Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość Gość Natalia 1988
Balbinka a ty jaka miałaś betę??? I jak sie wogole czujesz???

Gość balbinka91
W 12-13 dniu po owulacji miałam betę 73. Po 48 godzinach wzrosła do 205. Czuję się bardzo dobrze. Piersi zrobiły mi się pełniejsze i bardziej tkliwe jak nacisne, tak samo jak brodawki. A tak poza tym to czuję się bardzo dobrze. Nie mam jak narazie żadnych mdłości. Czekam na wizytę u lekarza. Muszę zobaczyć tą kropeczkę to chyba wtedy uwierzę bo jak narazie to czasem się zastanawiam czy mi się to nie przyśniło hi

Gość Melodyja
Dziewczyny a czy któraś z was brała mace przy ziołach? Bądź czy Wasi partnerzy brali? Jaki efekt?

Gość balbinka91
Ja stosowałam tylko zioła ale wiele dziewczyn na forum pisało żeby nie przesadzać z takimi specyfikami przy ziołach bo można się przestymulować.

Gość Gość Natalia 1988
Moj chlopak stosowal mace plus inne witaminy, ja zreszra tez czasem pisał w smoothie. I teraz jest moj 5 dzien po dacie spodziewanego okresu a dalej nie mam. Testy wychodzą ujemne, i w pt zwymiotowalam:(

Gość gość
Dziewczyny martwie sie,ze moze beta slabo przyrasta...zero objawow nadal

Gość balbinka91
Spokojnie. Nie nastawiaj się zbytnio na nic. Ani nie rób sobie nadzieii ani nie myśl zbyt negatywnie. Ja na takim etapie też jeszcze nic nie czułam. Poza tym że czułam takie dziwne uczucie jak przed okresem od czasu do czasu, ale piersi jeszcze w ogóle nie czułam

Gość gość
Dobra,dzieki dziewczyny,jutro powtarzam bete trzymajcie kciuki :)

Gość Gość Natalia 1988
A ja okres dzis dostałam i daje spbie spokój na razie z ziolami..Skupiam sie na wakacjach, zrzuceniu nadwagi i nowej pracy. Trzymajcie się. :*

Gość gość
Wrocilam z bety,o 15 wynik bedzie,moze mi ktoras wyliczyc min przyrost jaki byc powinien od tamtej bety po 72 h?

Gość balbinka91
Ja policzyłam sobie na tej stronie i to jest chyba najfajniejszy kalkulator hcg jaki znalazłam na internecie http://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html I napisz oczywiście jaki wynik jak tylko będziesz mogła. Cały czas trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie dobrze ;-)

Gość gość
Napisze wam kochane,nie wiem czemu ale strasznie sie martwie,czuje sie jakbym zawal lada chwila miec miala.Oby to bylo tylko przewrazliwienie.Mialam juz wlasnie kiedys taka sytuacje,beta slabo rosla,tyle,ze od poczatku plamilam wtedy. Teraz przezywam,bo niedrozny jajowod...

Gość gość
Kobitki 302,3 jest nadzieja?

Gość gość
Za mało

Gość gość
Tez sie tego boje,niby wedlug kalkulatora miesci sie w normie,bo po 72 h czytalam,ze 114% min.

Gość balbinka91
Nie jest to jakiś spektakularny wzrost ale mieści się w normie. Po 72h wzrost nie powinien być mniejszy niż o 114% a u Ciebie wzrosło o 124%. Umów się do ginekologa na wizytę jak najszybciej i niech on monitoruje dalej przebieg ciąży. Będzie wiedział co i kiedy zrobić żeby się upewnić. A Ty sama ze swojej strony możesz jedynie znow powtórzyć hcg w środę. Ale nie zamartwiaj się bo jak sama widziałaś według kalkulatora wzrost jest w normie i według procentów też więc nie podchodź do tego tylko negatywnie.

Gość gość
Musi byc dobrze,tak mysle dziewczyny.Nie moze byc inaczej

Gość gość
Chociaz na tym etapie to chyba lekarz nic nie zobaczy,jakbym poszla do niego w piatek?

Gość gość
A jak pojade do lekarza w piatek,to powinien juz cos zobaczyc?

Gość gość
Balbinka o ktorej masz wizyte?

Gość balbinka91
Byłam dziś u lekarza. To 5 tydzień i jak narazie nie widać jeszcze zarodka ale pęcherzyk jest. Muszę teraz czekać 2 tygodnie na kolejną wizytę. Kolejny czas niepewności. Nie ma sensu dziewczyny iść tak wcześnie bo tylko będziecie się martwić czy zarodek jest czy nie :-\ Lekarz mówi że wszystko wskazuje że jest ok bo jest pęcherzyk zoltkowy który utrzymuje ciążę więc to wskazuje że zarodek jest tylko jest za mały by go zobaczyć. Ale jeżeli ktoś obawia się ciąży pozamacicznej to na tym etapie przynajmniej dowie się czy ciąża jest u miejscowiona w macicy. Powiedział że skoro tyle starałam się o dziecko to przepisze mi luteine i akard. Luteine przeciw poronieniu a akard podobno też pomaga bo jest przeciwzakrzepowy itp.

Gość gość
Balbinka a kiedy mialas ostatni okres? U mnie chyba nie ciekawie po 48 godz wzrost o 61%.

Gość balbinka91
Ja ostatni okres miałam 15 lutego, a owulacja była dopiero po miesiącu bo 15 albo 16 marca. Ten wzrost mięśni się w minimalnej normie więc trudno coś powiedzieć.

Gość balbinka91
A Ty wiesz kiedy miałaś owulacje? PS. Dziewczyny fajnie by było jakbyście wpisywaly sobie jakieś nicki bo wtedy wiadomo komu się odpowiada i co ktoś już napisał na forum a tak to nie wiadomo który "gość" jest który hi ;-)

Gość gość
Tu Karola z tym niedroznym jajowodem,jutro mam wizyte,musze porozmawiac z lekarzem,tak bardzo soe boje.Nie moge nic jesc ,jestem tak zalamana.Okres mialam 10 marca,owulacje mialam tzn.test owu wyszedl mi pozytywny w 24 i 25 marca.Przypuszczam,ze owu byla 25 marca.Niby mieszcze sie w normach,ale jak czytam,ze dziewczynom tak szybko rosnie beta,a mi tak wolno to nie wiem.

Gość gość
Boje sie strasznie,ze jutro mi powie,ze moze to byc pozamaciczna,na usg chyba nic nie zobaczy przy tak niskiej becie.W dodatku,teraz swieta,a ja wogole nie mam glowy do swiat :( O 8 mam wizyte,takze kolo 11 jutro napisze,co mi powiedzial.Moze ktos kiedys bedzie mial podobny problem,to sobie poczyta.

Gość balbinka91
Jeżeli ciąża będzie w macicy to jest szansa że będzie widać pęcherzyk. Przy dobrym sprzęcie USG widać już nawet w 2 tygodniu od owulacji a u Ciebie to by był 3 tydzień od owulacji. Napisz po wizycie koniecznie. Wiem co czujesz i przeżywasz więc też się martwię ;-)

Gość gość
Jak w internecie czytalam,to niby pecherzyk powinnien byc widoczny przy becie -1000 ,wczoraj mialam 500 wiec,zakladam,ze jitro bedzie z 700

Gość balbinka91
Chyba nie warto gdybać. Musisz jakoś wytrzymać do jutra. Ja sama mam ochote żeby ktoś mnie uśpił na 2 tygodnia i żebym obudziła się w dniu wizyty

Gość asienkadomka90
Czesc dziewczyny, czytam Wasze posty i postanowiłam dołączyć do grona "staraczek" :) poki co mam inne pytanie do Was. Jestem na etapie starania się o ciąże i oczywiście co miesiąc wydaje mi się ze juz sie udało...ale niestety co miesiąc rozczarowanie. Nie trwa to długo wiec sie nie martwie az tak ale mam pytanie odnosnie pierwszych Waszych objawów ciązy, czy cos czułyście?? Czy np miałyscie podwyzszona temp ciała, albo jakies kłucie badz bol podbrzusza?? cos cokolwiek mozna powiazac z ciążą a nie miałyście tego wczesniej?? pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się