Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszczuch od urodzenia

Mieszkanie czy dom - co wybrac ?

Polecane posty

Gość ettaaam
a mi się dobrze mieszka na stancji

Gość mieszczuch od urodzenia
ojej, ale mialam co czytac, nie sadzilam, ze tamat az tak sie rozrosnie, widac, ze takie dyskusje wzbudzaja emocje, bo wiadomo ile ludzi tyle zdan ;) Ja niestety wczoraj poklocilam sie z mezem, wracalismy w korkach z pracy do domu i ciagle mi podkreslal, ze wlasnie TAK wyglada urok miasta, ze gdzie indziej bedzie spokojniej, wlasne miejsce pod domem do zaparkowania,swoj ogrodek, gdzie podobno widzi juz mnie jak leze na lezaczku i sie opalam (bo to akurat uwielbiam :P) itd...ja oczywiscie mowie mu, ze wszedzie moze byc do bani, zalezy jak sie nastawimy na odbior mniejszej miejscowosci/wsi a on, ze juz jest nastawiony,tylko problem jest we mnie - i to akurat jest prawda :( Niby chce a z drugiej strony sie boje, bo co bedzie jesli mi sie nie spodoba malomiasteczkowy klimat ? etc... :o Jak jestem u mojej ciotki, ktora ma dom z ogrodem, co prawda w Tomaszowie Mazowieckim a nie na wsi :P to nie chce mi sie stamtad nigdy wyjezdzac, uwielbiam ten urok ogrodka,slonca, porannej kawy,sniadan wsrod zieleni, ale czy sama majac to na co dzien docenie uroki innego zycia, czas pokaze - oczywiscie o ile sie zdecyduje na taka przeprowadzke ;) Jak swiat swiatem, ciezko bedzie rozsadzic co lepsze = mieszkanie w miescie czy dom na wsi ?! bo to brzmi jak pytanie z serii - co bylo najpierw - jajko czy kura ? :D pozdrawiam i dziekuje za wlaczenie sie do dyskusji :) 🖐️