Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowooo

Mam dość narzeczonego i siebie samej..

Polecane posty

Gość anonimowooo

Hej.Jak ja mam dość... Dość patrzenia na pijanego narzeczonego, ciąggłych kłótni z nim, proszenia ,grożenia.. Mam dość siebie,bo nie potrafię odejść. Jestem zła, jest mi smutno,a jutro mi przejdzie,chociaż tego nie chcę..

Gość świeża pietruszka
a ileż wspólnego to ma z ciążą, macierzyństwem i wychowywaniem dzieci....

Gość anonimowooo
tyle, że mamy 9 miesieczną córeczkę i nie chcę żeby ona na to patrzyła a nie potrafię sięprzełamać żeby odejść

Gość świeża pietruszka
no dobra sorki. A tak na poważnie. Jak pije to pić będzie. Nie licz, że przestanie. Nie zmieni się. Niech idzie się leczyć. Sam z siebie tego nie rzuci.

Gość anonimowooo
kurcze ja sie łudze jak glupia

Gość świeża pietruszka
Im tylko o to chodzi. Liczą na naszą slabość. Musisz być silna. Nie ma litości. Jeśli go kochasz to postaw ultimatum, spakuj, niech jedzie na odwyk. Zabroń kontaktow z dzieckiem jak bedzie pijany. Nie żaluj choćby ci serce pękało.

Gość anonimowooo
ale jezeli on pije raz w tyg to znaczy ze jest alkoholikiem ?? bo nie wiem.. a ty mialas podobna sytuacje?

Gość świeża pietruszka
alkoholik to nie tylko taki kto stoi pod budka z piwem. Nie wiem czy to juz alkoholizm w przypadku twojego mężczyzny, ale na to wygląda. Mój tez naduzywa alkoholu. Pije "tylko" jednego, dwa drinki dziennie. Potem jak nc nie mówię to jeszcze piwo, jedno, dwa itd. Nie upija się. Ale alkohol go odstresowuje. Niby stara się nie pic ( po awanturze ) ale to tylko na jakiś czas. Obecnie wytrzymal jakies dwa miesiące. I znów delikatnie zaczyna...

Gość anonimowooo
moj pije raz ,dwa w tyg.upija sie..a potem sie klocimy..na nastepny dzien przeprasza.. ale znowu jest to samo