Gość kaja 97 Napisano Październik 12, 2013 Kacha, sory ale weź sobie może coś na uspokojenie. My tu wszystkie pijemy te ziółka i się wzajemnie wspieramy. I taki cel ma nasze forum. Może powinnaś założyć nowy wątek o in witro. A tak przykrość nam sprawiasz i awanturujesz się bez potrzeby. Ja ziół nie kupiłam na allegro, tylko w sklepie zielarskim. A Dolarcia jak najbardziej może mieć 2 owulki w miesiącu. przecież nie napisała że jedna po drugiej. Skoro Cię na dużo stać to życzę ci udanego invitro, ale przede wszystkim pokory musisz się jeszcze nauczyć. Pieniążki to nie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Październik 12, 2013 Kacha to prawda psujesz atmosferę forum. Powinmas znaleźć inny wątek ją uwazam że z d**y strony do in vitro się zabierasz żadnych badań ani nic. My wszystkie zaciazymy właśnie dzięki ziolom na 100% Kaja kiedy możesz test zrobić? Trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 12, 2013 Kaja no właśnie widzę jak sie wspieracie zobacz ile tu jest kobiet które też piją zioła a to własnie ty przykrość zrobiłaś i wyznaczyłaś tylko osoby i podawałaś nick jak inne kobiety tutaj wchodząc i pisząc też chcą mieć wsparcie. Wyrażam swoje zdanie niestety taka jestem szczera do bólu to jest mój atut w końcu jestem prawnikiem. Tak samo ostatnio moim klientkom była psycholog i rozmawiałyśmy o niepłodności że te kobiety zwalają winę na psychikę są słabe psychicznie i podaję tutaj przykład: dziewczyna gwałcona co ma w głowie jakie ma nastawienie psychicznie a jednak zachodzi w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 12, 2013 Wiesz za co ja się zabieram to jest moja sprawa i zajmij sie swoim dupskiem za przeproszeniem! mam 3 najlepszych ginekologów w Warszawie. rok był na sprawdzenie czy rzeczywiście jest jakiś problem ale ze względu na pracę dałam sobie drugi rok teraz mogę odetchnąć i się zająć tym na poważniej. Jak na razie nie widzę żeby któraś z was zaszła a czytam wasze forum od dłuższego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 97 Napisano Październik 12, 2013 4 paź maiłam mieć ow. (w/g pomiarów temp.) czyli muszę jeszcze choć tydzień poczekać. Trochę plamię, od 3 dni. Piersi mnie nie bolą. Zobaczymy - to dopiero pierwszy miesiąc z ziołami. Całuski dla Was wszystkich........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys86 Napisano Październik 12, 2013 Cześć dziewczynki! Ale na naszym forum się gorąco zrobiło! U mnie dzisiaj jest 10 dzień po iui i znowu czuję,że się nie udało. Od czasu do czasu czuję raz jeden raz drugi jajnik ale to pewnie przez tą jedną torbiel.Jeszcze się odezwę.Trzymam kciuki za was pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 Kochane, pomocy. Ostatni okres dostałam 30 września, chociaż lekkie plamienie było od 28 września. Robiłam testy owulacyjne. W środę nic, w czwartek po południu 2 kreski, ale ta właściwa trochę mniej wyraźna. W piątek i dzisiaj już żadnej kreski na teście, ale od piątku bardzo bolą mnie jajniki. Ja już nie wiem kiedy ta owluacja. przytulanko było w czwartek rano, nie wiem czy dzisiaj też powinnam zmuszać męża do przytulania. Czekałam na 2 wyraźną krechę na teście, a tu nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 Moje Drogie, gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxim77 Napisano Październik 13, 2013 Niestety nie wiem jak to jest z testami owuacyjnymi...nigdy nie używałam, ale przytulać się możesz nadal, sama przyjemność ;) Wydłużył wam się cykl po piciu ziół??? Mój trwał zawsze 25-28 dni, a ten cykl (pierwszy z ziołami) trwa już 33 dni! Ciążę wykluczam, nie robiłam testu, ale brzuch mnie boli jakbym zaraz ten okres miała dostać i boli tak już od pięciu dni, już mnie to meczy...kurcze jak mam mieć z ziołami tak długie cykle to troche mi sie to nie podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxim77 Napisano Październik 13, 2013 Ojjjj @ przyszła i to z impetem!!! brzuch boli i dół na maksa...co za los! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wątpiąca75 Napisano Październik 13, 2013 Kacha, jesteś niby prawnikiem i nie umiesz pisać po polsku poprawnie? To jak Ty piszesz pisma sądowe, odwołania, apelacje, wnioski? "ostatnią klientkom"? Przyszłaś, namąciłaś, nasmrodziłaś, nawychwalałaś się, kim ty nie jesteś, jakich to nie masz najlepszych lekarzy. Nawiasem mówiac, jak ktoś jest najlepszy, to po co jeszcze dwóch kolejnych? Jak lekarz jest dobry, wystarczy w pojedynkę - błąd logiczny, pani niby-prawniczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 Droga watpiaca takie wnioski się Sprawdza 3, 4 krotnie.a to jest zwykłe forum i nie patrze jak piszę. Jeden błąd zrobilam, Tobie się błędy nie zdarzają? Moge ci podać adres do mojej kancelarii ciekawe czy wtedy będziesz taka mądra?! A co do lekarzy wole mieć 3 konkretnych niż jednego, zawsze każdy coś dopowie od siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicolka86 Napisano Październik 13, 2013 ale się atmosfera zrobiła na tym forum, ale co mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że ja uważam, że zioła pomogły mi zajść w ciążę. Obecnie jestem w 5 miesiącu ciąży. Starałam się ponad pół roku i zaczęłam pić ziółka, a w drugim cyklu się udało. Po pierwszym miesiącu picia oczyściły mi się jajniki - sama widziałam, a w drugim niespodzianka :) A zioła kupiłam w sklepie zielarskim. Można nie wierzyć w ich moc ale nic nie zaszkodzi spróbować. Niektórym pomagają a niektórym widocznie nie, zależy od organizmu widocznie. Życzę aby wszystkim tutaj na forum się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raszelll 0 Napisano Październik 13, 2013 Dziewczynki Moje! Szkoda nerwow na utrate dobrej energii:) Nie ma co sie emocjonowac bo czasem zadna sila nie pomaga;) Jesli ktos ma najlepszych lekarzy to super niech tylko sie cieszy:) Kaja Kiedy tstujesz? Trzymam mocno kciukasy:) niech moc bedzie z Toba:);):) Borys Nie trac wiary!!! Czasem i kobieca intuicja bywa zawodna. Nie nakrecaj sie ani negatywnie ani pozytywnie,ale badz dobrej mysli:)pamietaj nie ten cykl to moze nastepny:) Gosc Za bardzo nie znam sie na testach owu,tylko raz robilam. Moze mialas jakis wadliwy,albo owu byla wczesniej? Nicola Dziekuje w imieniu wszystkich ziolopijek za Twoje pozytywne fluidy:) tego nam tu trzeba!!!! Trzymaj za nas kciuki:) No i zycze spokoju i aby wszysyko szlo zgodnie z planem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raszelll 0 Napisano Październik 13, 2013 Dolarcia Ty nasza Wredna Suczo;) zmien nick:D:* relax and take it easy:) Bedzie dobrze pamietaj o tym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beatap Napisano Październik 13, 2013 Witajcie, juz drugi cykl pije zioła. Satramy się już pół roku o bobaska. w pierwszym cyklu zaczełam pić od 7 dnia cyklu a w 10 dc test owulacyjny juz byl pozytywny!!!. W drugim cyklu zaczełam pić normalnie od 1 dnia, w 5dc z ciekawości zrobiłam test LH i była blada druga kreska a w kolejne dni juz coraz bledsza i bledsza... czy mam rozumieć ze owulacja juz była i przypadałaby w dni kiedy mialam okres, czy tez moze wogole jej nie bedzie w tym cyklu? Juz nic z tego nie wiem. Czyżby zioła poprzestawiały mi cały cykl? Dodam ze cykle mam co 26 dni i w pierwszym cyklu picia @ przyszła normalnie ale była strasznie skąpa. Dzień plamienia potem 2 dni normalna krew ale w małych ilościach i znów 2 dni plamienia (strasznie tez bolał mnie brzuch, byłam na proszkach od bólu), a miesiączki zawsze miałam obfitsze. Boję się że zioła zmniejszaja moje endometrium, bo skoro miesiaczki sa skąpe to endo musi byc cienkie bo jak to wytłumaczyc. Dziewczyny powiedzcie mi co o tym myślicie. Czy te owulacje juz mogłam mieć? czy o co chodzi... teraz jestem w 7 dc, mirzyłam temp. dzis pierwszy raz po @ i temp rano była 36.94 a taka temp mialam w zeszłym cyklu dopiero w 12dc. Nic z tego nie rozumiem... Help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raszelll 0 Napisano Październik 13, 2013 beatap moim zdaniem idź na usg, to się wszystko wyjaśni. to że @ jest skąpa nie jest jednoznaczne z tym, że masz małe endometrium. moje endometrium generalnie było zawsze ok, a @ miałam zawsze skąpe. także najlepiej pójść do lekarza i zrobić dokładne usg, bo bez tego to takie gdybanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beatap Napisano Październik 13, 2013 a czy mam mu mówić ze piję zioła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raszelll 0 Napisano Październik 13, 2013 tak powiedz mu. ja jak spytałam czy pić powiedział, że nie zaszkodzą a może pomogą. a jak teraz miałam cykl 42dni i pytałam czy to od ziół. powiedział, że mało prawdopodobne. stawiał na stres, na to, że trochę schudłam i że zwiększyłam dawkę euthyroxu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2013 Kacha, Kacha. Załamać się można, czy Ty myślisz, że jak pracujesz w kancelarii adwokackiej to jesteś lepsza. Napisałaś, że pracujesz, a pracować w kancelarii w Warszawie nie oznacza być adwokatem. Zresztą jakie jest środowisko adwokackie w Warszawie, to ja wiem, bo od ubiegłego roku mam stały kontakt z tym, totalny upadek zawodu. Tutaj jest forum dla kobiet wspierających się w staraniach, a nie dla chwalących się miejscem swojej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 Gość nie trudno się domyślać że to ty dolarcia. No to właśnie widzę jaki masz kontakt że kompletnie nie masz pojęcia o tym zawodzie, powiedz jeszcze jedno a w Twojej bajeczce są smoki czy smoczki. Pisalam wcześniej że jestem adwokatem może zacznij od tego żeby nauczyć się czytać potem spróbuj zaswiecic inteligencja bo na razie ci to nie wychodzi. A co do zawodu każda napisała jaki ma zawód to i ja napisaoam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 bla bla bla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 Ja nie sądzę że w Warszawie zawód adwokata to totalny upadek skoro bardzo dobrze zarabiam i mam dużo spraw wygranych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 bla bla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 I nie życzę sobie podpisywania pod moim nickiem bo mogę zrobić to samo! Jak można być tak beszczelnym i mieć taką pustkę w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 bla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 lepiej już sobie pójdę bo nikt mnie tutaj nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 Widzę że zabrakło odwagi i rozumu żeby odpisać i podpisywać się pod cudzym nickiem ale mogłam się domyślać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 blaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha34 Napisano Październik 13, 2013 Naruszylas prawa i właśnie to zglosilam zobaczymy kto sie bedzie teraz śmiał adminustrator mbie poinformował ze osoba która się podaje jako ja ma swoj nick zabezpieczony hasłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach