym dniu i poszło dobrze :) To fantastyczne uczucie mieć kontrolę nad tym, co się je. Ale nie wpadam na razie w zachwyt. Już to przechodziłam wiele razy, a potem ... upadek :( Ale muszę mysleć pozytywnie! Listopadówko, mam ogrom kg do stracenia, to aż trudno napisać - 30 kg byłoby super, 40 kg to marzenie :( :( :( A ten program jest w polskiej wersji językowej, nazywa się "XL kontra XS" i jest, a w kazdym razie był do dzisiaj, na programie telewizyjnym ttv o godz. 14.45. Madziula, a dla mnie jak znalazł jest to drugie motto :)

Gość madziula2014
Kyszko kolejne motto dla Ciebie "bo jeśli człowiek chce bardzo ,a powie sobie,że musi to ZAWSZE W KOŃCU NA SWOIM POSTAWI"nie wiem kto to powiedział ale lubie to i jeszcze to "Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie" i to -' Ludzie, którzy tracą czas czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz! ' Fisher i to - "Jedz aby żyć, a nie żyj aby jeść" i to "Co masz zrobić jutro, zrób dziś, co masz zjeść dziś, zjedz jutro."

Gość madziula2014
"Nic nie smakuje tak dobrze, jak bycie szczupłym" Nothing tastes as good as skinny feels " motto Kate Moss mam nadzieję ,ze się przekonam jutro się ważę

Gość madziula2014
hihihihihi 1,5 mniej :)po tygodniu:)teraz to dopiero mam motywację:) dziś dzień down czyli mało jeszcze nie wiem co może zupę z mrożonek jak pisała listopadówka ,na śniadanko owsianka która jeszcze mi niezbrzydła:)

Gość madziula2014
:):):):):):):):):):):) tak mi się własnie buzia cieszy:) dziewczynki które mają jeszcze jakieś wątpliwośći odsyłam do motta "Nie czekaj. Pora nigdy nie będzie idealna." - Napoleon Hill