Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość Vobiscusm Satanas
Wypierdalaj już szmato bo wszedzie gdzie się pojawiasz robisz syf.

Gość |!!oferma!!|
to ty robisz syf, gnoju. pełno na tej kafeterii jakichś zakompleksionych leszczy.

Gość Vobiscusm Satanas
Spierdalać bo ci chuj w nocy uschnie jak rzucę na ciebie stanas.

Gość krakków
Ginger21-Tak się zastanawiam.Otóż masz 21 lat i miałaś już 3 arabów i teraz masz ciapka.Nieźle się musisz puszczać,widzę że wcześnie zaczęłaś.Ile miałaś lat jak pierwszy raz obciągałaś arabowi, z 15?No bo w tym wieku i mieć już tylu facetów(pewnie było ich więcej) to naprawdę dużo.Ciekaw jestem ile jeszcze obsłużysz arabów i ciapatych jak osiągniesz wiek 30 lat.Pewnie jesteś z domu dziecka,albo z jakieś patologi.Bo normalne dziewczyny się tak jak ty nie zachowują.Takie masowe puszczanie się z byle jakim facetami to właśnie domena patologii.

Gość Incognito23
mam pytanie co to są ciapaci?? xD pierwsze słysze, a słyszałam juz wiele...

Gość asdaeee
ginger21 to dziwka.

Gość polska biala moc!
Co to dlugo dewagować. Prawda jest taka ,że nasze polskie kobiety daja im bez niczego ....My polacy musimy sie naspuszczac zanim do czegos dojdzie....Ja musze przebyc kampania intelekualana zanim cos tam,zas polka z pakolem nie musi sie rozumiec da mu za to ze ma ciemna skore...To boli jak cholera !!! Wy polki dajace im nie liczcie na boblazanie z naszej strony...Tak samo jak kobiety islamu bzykajace sie z np nami beda naznaczone tak samo Wy jestescie dla nas nic nie wrtym przechodzonym towarem,Osobiscie uwazam ze nie mozna nizej upasc idac z Pakolo-hinusem do lozka....I nie jestem rasista,nienawidze muzulmanow szczegolnie, za to ich przeonania...Nie wiem jak trzeba byc tepym zeby z tymi ograniczonymi i zacofanymi ludzmi miec co kolwiek do czynienia! Apeluje do przeciwnikow islamu by nic nie kupowali u nich i na kazdym kroku okazywali im niecheć

Gość bele de jour 1982
Powiem Wam tylko ze moj maz jest ''ciapaty'' i wole takiego niz lysego placka Polaka!

bele de jour 1982, moj podszywie ban ci nie wystarczyl kolezanko?? Zalosna jestes, szkoda, ze tego nie widzisz. No ale takie pseudo inteligentne osoby tez musza egzystowac. Inaczej byloby nudno

Gość Rozwod po iransku za chwile na
Tvp2 godz 22.55 ;)🖐️

Gość zona muslina
a ja jestem muslinka. maz mi wskazal wlasciwa droge. wreszcie moge uprawiac seks oralny, bo polacy zawsze mieli mrowkojady zamiast penisow :)

Gość bardzo zawiedzony Polak
jest kilka powodow dla ktorych polki maja takie powodzenie: 1- sa ladne i szczuple nie tak jak angielskie swinie albo walijskie walenie. 2-leca na kazdego funta.tak tak darmowe piwo, skarpetki za 2 funty albo przyslowowe podwiezienie do pracy dziwnym trafem przemawia do polek. 3- sa latwe i proste. byle brudas sie usmiechnie a taka mloda dziewczyneczka albo stara mama zaraz mysli o jeju zerzne go, zrobie dzieciaka to koles bedzie musial sie ze mna ozenic i uloze sobie zycie w LONDONIE.haha smiac mi sie chce z tego podejscia, ale to prawdziwe. ktora z was drogie czytelniczki nie przyjechala tu zeby spotkac bogatego obcokrajowca ??? TAAAAAK 4- sa zakompleksione. dziewczyny polskie sie nie cenia nic a nic. sypiaja z byle gnojem co potrafi powiedziec how do you do?? i wyszczerzyc zeby. polki mysla ze nic lepszego juz sie nie trafi a to przeciez taka okazja-obcokrajowiec i zarabia funty a do tego jezdzi takim fajnym klasykiem- nissanem w rozsypce albo przegnilym fordem. 5- sa wiesnirami. w ogromnej wiekszosci sa to laski co granatem od pluga sie oderwaly i zobaczyly wielki swiat. biedne dziewczynki sa zagubione i tak bardzo chca zostac w tym pieknym nowym swiecie ze zrobia wszystko. oczywiscie generalizuje tu nie wszystkie polki na wyspach sa takie, tylko okolo 90%. na koniec mam apel do polakow LUDZIE NIE SPIJCIE W PUBLICZNYCH KIBLACH!!! wstyd ze cholera mnie bierze. na miejscu angoli bym robil listy nazwisk i fotki takim skurwysynskim burakom i publikowal w gazecie!!! blagam was ludzie troche szacunku dla samego siebie!!!

Gość jak dla mnie niech sobie
beda inzynierami, specami od IT ...... i tak za chiny z zadnym bym sie nie zadala ich akcent mnie rozwala, ich mentalnosc jest podla i przebiegla ..... to najgorsza a ras pod wzgedem oszukiwania i kombinowania sa wyjatki ale tylko potwierdzaja regule

Gość mnkuiknak234
A do tego zawiedzionego Polaka, a Ty co soba reprezentujesz?? Podejrzewam, ze niewiele skoro musisz sie zalic na babskim forum, ze polki sa takie czy owakie. Zal, ze obracasz sie w takim a nie innym towarzystwie, gdzie kobiety sa od pluga oderwane, czy tez pochodza ze wsi (swoja droga czy to wstyd pochodzic ze wsi??), czy jeszcze dla nich luksusem sa skarpetki za 2 funty. Skoro nie stac cie na bywanie w towarzystwie obytych, wyksztalconych kobiet, to juz twoj problem kolego. dokladnie, facet chyba zostal odrzucony dziwne ze ja znam TYLKO Polki z klasa !

Gość asdaeee
zal, ile tu dziwek...

Gość asdaeee
mnkuiknak234 z klasa... a arabom dupy dajesz!

buhehehe przeciez zadna kobieta z klasa nie bedzie sie zadawala z takim asdae, ktory nie potrafi napisac nic innego tylko "jestes dziwka". On pewnie bl w tej ekipie spod sklepu:D

Gość asdaeee
pierdolona dziwka z ciebie. paly czarne lubisz za pewne....

Gość asdaeee
zapewne jestes tania kurwa murzynow...

Gość asdaeee
ty dziwko!

Gość asdaeee
40 letnia dziwka ciapaka

Gość funciakkkkkkkkkkk
Rozmawiając z Polakami w Londynie dochodzę do wniosku, że Ciapaci są głównymi sprawcami wszystkich nieszczęść, które spotykają nasze biedne słowiańskie duszyczki na emigracji. Poniżej przedstawiam 5 głównych powodów dlaczego Polacy nie lubią Ciapków. Argumenty przeciwko Ciapatym: 1. Są brudasami 2. Ruchają polskie panny 3. Są głupi 4. Sprzedają drogo browary 5. Nie wiedzą gdzie leży Polska Komentarz: 1. Przyznaję bez bicia, że coś w tym jest. Ciapki inaczej niż Europejczycy podchodzą do higieny. Kąpiel raz na tydzień jest u nich normalną rzeczą. Niestety część Polaków przejęła od nich te niechlubne zwyczaje i również nie grzeszą czystością. 2. Uważam to za zjawisko niesamowite, że Polskie kobiety interesują się Ciapkami. Poznałem kiedyś bardzo miłą Polkę (po studiach), która stwierdziła, że spotyka się tylko i wyłącznie z Ciapkami, bo bardzo jej się podoba ich kolor skóry i nawet gdyby zaszła z którymś w ciążę, to byłyby z tego piękne dzieci. Daleki jestem od oceniania ich koloru skóry, bo to kwestia gustu. Zdaje mi się jednak, że na takiej samej zasadzie działa to z ich strony. Dla Ciapków Polka jest łatwym kąskiem na tle Angielek, dla których związek z Ciapkiem jest poniżeniem społecznym. Polki patrzą na Ciapków z zaciekawieniem, gdyż ciemny penis jest dla nich czymś nowym, nieosiągalnym w Polsce. Oprócz tego Ciapki mają gest i rozbijają się samochodami, co dla większości Polek w Londynie jest marzeniem. Nie mam za złe dziewczynom, że się z nimi puszczają - wkurwia mnie jedynie, że robią to bez głowy, bez zabezpiczenia . Sam z przyjemnością bzykam Ciapate kobiety, choć muszę przyznać, że trzeba się mocno postarać, żeby dały dziureksa. 3. Nie odbieram Ciapatych jako głupków. Oni mają po prostu inne podejście do edukacji. Uważają, że intelekt nie jest najważniejszy w życiu. Wcale to im jesdnak nie przeszkadza w wyrywaniu polskich dup nawet po studiach. Jak widać polskie studentki czy absolwentki tylko od Polaków wymagają szkół - jeżeli chodzi o Ciapków wystarczy ciemny penis. 4. To mnie wkurwia najbardziej. Mimo że można się z nimi dogadać w sprawie ceny to i tak zazwyczaj są 20% drożsi od Teskacza czy Sainsburacza. Powinni wprowadzić specjalne zniżki dla Polaków, za to że nagminnie ruchają nasze panny. 5. Jebie mnie to że nie wiedzą. Większość Angoli też nie wie, gdzie leży Polska i nikt nie robi z tego problemu. Na pewno większość Ciapków wie gdzie są polskie burdele na Hounslow i to im do szczęścia wystarczy.

ja nie lubie ciapatych, tzn nie podobaja mi sie. Mam wrazenie ze sa brudni :p wole polskich chlopakow! Moj polak jest super.

Gość wiktorek-UK-PL
szmaty

Gość Kaliban orencz
Dobrze wiedzieć które to.