Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 3, 2017 Daj znać jutro co test pokazał. Który to Twój cykl z ziołami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Mnie tez nic nie boli,to ja z piatku od tego plamienia.Test negatywny dzis 10-9 dzien po owulacji.Dola mam,nie radze juz sobie,bede musiala isc na te operacje.Mam jeszcze troche czasu do lipca,tyle,ze akurat owu z niedroznego zawsze mam.Pije mieszanke nr.1. Dzis zakupie plastry borowinowe.Trzymam kciuki za was dziewczynki. Karola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NATALA 1988 Napisano Kwiecień 3, 2017 Moj drugi cykl, tak, dam znać, ja też mam plastry borowinowe z Polski właśnie dostałam, jak znów bedzie nic to trzeci cykl dokładam plastry, karola slyszalam ze jeden plaster mozna nawet kilka razy Nakładać nie wiesz czy to prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 3, 2017 Mnie w 10 dniu po owulacji test pokazał jedną kreskę a dopiero 13 dnia po była bardzo bardzo słaba druga kreska. Ja zaszłam dopiero w 3 cyklu z ziołami i to z owulacji w 29 dniu więc naprawdę wszystko jest możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Natalka ja slyszalam,ze 1 plaster na 1 uzycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natala1988 Napisano Kwiecień 4, 2017 Jedna kreska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 4, 2017 A który to Twój dzień po owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 4, 2017 Ogólnie nie wiem kiedy miałam owulke, nie chodzę na monitorong ogólnie testy wykazały owulke w 19 dniu, gdyny tak przyjąć ze była to bylby dzis 11 dzoen po owu. Nie rob mi nadziei, ja sobie nie robię, i tsk caly dzien juz płacze... Ide w następnym tyg do lekarza... Mam dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 4, 2017 Mam cczasem dziwne bole po prawej stronie pod brzuchem, terwz sie martwię czy nie przecholowalam z ziolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbina91 Napisano Kwiecień 4, 2017 Sama pamiętam jak płakałam po każdym negatywnym teście a robiłam niemal co miesiąc przez półtora roku. Jeżeli parzyłaś jedną, nieczubatą łyżeczkę ziół to chyba nie ma szans na przecholowanie. Chyba że stosowałaś jeszcze coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2017 Pisalam,tu pare dni temu. W tym cyklu,stwierdzony niedrozny jajowod. Pilam ziola sroki do 15 dc. W piatek dziwne plamienie. Wczoraj pozytywny test. Dzis tez,tylko kreski sa blade niby widoczne,ale tak bardzo sie boje. Nic mnie nie boli,nie czuje nic. Karola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 6, 2017 Ale test ciążowy pozytywny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2017 Tak pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 6, 2017 Zrób hcg i powtórz po 48h. Zobaczysz jaki będzie wzrost. Jak będzie o mniej niż 60% to możliwe że to ciąża pozamaciczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 6, 2017 Gratki Karola!!!!!! :*au mnie dalej nie ma okresu... W szoku jestem. Tamten cykl byl 26 dniowy a w tym sie wudluza, dzis 29 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Nie dziekuje,jak na razie,tak bardzo sie boje pozamacicznej...ah. Objawow nadal brak,brzuch leciutko co jakis czas pobolewa.Test dzis z pierwszego moczu,niby kreska mocniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinki91 Napisano Kwiecień 7, 2017 Nie czekaj tylko zrób betę. Masz zrobić jeszcze dzisiaj a powtórzyć w poniedziałek. Na internecie znajdziesz jakie powinien być wzrost po takim czasie. Nawet są kalkulatory hcg które Ci wskażą czy wzrost jest w normie czy za niski. Będziesz dużo spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Natalka,moze powtorz test...a noz,widelec sie udalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Macie racje,zaraz pojade na bete,ale powiem wam,ze boje sie,ze jest niziutka.Skoro testy blade,a moze tymi ziolami se pomieszalam juz sama nie wiem.Hsg w 8 dc,pecherzyk byl 10 w tym niedroznym.Owulacja 16 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 7, 2017 Tak, ja zrobie test jutro z rana.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Bylam na becie przed chwila wrocilam.Wynik kolo 16. Rok temu,tez mialam blade kreski i beta slabo przyrastala,tyle,ze od razu plamilam. Trzymajcie kciuki,dzis 13 dpo. Martwi mnie te zero obiawow,nawet piersi nie bola. W pierwszej 10 lat temu,bolaly niesamowicie,w drugiej straconej tez,a teraz nic.Czasem delikatnie zapieka aby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinaka91 Napisano Kwiecień 7, 2017 Mnie przed trzynastym dniem po owulacji wychodziły ledwo widoczne kreski. Na teście wyszła mi ledwo widoczna a z krwi miałam już 73. A piersi poczułam dopiero kilka dni po terminie miesiączki. Nie pocieszam Cię na siłę tylko piszę jak było u mnie. Ja w drugiej fazie nie czułam piersi w ogóle, ani odrobinę jakiegoś obrzmienie czy tkliwosci. Na wyniku pewnie będziesz miała normy ale sprawdź sobie w internecie, tam są dokładne, co do tygodnia po owulacji. Jeżeli wynik będzie się pokrywał z wiekiem ciąży to powinno być ok. Ja w środę mam wizytę u lekarza. Nie mogę się doczekać. Liczby na wyniku to jedno ale jak zobaczę na USG to dopiero będę pewna i spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Dam znac o 16 ile jednostek,mnie przed okresem,tez w tym cyklu nie bolaly. Najgorsze jest to,ze jak zrobilam hsg to ten lekarz powiedzial,ze in vitro tylko.Ze w tym msc nie mam szans na ciaze. Bylam u drugiego 3 dni pozniej,on zeby in vitro nie robic,ze laparoskopie mi zrobi,ze cuda w naturze sie zdarzaja,wiec mam sie starac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Dziewczyny moja beta to 90.9 Normy podane jakies 1-2 tydz chyba,to ok czy zle,przyrost zbadam w pon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Natalia 1988 Napisano Kwiecień 7, 2017 Ładna beta,!! Wczesną ciążę wskazuje. Ile jestes dni po owulacji kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 7, 2017 Zgadza się! Jak na dwa tygodnie po owulacji to beta piękna! Dziewczyno, jesteś w ciąży! Teraz tylko w poniedziałek powtórz. Ale wydaje mi się że gdyby to była pozamaciczna to beta nie byłaby taka wysoka bo zarodek wytwarza dużo hcg dopiero po zagniezdzeniem w macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka91 Napisano Kwiecień 7, 2017 Zobaczcie dziewczyny,jeden lekarz powiedział że tylko in vitro a tu proszę. I jak tu nie wierzyć w cuda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Test owulacyjny wyszedl mi w 15 i 16 dc. Dzis moj 29 dc.Podejrzewam owulacje w 16 dc,ze wzgledu na bol owulacyjny. Czyli mysle,ze dzis jestem 13 dni po owulacji. No nie wierze,teraz bede sie modlic,zeby bylo wszystko dobrze. Modlitwa do sw.Rity chyba mi pomogla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 No i chyba ziola,bo innej opcji nie ma,skoro kontrast w jajowodzie nie przeszedl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Kontrast też duzo pomaga. Po hcg wogole dużo kobiet zaciaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach