Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

anula2500 a kaszke mu dajesz? Przynajmniej raz dziennie moglabys mu podac, dobra jest na takich niejadkow i na przybieranie :)

Moja cora stracila apetyt jak miala 6miesiecy. Jadla mniej ok 2-3tyg a teraz je za dwoch :) Pediatra powiedzial,ze spadek apetytu przechodzi kazdy maluch i ze trzeba to przetrzymac. Nic na sile bo zrazi sie do jedzenia.

moja tez ok 6 mies przez okolo miesiac nic prawie nie chciala jesc, ani mleka ani obiadkow ani deserkow. Glodna nie byla poprostu. A pozniej jej przeszlo i je normalnie. Ale nie powiem, martwilam sie, bo byly takie dni, ze obiadku to lyzeczke zjadla

Dziękuje dziewczyny za odpowiedź, troszkkę się uspokoiłam, może to rzeczywiście chwilowe. Kaszki neistety nie chce jeść, próbowałam robić też na moim mleku ale po 1 łyżeczce zaciska usteczka;/;/ ale będziemy próbować z innymi smakami, może się przekona. To by było najlepsze rozwiązanie bo napewno sycące. Ja też staram się nie zmuszać, zeby nie zniechęcić ale się stresuje.

Gość Agnieszka18
Hej dziewczyny :) no mój miał podobnie z apetytem ale około 5miesiąca,a teraz już spokojnie je wszystko co mu dam :)...jak tam u was? :)jest piękna pogoda ostatnio :) bardzo mnie to cieszy bo można wyjść z maluszkami...w ogóle mam pytanie do was gdy wychodziłyscie za mąż miałyście jakieś wątpliwości? Pozdrawiam wszystkie mamy :)

ja mam z kolei odwrony problem, bo moja mala bardzo duzo je i duzo przybiera, sloiczki po 190 ml cale zjada juz od 5 mca, tak samo deserki po 190, rano obowiazkowa kaszka 150 ml wody i 4 lyzki kaszki, zje i krzyczy ze malo :) pasibrzuch. Juz nie mowie o tym ze je wszystko co jej podam i wszystko jej bardzo smakuje :D agnieszka18, co do tych watpliwosci przed slubnych, to szczerze mowiac nie pamietam, ale pewnie jakies byly, w kazdym razie teraz nie mam juz zadnych :D

Aga ja wyszlam za maz z powodu ciazy. Wzielismy slub cywilny. Jest Nam dobrze razem i teraz (po15miesiacach po cywilnym) planujemy slub koscielny :) Pogoda strasznie sie popsula :( Od rana pada i jest STRASZNIE ZIMNO :( Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej :) A co wogole u Was slychac?? Pozdrawiam :)

Gość Agnieszka18
No my właśnie planujemy ślub kościelny :) myślimy o nim ale najpierw chciałabym skończyć szkole...:) no pogoda jest straszna to fakt...

Gość fhgrsxh
Drogie mamusie, szukamy jakiejs lekkiej, zwinnej, a co najwazniejsze wygodnej dla dziecka spacerówki. Z rozkladanym oparciem, regulowanym podnozkiem, duza budka, amortyzatory itd. Mamy wozek 3 w 1 ale jest strasznie ciezki i nie daje rady wnosic i znosic go sama na 4 pietro. Help:)

Drogie mamusie, szukamy jakiejs lekkiej, zwinnej, a co najwazniejsze wygodnej dla dziecka spacerówki. Z rozkladanym oparciem, regulowanym podnozkiem, duza budka, amortyzatory itd. Mamy wozek 3 w 1 ale jest strasznie ciezki i nie daje rady wnosic i znosic go sama na 4 pietro. Help:)

Gość Monyyka
Hej mamusie kochane... my wogole slubu nie mamy... Luiza ma nazwisko po tacie oczywiscie zarowno moi rodzice jak i "męza" namawiaja nas caly czas chociaz na cywilke ale jakos tak nie chce... myslicie ze bardzo zle robie??

Gość Monyyka
aco do jedzenia maluszka to moja Luiza bardzo malo teraz je...martwie sie dzisiaj od 7 zjadła tylko chlebek z masełkiem pół kromeczki a tak to wypluwa wszystko....ale pije za to sporo... jaka rada na apetyt??poradzcie bo juz sie martwie bardzo....

Gość Agnieszka18
Ja generalnie też nie chce sie teraz za mąż wychodzić :) narazie chce poczekać bo też nie mieszkamy razem więc jest wiadomo ciężko ale powoli dojdziemy do wszystkiego :) co do apetytu wydaje mi sie że to wszystko przez pogodę...mój Kuba np nie chciał wiele jeść w ciągu dnia ale zato dużo pił :) wydaje mi sie że maluchy tak reagują przez pogodę...pozdrawiam :)

Gość Monyyka
mam nadzieje ze jakos pojdzie ztym jej jedzeniem...

Gość Agnieszka18
Ja zato mam problem z moim kubą eh...w ciągu dnia strasznie płacze...prawie non stop...ja po 3dniach już mam dosyć eh on pewnie też z drugiej strony...zastanawiam sie co to może być ,niewiem czy przypadkiem to nie będą te ząbki...jak wasze maluchy to znosiły?płakały w ciągu dnia ? Eh smaruje mu żelem ale tak sobie działa...lepszy jest nurofen...po tym czasem mu przechodzi...mam nadzieję że niedługo będzie lepiej ...pozdrawiam.

wiesz co Aga, to moga byc zabki, ale ja poszlabym do lekarza... moja mala marudzila jak jej wychodzily , ale nie tak , ze kilka dni non stop.. Lepiej zawsze sprawdzic u lekarza bo nigdy nie wiadomo, co sie przeoczylo.. :)

Gość Agnieszka18
No ja własne sie zastanawiałam czy to przez to że taka pogoda jest...jest strasznie marudny i bardzo płacze...niechce wogóle spać a jak zaśnie to na 10minut eh...

Gość Agnieszka18
Hej :) co tam u was słychać? Bo dawno nikogo tu nie było :(

Gość Monyyka
ja mysle,ze to przeaz zabki to co powiem moze wydawac sie smieszne ale moja Luiza tez tak miala to te pierwsze zabki jedyne co ja oprowadzalo do uspokojenia to zimna herbatka..chyba koila bol...

Gość Agnieszka18
Kuba to mi zafundował wczoraj straszna noc bo chyba tak go te dziaselka bolały,że budził sie co 15minut ze strasznym płaczem...i jedyne co pomogło to żel na ząbki i kołysanie...jeszcze mam mamę w szpitalu i jestem tak wyczerpana i padnieta heh a tu jeszcze takie noce....

Gość Monyyka
biedna.... a moja wczoraj taka biegunke miala ,ze w nocy u lekarza bylysmy prywatnie i 150 zł poszlo na sama wizyte masakra... dzis jest troszke lepiej

Gość Monyyka
agnieszka 18 a jak tam mama,lepiej?

Gość Agnieszka18
No jest już lepiej...dziękuję :) wyszła na weekend na przepustkę i musi w niedzielę wrócić eh...ciężko bez niej kurcze...mam nadzieję że kubie przejdzie bo to już męczące dla niego...jeszcze do tego gorączka eh...już bym chciała żeby ten zabek wyszedł...a jak tam Luiza?

Gość sdsdsdsdsds
mamy-- jakie obwody glowki maja wasze pociechy???

Gość Agnieszka182
Hej mam problemy z pseudonimem i muszę mieć teraz ten :* ale to wciąż ją :) mój kubuś ma 46obwodu główki

Gość Agnieszka182
Szkoda,że nikt nic nie pisze...:( chociaż też za ładna pogoda jest na takie pisanie i siedzenie w domu :p

Gość Monyyka
hej babeczki... ja teraz mam urwanie glowy... pomagam u meza w firmie bo teraz tak duzo pracy jest,luiza u babci...:) aguś dziekkuje ze pytasz zyje jakos Luizka,niegrzeczniuch troche..ma silny charakterek po tatusiu:) da sie wytrzymac...:) a wlasnie miaam pytac Wasze maluchy maja drugie imie?

Witajcie dziewczyny :) Dawno mnie nie bylo na forum... Cierpie na brak czasu :( Moja doba powinna trwac 48godzin. W ta niedziele chrzcimy malutka i biegamy po miescie zalatwiajac wszystko (chociaz i tak pewnie zapomnimy o czyms :) ). Moja cora ma dwa imiona Julia Anna. wczoraj bylam z mala u lekarza. Ma 11,5miesiaca i wazy 9kg. Nie wiem czy to nie za malo... Wedlug maszej pediatry powinna wazyc 9kg w wieku 10miesiecy. Jula ma apetyt.Duzo je. Nic tylko rusza buzia i przezuwa :) . A co tam u Was?? Jak pociechy??

Gość Agnieszka182
No my idziemy jutro na szczepienie więc nam powie dokładnie ile waży mały ale jestem pewną,że powyżej 10kg napewno :) pewnie za dużo ale spali to pewnie jak zacznie sie ruszać :p już jak pchla skacze w chodziku :p .je dużo...ale mniej sie nie da bo próbowałam dawać mu mniej a on i tak wolą ammmm...wiecznie głodne dziecko mam :p.My na imię drugie Kubusiowi daliśmy Paweł :) po wujku :) bo w dzień kiedy dowiedziałam sie że jestem w ciąży zadzwoniła moja mama i powiedziała, że wujek zmarł :(...A to była bardzo bliska rodzina...No i dlatego Paweł :)...pozdrawiam was i ściskam mocno :) calusy dla waszych dzieciątek z okazji spóźnionego co prawda dnia dziecka :) :)!

Witajcie :) W Łodzi popsula sie pogoda. Słonca nie ma,a zamiast niego pojawily sie chmurki... A jaka pogoda u Was?? W niedziele (5czerwca) chrzcilismy Julke. Byla idealna w kosciolku.Nie plakala,nie uciekala. ANIOŁEK :) (szkoda tylko,ze w domu taka nie jest :( ). A co tam u Was?? Pozdrawiam :)