Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooo o takim myslcie

Czy 30 letni kawaler który miał jedną kobiete jest normalny?

Polecane posty

Poznałam takiego , ma 30 lat skonczyl w marcu. W zwiazku (?) był jednym ,krótkim 10 miesięcznym w wieku 21 lat. Od tego czasu nic. Fajny jest,ale boję się żeby nie wyszło coś brzydkiego na jaw ,jakieś paskudne cechy charakteru. Jak myslicie

Gość dckdj cskd cksd
a moze rucha na boku a ty nic nie wiesz

Gość luciana B
Autorko ciesz się że nie przeorał połowy miasta jak mój no ale ja dowiedziałam się już o tym za późno. Może czekał właśnie na Ciebie jak CI się podoba tonie marudź bo taki co mało kobiet miał to docenia to co ma a nie skacze z kwiatka na kwiatek pzdr

Gość kachaa888333
no fakt. lepszy taki co wyruchal pol miasta. zal:((

kupa jest przepyszna :classic_cool:

Gość zdziczały franek
Jest tak samo normalny jak Ty. Ciekawe czy on się kogoś pyta: "Jeśli to jakaś tam taka, a taka kobieta to czy ona jest normalna"?

Gość zależy dlaczego miał tylko 1
nieśmiały, brzydki, religijny jakiś? czy ma trudne życie, nie wiem - poświęca całe dnie na opiekę nad kimś chorym? może się okazać palantem z charakteru, może dobrym, ale nieśmiałym człowiekiem, może po prostu uprawia seks tylko z miłości, a nie miał szczęścia do kobiet, a może też być nudziarzem bez jakiegokolwiek libido, który zniszczy partnerce życie... nie dowiesz się, dopóki sama nie zechcesz go poznać i rozgryźć, a czy nie szkoda ci czasu, to już musisz wiedzieć sama ;)

Może nie jest z nim tak źle, co w tym dziwnego, ze nie skacze z kwiatka na kwiatek, a wy już sie doszukujecie :)

Gość Marczak winien;)
"...- Dlaczego jest pan kawalerem? Może przeżył pan nieszczęśliwą miłość lub też nie znalazł pan godnej siebie kobiety?- Nie, panno Florentyno. Tak się jakoś składało, że gdy tylko poznałem jakąś ciekawą dziewczynę i zakochałem się w niej, dyrektor Marczak powierzał mi nowe zadanie. Musiałem wyjechać, a gdy wracałem, ona zazwyczaj była zamężna." a boto różnie jak widać się w życiu układa..;)

Gość Marczak winien;)
poza tym plotki iż posiadłem jedną całą kobietę uważam za mocno podkoloryzowane;)

Gość dkfjsk
Dlaczego mialby byc nienormalny? Poznasz go blizej to sie przekonasz czy ci odpowiada i jakim jest czlowiekiem. Ja nie skreslalabym go na samym poczatku, tylko dlatego, ze mial jedna kobiete. Moze jest niesmialy i trudno mu nawiazywac kontakty. Moj brat taki byl, jego zona byla jego pierwsza, a poznali sie pod koniec studiow. Ona przejela inicjatywe, bo zauwazyla, ze to madry i wartosciowy chlopak, tylko sie boi. I sa juz 10 lat malzenstwem. Nie skreslaj go, poznaj lepiej i wtedy zdecydujesz.

Gość dkfjsk
oczywiście jego żona miała partnerów seksualnych przed nim

Gość prawiczek z warszawy
A co może wyjść "brzydkiego" od faceta :classic_cool:

Gość dkfjsk
Spadaj glupi podszywie, moze i miala partnerow przed nim, nie pytalam, nie moja sprawa.

Gość takarudagwiazda
hej, mój obecny narzeczony miał 31 lat a ja 23 jak się poznaliśmy.. wcześniej nie był w żadnym stałym związku moja mama od razu uprzedziła mnie ze pewnie jest coś z nim nie tak ... ale juz teraz wiem ze po prosu nie trafił na miłość heh.. czekał na mnie jesteśmy ogromnie szczęśliwi ! tobie też życzę powodzenia!

Gość iha i haha
nie ma jak to jem kupę, klasyka hehehehehe

Gość pappapappa
zazdroszcze wam :( mnie nikt nie kocha, nawet nie wiecie jakie to rpzykre...

Gość iha i haha
pappapappa czemu ty się zegnasz?

Dziewczyno Ty sie jeszcze zastanawiasz takiego to za świecą szukać w tych czasach. Myślę ze czekał na Tę jedyna kobiete

"Myślę ze czekał na Tę jedyna kobiete" Raczej szczęścia nie miał do kobiet. Po co takie bzdury wypisywać?