Osiemnastkaa18 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Ja wole Eve Longorie, fakt fakjtem jest juz troche stara, ale tez swietnie wyglada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mali21 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Witam:) ja własnie jestem po obiadku ja mam taka diete że jem tylko obiad i nic więcej:) pózniej tylko woda jedynie do picia niegazowana:) no jak faktycznie jeszcze głodna jestem to jakiś owoc jabłko hehe;) ale dziwi mnie to że nie jestem głodna 1 posiłek mi starcza hehe:)Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomska 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Osiemnastka, a jakiś sos do tej sałatki dodajesz? Bo ona sama w sobie jest OK, ale jesz ją samą czy z sosem jakiś? :) Eva Longoria też jest przepiękną kobietą, jak już mówimy o gospodyniach domowych z Wisteria Lane to Teri Hatcher też można pozazdrościć figury :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
relax, take it easy 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Szpilka, ja na razie nie ćwiczę... Mam okres i wszystko mnie boli... :P Ale mam w zamiarze-brzuszki i skakanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mali21 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Tomska jak wygląda ta twoja głodówka lecznicza może skorzystam z niej też:) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomska 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Mali 21, więcej o niej poczytasz na glodowka.pl Ja przez 10 dni nie będę nic jadła, jedynie piła wodę, potem 10dni wychodziła z głodówki na warzywnych wywarach i sokach z cytryny bądź grejfruta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaszczę u rubika 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 hej:) mogę się przyłączyć? :) założyliśmy się z chłopakiem ktlo pierwszy schudnie 5 kg i oto jestem:D strartuję z wagi około 61 kg, moim marzeniem jest ważyć 54 kg od dziś zaczynam MŻ i dużo ćwiczeń, dużo wody, słodyczy nie lubię i czerwona herbata, mam nadziję że do wakacji osiągnę swój cel:) mam 21 lat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaszczę u rubika 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 i 170 cm wzrostu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purple2891 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Ja pier**le... tak sie obzarlam... rano sie trzymalam i nie jadlam duzo, i potek piknik slodycze i teraz tosty taka jets prawda ze tylko potrafie narzekac jaka to ja gruba i jaka to kiedys bylam szczupla itd. a nic z tym zrobic nie moge, tzn moge ale jestem jakas nienormalna;/ obzeram sie boje sie ze jestem jakas chora no ldzie no, jak sie zmotyowac na maksa?? juz myslalam ze szlo mi dobrze a tu gowno!!!!!!!!!! nienawidze siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomska 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 purple, kochana n ie załamuj się tak, proszę :* Każda z nas tak ma, wierz mi! Siądź spokojnie, napij się szklanki wody, idź spać, to będzie Ci łatwiej nie myslec o jedzeniu, i tak jest juz późno. Jutro wstań, wejdź na forum i pomyśl, że my Cię tu wspieramy, pisz jak tylko będziesz miała ochote coś zjeść nadmiarowo, to my Cię od tego wzbronimy :) Wymyslimy Ci jakieś zajęcie :) A na jakiej jesteś teraz diecie ?:) Zaczniesz od jutra od początku, ważne żeby nie poddawać się, tlyko po każdej porażce znów podnieść :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpika1990 Napisano Kwiecień 3, 2011 kochana purple, nie załamuj się!!! ja też tak miałam wiele razy :O nie udało Ci się dziś, zacznij od jutra, będzie dobrze. wiesz, ja dziś miałam taki kryzys, że chciałam się najeść słodyczy (normalnie średnio za nimi przepadam), nawet oglądałam zdjęcia ciast na necie.. i prawie mi się 'udało' zrezygnować z diety, eh. a ty nie pisz głupot, tylko próbuj jeszcze raz:* klaszczę u rubika fajny nick, witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpilka1990 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 oczywiście wyżej, to mój post.. źle wpisałam nick :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mali21 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Tomska od kiedy zaczynasz??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpilka1990 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 a mam pytanie do dziewczyn, które chcą zrobić głodówkę: planujecie robić te lewatywy? (nie musicie odpowiadać na takie pytanie, ale właściwie to sprawa naturalna:D) podobno jest to bardzo ważne, żeby usunąć resztki z jelit, bo robiąc głodówkę, automatycznie to wszystko co do tej pory było zjedzone nie zostanie wydalone i będzie zalegać. ja dużo czytałam o głodówkach, nawet ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1364432&start=0 mam w zakładkach, więc jeśli będziecie miały jakieś wątpliwości to możecie popytać głodówkowiczów :) mam nadzieję, że będziecie zdawać relacje, jeśli u Was wszystko będzie ok, to ja zrobię ją wcześniej niż miałam w planach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaszczę u rubika 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 szpilka, powaznie planujesz ta głodówkę?:) mój pierwszy dzień minął znośnie, mam nadzieję że z moją słabą wolą dam jakoś radę:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osiemnastkaa18 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 purple2891 po pierwsze to glowa do gory 1 ja tez wiecznie narzekam, ogladam stare zdiacia na ktorych wazylam 46 kg... I tez nic z tym nie robie. Nie mozesz sie poddac, samo sie to nie zmieni, i nie ma nic za darmo... Jak by to bylo takie proste to wszystkie laski by super wygladaly ;p Co do tej glodowki to ja slyszalam, ze najpierw przez jakis czas trzeba sie odpowiednio do takiej glodowki przygotowac, stopniowo sie eliminuje produkty. i z tego co wiem to nie ejst zdrowo tak z dnia na dzien przestac jesc. to samo jest z wychodzeniem z takiej glodowki trzeba co jakis czas dodawac poszczegolne produkty. Powiem wam ze ja nie maialam dzisiaj zadnej wtopy, chociaz bylo trudno, nie zjadlam nic slodkiego ::D az sama jestem w szoku bo zazwyczaj codziennie jem slodycze i to nie w ilosci 1 batonika tylko np 3 plus jeszcze cos... U mnie dzsiaj: brzoskwinie, ta salatka wsumie to nawet calej nie zjadlam i serek truskawkowy z jogobelli ok 200 kcal do tego 40 min orbitka czyli minus 250 kcal :D A co do tej salatki to jem ja bez sosu i przypraw :) Teraz uciekam spac :) Odezwe sie rano :) Buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpilka1990 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 ja głodówkę zaplanowałam sobie jakiś czas temu, zanim podjęłam decyzję o odchudzaniu :) tyle, że chciałam zrobić ją dopiero wtedy, gdy będę miała dostęp do swoich,świeżych owoców, które wykorzystałabym przy wychodzeniu z niej :) i myśląc o głodówce nie chciałam schudnąć, lecz zrobić ją dla zdrowia..chociaż, hmmm.... jeśli by mi co nieco jeszcze spadło (a nie opadło :D) to byłabym zadowolona:P Osiemnastkaa18 dokladnie tak, do głodówki trzeba się dobrze przygotować a wychodzi się z niej tyle dni ile ona sama trwała. ajjjjjjjjj te brzoskwinie i serek bym zjadła, ale przy mojej diecie muszę obejść się smakiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomska 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Mali, od jutra zacznę tą głodówkę. Wiem, że trzeba się do niej odpowiednio przygotować i z niej wyjść, jakiś rok temu juz ją sobie zrobiłam i czułam się rewelacyjnie i wszystko poszło zgodnie z planem :) Osiemnastka, chyba mało smaczna ta sałatka tak bez niczego kompletnie? ani octu ani pieprzu? nic a nic? :) to się klei do siebie razem w ogóle ? :p Powodzenia Wam wszystkim!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purple2891 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 dzieki dziewczyny, serio. jutro juz bedzie lepiej, teraz tak mysle dzieki Wam! o swojej "diecie" pisalam uz wyzej, ale ejszcze nie bylo dnia zebym sie jej rygorystycznie trzymala. dam rade i mam nadzieje ze Wy tez! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HazelLady 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Dzień dobry! Można się dołączyć? :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HazelLady 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Zrobiłam sobie suwaczek jak Szpilka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaszczę u rubika 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 dzień dobry :D dziś sie zważyłam i okazuje się że startuję z wagi 62 kg trochę ćwiczeń, do tego śniadanie z dwóch jajek i surówki :) motywacją dla mnie jest to, że 30 kwietnia mam wesele i chciałabym fajnie wyglądać w takiej sukience http://allegro.pl/asos-piekna-sukienka-wesele-36-s-i1539360192.html :) mam nadzieję, że uda mi się dobić chociaż do 58 kg, bo wiem, że wtedy juz wyglądam ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomska 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 klaszczę u rubika, wow prześliczna ta sukienka ! :) Mam nadzieję, że uda Ci się do niej schudnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osiemnastkaa18 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Co do salatki to nie ejst az taka zla ;p zwazylam sie rano i jest 51, ale to u mnie norma zawsze jak przez jeden czy dwa dni jem mniej to odrazu waze mniej hehe co prawda to nie tluszcz tylko woda, i resztki jedzenia. Ja juz jestem po sniadaniu, wczoraj ten serek jadlam o 18 i dzisiaj juz strasznie glodna bylam. zladkalm jajko na mieko 1,5 kajzerki i brzoskwinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaszczę u rubika 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 eh, mam nadzieję, że uda mi się w nią wcisnąć, niekoniecznie w rozmiar 36, no ale..:) mam za sobą już jedną dietę 1000kcal, podczas któerj straciłam 8 kgw dwa miesiące. wtedy z 68 kg spadłam do 60, waga nie wróciła do poprzedniego stanu, za to waha się w granicach 59- 62 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryvann Napisano Kwiecień 4, 2011 Na cellulit polecam zrobic : 1 lyzka imbiru (mielony) + 2 lyzki cynamonu (mielony) + 3 lyzki oleju. Wymieszac i nakladac na cellulit. Owinac folia i spac do rana. Mozna dodac spirytusu ciut na rozgrzanie zeby bardziej zadzialalo. Robic 1-2 razy w tygodniu. Podobno skuteczne. Ja na razie jestem po 1 takim zabiegu,dzis robie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusiaaaaaa 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Czesc wszystkim :) Ale się rozpisalyscie a ja nawet nie mialam kiedy wejsc zeby poczytac ;) hehe dzis się zwazylam tak z ciekawosci i jest 1,5 kg mniej :D Ciekawe jak będzie dalej.Trzymam kciuki za wszystkie,buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mali21 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Tomska jak od dzisiaj planuje głodówke od rana pije samą wode niegazowaną myśle że dam rade i tak ile dni na niej trzeba byc?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpilka1990 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Hej hej hej :) Klaszczę! też miałam w planach tą sukienkę :D chociaż podoba mi się jeszcze kilka innych z Asos:) zakochałam się w tej http://allegro.pl/elise-ryan-asos-piekna-szyfonowa-jedno-ramie-r-36-i1525849733.html#gallery chociaż wcześniej jakoś takie mi się średnio widziały :P witaj Hazellady :):) do nowych dziewczyn, podajcie reszte danych, to zaktualizuję tabelkę, ale dopiero w niedzielę. wiecie co? ja też mam za sobą mały sukces- 54,1 już :):):) zakwasy mam na brzuchu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpilka1990 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 a jeśli chodzi o cellulit, to masaż bańkami chińskimi jest super! ja zrobiłam jakiś czas temu kilka razy, ale przestałam, bo jak zresztą przy wszystkim, nie jestem systematyczna... czas to powtórzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach