Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabcia74

zioła ojca Sroki nr 3

Polecane posty

Gość Gość Natalia 1988
Gość ziola ojca klimuszki pij na niedrozne jajowody, skoro jeszcze nic nie zaczęłaś pic. I dieta bezmleczna.

Gość gość
Balbinka ale ciężko rozpoznaje owulacji. No bo kupiłam na necie testy owulacyjne i ani jeden nie wyszedł pozytywny i robiłam w dni płodne. Nie wiem co ze mną nie tak. A okres mam zawsze co 28-29 dni. Teraz jak drugi miesiąc piłam zioła ojca sorki to w 12 dniu cyklu czułam ból w pachwinach z obu stron i tak do dnia 14. Ale już nie miałam testów by sprawdzić. I czy to prawda że test musi być z samego rana robiony z pierwszego moczu i najlepiej zawsze o tej samej porze?

Gość Natala1988
Gość , testy owulacyjne robi się wieczorem, 2 godz przed nie pije się płynów, a testy ciążowe rano, z porannego moczu. Ja też ma. Cykle 28 dniowe i trz testy nic nie wykazały A robilam do 23dniacyklu:(

Gość gość
Natala to wyglądałoby że nie mamy owulacji? To co robić?

Gość Natala1988
Trudno jest określić samemu czy była owulka. Dlatego pijemy zioła zeby sie pojawiła! Ja pije pije do maja, a jak nie zajde to ide do lekarza zaczynam leczenie, monitoring itd:( choć dziś wreszczie poczulam klucie jajnika-2 cykl picia 14dzien cyklu oprócz tego zdrowo sie odżywianie i wtescie biegam i ćwiczę na siłowni, aby zwiększyć płodność i zająć głowę. A nuż sie uda

Gość NATALA 1988
18 dzień cyklu i 2 kreski na tescie owu:)!!!! A co u was dziewczynki!!!!????!

Gość gość
U mnie w 16 dc 2 kreski na owulacyjnym,ale niestety ten cykl mam stracony....poniewaz owulacja,jest po stronie niedroznej :(

Gość Melodyja
Dziewczyny kiedy najlepiej robić test ciążowy? Dziś jest 10 dni po przytulankach, a na teście jedna kreska. @ powinnam dostać w najbliższy czwartek.

Gość gość
Witam jestem zielona w temacie picia ziółek, ale czy możecie mi powiedzieć gdzie zamawiacie te zioła, bo chyba chciałabym spróbować, bo wszystko inne już zawiodło :(

Gość Natala1988
Gościu nie kupuj z neta ziółek, idź do zielarskiego niech ci dadzą wszystkie składniki wymieszaj je i pij! Testy ciążowe robi się w dniu spodziewanej miesiączki!

Gość balbinka91
Tylko zwróć uwagę na proporcje bo zioła w paczce są po 50 g a niektóre zioła dajesz w ilości 25g. Wiem że dziewczyny czesem o tym zapominają i wsypuja wszystko jak leci, a potem kombinują i dorabiają

Gość balbinka91
Natala1988 gratulację z 2 kreseczek!

Gość Natalia 1988
Dzięki Balbinka a co u ciebie??!!

Gość gość
Może znajdę w okolicy jakiś zielarski sklep, tylko czy ktoś poda mi listę i proporcje ziółek jakie mam kupić?

Gość balbinka91
W internecie znalazłam swą składy. Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja pije takie: Ziele lebiodki-50g Koszyczek rumianku-50g Ziele macierzanki-50g Liść pokrzywy-50g Ziele dziurawca-50g Ziele rdestu ptasiego-50g Ziele ruty-20g Kwiat nagietka-20g Ziele nostrzyka-20g Ten skład mam z poradnika ojca sroki ale na stronie bonimedu jest inny, chyba z melisą jeszcze. Więc może jeszcze inne dziewczyny niech się wypowiedzą. Ale ja uważam że to bez większej różnicy

Gość Agulka87
Hej dziewczyny. Dzisiaj 14-15 dzień po pregnylu. Blada druga kreseczka na teście. Boję się cieszyć jeszcze. Jutro powtarzamy i jeśli też tak będzie to w piątek idę na bhcg. Trzymajcie mocno kciuki! Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Gość balbinka91
Trzymam kciuki za ciemniejszą kreseczke ;-)

Gość Melodyja
A ja dziś termin @, a na teście jedna kreska. No nic czekam na @, bo brzuch od 3 dni pobolewa i zacznę starania jeszcze raz.

Gość balbinka91
Zawsze pobolewa Cię tyle przed okresem? Bo jeżeli nie to może jednak jesteś w ciąży. Wielu dziewczyna test wychodzi dopiero nawet po tygodniu od okresu. A takie lekkie bóle jak przy okresie zdarzają się właśnie na samych początkach ciąży

Gość balbinka91
Dobra dziewczyny, teraz już mogę napisać. Wczoraj byłam na becie i jestem w ciąży! Jutro powtarzam i zobacze czy jest prawidłowy przyrost. Wychodzi na to że to 4 tydzień (2 tydzień po owulacji). W skrócie przypomnę: półtora roku starań, nieregularne okresy bądź ich brak, brak owulacji, a ciąża w 3 miesiącu picia ziół. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i utrzymam

Gość Gość Natalia 1988
Super! Gratki

Gość Natalia 1988
Powiedz chociaż czułas owulacje i czy mialas śluz plodny i co ile dni serduszkowaliscie? Naprawdę szczere gratulacje. Spokojnej ciąży!

Gość balbina91
W ogóle to straciłam już nadzieję na owulację bo miałam ją dopiero 29 dnia cyklu! Ale w tym dniu czułam lekkie bóle po prawej stronie przez jakieś kilka godzin i miałam dużo śluzu, na tyle że było go dużo na papierze. Kilka dni przed nie kochaliśmy się ale w tym dniu tak, a potem za dwa dni. Ale to na pewno przytulanki w tym dniu dało takie efekty. Po owulacji, na trzeci dzień rano już miałam temperaturę podwyższoną. Tydzień po owulacji zbadalam progesteron i wyszedł mi wysoki. 10 dni po owulacji zrobiłam test o wysokie czułości ale nic nie pokazał. Następny zrobiłam 14 dnia po owulacji i wtedy pokazała mi ledwo widoczne druga kreska i od razu pojechałam na betę. Dzisiaj odebrałam wynika i hcg wynosi 74. Jutro powtarzam bete

Gość gość
Dzis moj 23 dc,owulacje mialam 8 dni temu,wczoraj dziwne lekkie plamienie.Juz chyba ok,boje sie,ze sobie cykl rozregulowalam. Nigdy tak nie mialam

Gość balbinka91
Może to było plamienie związane z zagniezdzeniem się zarodka. Szkoda że nie zbadalaś sobie progesteronu. Wtedy byś wiedziała wszystko. Bo jeżeli byłby niski to by oznaczało że pewnie masz problemy z drugą fazą. Takie plamienia występują właśnie w przypadku niedomogi lutealnej. Ale jeżeli to było tylko jednorazowe zdarzenie to nic straconego. A jaka była krew? Jasno czerwona, czerwona czy brunatna?

Gość gość
Takie cos zoltobrazowe watpie,zeby to bylo zagniezdzenie:(

Gość balbinka91
To raczej nie. Z implantacji byłaby to świeża krew, jasno czerwona

Gość Natalia 1988
Jeszcze dwa dni i okres... Tym razem żadnych objawów przed okresem, piersi Nie zabolały ani razu. BALBINKA bolał sie ciust ten ostatni szczesliwy cykl?????

Gość balbinka91
Mnie w ogóle nie bolały piersi przed okresem z ziołami. Tym razem też tak było. Nie bolały mnie nic a nic. Teraz dopiero je czuje. Ale ja się tym nie przejmował bo ból piersi przed okresem i w ogóle PMS bierze się z tego że nie ma równowagi w hormonach, że w pierwszej fazie było dużo estrogenu a w drugiej za mało progesteronu. A ja miałam go dużo w drugiej fazie bo badałam więc może dlatego nie odczuwałam nic takiego. A czujesz cokolwiek? Bo ja już kilka dni przed okresem czułam w podbrzuszu tak jakbym miała zaraz dostać okres. Nie ból ale takie uczucie które się czuje zaraz przed tym jak się dostanie okres. Myślałam że dostanę okres ale p dwóch dniach wiedziałam że musi chodzić o coś innego.

Gość Gość Natalia 1988
Nie, nie czuję tego, nic nie czuje, ale ja dopiero mialam bole jak juz mialam okres. Idę fzis po test a jutro z rana zrobię