Gość oli82 Napisano Marzec 17, 2016 E87 nie jesteś jedyna.Mnie też prześladują"brzuchy". Zazdroszczę im. Chce być gruba......!!!! He he he paradoks nie ? Modle się żeby być grubą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 17, 2016 Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Staramy sie z mezem ponad rok o dzidziei nic dalej lipa. Czylalam wwaszekomentarze i zamowilam ze ziolka sroki nr 3. Jestem w 8 dc jutro maja mi przyjsc moge zaczac je pic w 9 dc prosze o odpowiedz jestem zalamana :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 17, 2016 Hej, mam 16dc i zastanawiam sie czy nie pomoc bardziej naturze bo pije ziolka i nie brac duphastonu w razie co na podtrzymanie ? Co wy o tym myslicie ? Owulacja wydaje mi sie ,ze byla bo sluzu juz plodnego nie mam tylko mnie tak laskocze lekko brzuch od srodka i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 17, 2016 Mulatek. Powiedz od ktorego dnia cyklu zaczelas pic ziolka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 17, 2016 Ja w pierwszym cyklu pilam od 9dc-bardzo mi po nich piersi urosly oczywiscie do okresu. A ten juz pije od 1-pije w sumie bez przerwy. Pije i modle sie o potomstwo . Staramy sie z mezem juz 4 lata i ciagle czekamy na cud . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 17, 2016 Picie ziół jest zalecone od 1 dnia cyklu ale są dziewczyny które zaczynają w inne dni cyklu. To już na własną odpowiedzialność :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 17, 2016 Olia a co myslisz brac duphaston z ziolami ? Nie wiem co mam robic .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 17, 2016 Zycze wam zeby sie udalo. My staramy sie rok i nie jest mi z tym dobrze a co dopiero 4 lata. Dziewczyna oby te ziolka nam pomogly :-( mino wszystko zaczne pic od jutro a moze akurat ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 17, 2016 Czytalam na innych forum zeby o tym nie myslec ale jak??? Nie da sie nie myslec skoro czeka sie z miesiaca na miesiac a znowu jest ta okropna @ :-( moja zmajoma kilka lat temu starala sie z mezem i dziecko i lipa jej mama namowila ja zeby poszla do zielaza i on dal jej jakies ziolka i po 2 tyg okazalo sie ze jest w ciazy ;-) wiec ja wieze w ziolka szkoda ze wczesniej ich nie zamowilam. Ze mna i z mezem jest wszystko ok bylam u lekarza robilam badania i jest ok.. a dalej jest lipa i nie ma dzidzi :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 17, 2016 Moja znajoma miala pco i małe szanse na ciąże. Też była u zielarza i dziś ma 2 cudne,zdrowe córeczki. Mulatek nie wiem co ci powiedzieć. Podobno nie powinno się łączyć ziół z lekami ale śledząc różne fora niektóre dziewczyny robią to na własne ryzyko :) Co do nie myślenia to jest to bardzo trudne jak bardzo sie chce dziecka i cały świat sie wokół tego kręci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość promykM Napisano Marzec 18, 2016 Witam wszystkich, chciałam podzielić się z Wami moją historią licząc na wspólne wsparcie. Roczne starania o pierwsze dziecko i po hsg się udało. Teraz 2 lata starań, w tym powtórka hsg na moje żądanie (ubzdurałam sobie, że za drugim razem też się uda po hsg), 6! inseminacji i nic. Oprócz wysokiej prolaktyny na którą biorę bromergon nic ani z mojej strony, ani z męża, nie stwierdzono. Kiedyś obiły mi się o uszy te zioła, a teraz od przyszłego cyklu zamierzam je pić. Obecnie świruję jeszcze bardziej niż przed pierwszą ciążą ponieważ poznałam smak macierzyństwa i zaraz w szpitalu po urodzeniu synka wiedziałam, że chcę kolejne dzieci (a wcześniej do macierzyństwa mi się nie śpieszyło-paradoks). Wymyśliłam sobie trójkę ;-) Ale chyba zostanie jedynak... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 18, 2016 PromykM ja dzis jestem w 10dc i zaczynam picie ziolek mam nadzieje ze pomoga mi tobie czy innym staraczka... czytalam duzo komentarzy i wszystkim przyszlym mama gratuluje.. trzymajcie za nas aby sie udalo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 18, 2016 Piszcie co u was? Pijecie zioka?? I jak sie macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 18, 2016 Hej, ja mam 17dc pije zolka od poczatku cyklu. Od wczoraj bola mnie starsznie piersi i juz widze ,ze sa wieksze , dodatkowo mam straszne wzdecia i gazy : ( Czy ktos tez tak ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 18, 2016 Mulatek chciałabym. Niestety ja nie widzę u siebie jakiś objawów. Czekam na@bo na pewno przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika2302 Napisano Marzec 18, 2016 Majla a co u ciebie? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 19, 2016 To dlaczego mnie tak piersi bola po tych ziolach - w zeszlym miesiacu tez tak mnie bolaly .. wiec sie nie napalam. Zreszta za szybko by cos podejrzewac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 19, 2016 Mulatek każdy organizm reaguje różnie na różne rzeczy. Niektórych piersi bolą na @ innych na ciążę ....Zresztą objawy na @ a objawy ciążowe podobno w większości są mega podobne . Nie trać nadziei. Nigdy nic nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 19, 2016 W zeszlym miesiacu tez tak mialam ale czy to normalne ,ze az tak to odczuwam pijac ziolka oczywiscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E87 Napisano Marzec 19, 2016 Mnie od wczoraj strasznie mrowi prawy jajnik. Dziwne uczucie, plus kłucie. Ciekawe co to przyniesie. Okre wg mojej aplikacji mam za 9 dni. Poczekamy, zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 19, 2016 Wiecie co dziewczyny niestety zeby miec pewność to musimy czekać do daty @ bo tak to zawsze gdybamy,szukamy dolegliwości itd chociaż wiem że to trudne jak się czeka na cud upragnionych 2 kresek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 19, 2016 Malutek czekasz do @ czy zrobisz wczesniej test? Napisz wykaze. Trzymam kciuki ... za nas wszystkie. Ja wczoraj pilam 1 raz w 10 dniu cyklu nie sa takie zle nawet owulacje mam za tydz to moze uda sie w tym cyklu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość promykM Napisano Marzec 19, 2016 Jak chciałabym do Was dołączyć z tym piciem ziółek, a dopiero mam 3 dzień okresu więc będę czekać cały miesiąc. Do Mulatek, jeśli chodzi o podejrzenie ciąży można zrobić test owulacyjny ale parę dni przed okresem. Przy wczesnej ciąży przy zagnieżdżeniu test owulacyjny podobno wychodzi pozytywny (warunek kreska mocniejsza od tej testowej). Ja gdy dowiedziałam się o tym sposobie zawsze tak testuję przed okresem ponieważ nie mogę się doczekać. Są dwa minusy - test nie jest w 100% miarodajny tak jak ciążowy i może pokazać Ci ciążę biochemiczną (miałam tak najprawdopodobniej przy 6 inseminacji, choć nie potwierdziłam tego w laboratorium. Parę dni test owulacyjny jak nigdy pozytywny, lekka kreska na teście ciążowym w dniu okresu, niestety parę dni później okres-to wszystko działo się w święta Bożego Narodzenia-straszny dół miałam po tym więc nie zachęcam ale informuję, że jest taki sposób). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majla12 Napisano Marzec 19, 2016 Hej dziewczyny. Ja w pon dostałam @ ale teraz nie robię nic. Nic nie pije nic nie biorę. Trochę mnie ten cykl nieudany dobil bo nigdy nie miałam tak jak teraz ze juz byłam prawie pewna ze się udało. Długo rozmawiałam z Mężem i postanowiliśmy dać sobie ze Wszystkim spokój. Za dużo mnie Kosztuje to później rozczarowań. Do ziół może wrócę od przyszłego miesiąca. Teraz nawet nie liczę dni ani nie mierze temperatury. Zupełnie nic ale co parę dni zerkam do was i trzymam ciągle kciuki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 19, 2016 Okres mam dostac za jakies 10 dni . Bardzo bym chciala zostac mama (wlasnie za dwa dni rodzi mojego meza bratowa,ktora mieszka obok nas ...zazdroszcze jej ) ale tak dlugo sie staram z mezem ,ze jakos entuzjazm mam ograniczony -zbyt wiele nie udanych prob za duzo kasy na testy poszlo wiec czekam na okres jak nie dostane to dopiero ide do apteki i sprawdzam. Mam jeszcze pytanie odnosnie ciazy..jak bym byla w ciazy to czy ziola moga zaszkidzic ? Czytalam duzo o ziolach ale konkretnej odpoiedzi nie znalazlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika2302 Napisano Marzec 20, 2016 Hej dziewczyny u mnie ten cykl będzie stracony. Planowo owulacja była wczoraj -chyba - ale raczej tak bo miałam masę śluzu a przytulanki były dzisiaj, wcześniej w tym tygodniu nic a nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli82 Napisano Marzec 20, 2016 Dominika u mnie raczej nic też nie wyjdzie ale co do Ciebie ...podobno trzeba sie przytulac przed w trakcie i jeden dzień po owulacji wiecszanse masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabi0809 Napisano Marzec 20, 2016 U mnie dzisiaj 28dc i narazienie mamobjawow zadnych na @ troche mnie podbrzusze cmi a tak ppza tym nic temperature mierze codziennie i dzisiaj rano mialam 37,2 a teraz 37,8 wiec nie wiem co jest grane ale czekamy nadal... Dzis 28 dzien picia ziolek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mulatek Napisano Marzec 21, 2016 Gabi testujesz ? Daj znac co i jak. Ja czekam , nie mam zadnych dolegliwosci..tylko troche piersi mnie teraz bola . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekam i nic Napisano Marzec 21, 2016 Witam dziewczyny ja zaczelam pic ziolka dopiero 3 dzien pije ale w wekend byly przytulanki potem nogi do gory... wczoraj tez a dzia rano mialam plamke na wkladce lekko rozowa nie wiem co kest grane tez tak mialbyscie?? Dodam ze dzis jest 14dc.. :-( dajcie znac czy tez tak mialbyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach