Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooo o takim myslcie

Czy 30 letni kawaler który miał jedną kobiete jest normalny?

Polecane posty

Gość sdgdfsdfsdsd
znam kogos takiego, jest bardzo fajnym chlopakiem, i wlasnie obawiam sie czy w ogole sobie kogos znajdzie znając poziom dzisiejszych kobiet=kurewek, ktore takich maja za dziwakow

Gość kukb
l

Gość esteban zer0
Co jest kurwa

Gość stgdgd
Czy 24 letnia kobieta piszaca na kafe ktora zaliczylo 15 kolesi jest normalna? ;] Sa tu takie szmaty, ostatnio zajrzalem na erotyczny, tam tojuz wogole kurwateria.p

Nie jest" normalny", bo w dzisiejszych czasach to jest nienormalne zjawisko. Ciesz się ,że trafiłas na takiego,co siebie szanuje.To tylko dobrze o nim świadczy.

Gość purple rain 28
Ja też mam juz trochę lat - co prawda jeszcze ciągle dwójke na przedzie ale już niedługo... :) ijestem w podobnej sytuacji co ten 30 letni kawaler. Na studiach spotykałam się parę miesięcy z jednym facetem, który ostatecznie złamał mi serce, ale cięzko to nazwać poważnym związkiem. Od tego czasu - cisza. Co prawda był jeden kolega przez kilka lat we mnie zakochany, ale brak było chemii z mojej strony- nie chciałam go zwodzić. Zmienilam miejsce zamieszkania, wiec znajomych w moim miescie tez nie mam zbyt wielu. Nie specjalnie tez mam mozliwosc poznac wolnych facetów. Duzo pracowałam, aby mieć dobrą prace i poczucie niezależnosci. I co? Jak czytam niektore wypowiedzi, mam wrażenie że powinnam czuć się jak kosmita, powinnam się schować w ciemnej norze ze wstydem że jeszcze z nikim nie spałam...Większe jest tolerncja dla nastolatków / nastolatek które przed 20-ką zaliczyły po kilku partnerów, niż dla osób które nie uprawiały seksu... Swiat stanął na głowie. I jeszcze jedno , nie jestem ufoludkiem. Jestem normalna...

Gość i bardzo dobrze....
ciesz sie z tego, ze taka jestes, nie masz sie czego wstydzic. oczywiscie ja uwazam, ze takie porzadne dziewczyny sa o wiele lepsze od takich kurewek. tylko jdno mnie tutaj martwi. masz juz prawie 30 lat wiec pewnie szukasz kogos w podobnym wieku a tacy niestety juz z nie jedną spali :O wiec jak sie bedziesz z tym czula będąc z kims kto wczesniej zaliczal ostro, mial duzo zwiazkow, a ty taka czysta dziewica??? bo ciezko ci bedzie znaleźć faceta z podobnym brakiem doswiadczenia. chyba ze poszukasz kogos mlodszego o jakies 5 lat...jak na to patrzysz?

Gość purple rain 28
Nie szukam prawiczka. Domyślam się, że w tym wieku większość mężczyzn "swoje przeżyła" , byli w związkach i uprawiali sex. Normalna sprawa. A jeśli wpadłby mi w oko jakiś prawiczek - też nie miałabym nic przeciwko. Natomiast chyba nie chciałabym być w facetem który na imprezach zaliczał dziewczyny po godzinie "znajomości". No chyba że zakochałabym się w nim do szaleństwa ;) Po prostu nie wyobrażam sobie uprawiania seksu z facetem, którego przed chwilą poznałam, bo sex to dla mnie coś więcej. Nie wstydzę się tego jaka jestem. Ale też nie rozpowiadam na około, że z nikim nie spałam. Tylko garstka najblizszych znajomych o tym wiem. Martwi mnie tylko fakt, że obecnie ludziom wmawia się, że tacy ludzi jak ja są niemalże trendowaci i nalezy się od nich trzymać z daleka

Gość i bardzo dobrze....
aha no to spoko, masz zdrowe podejscie. ja jestem w poodbnym wieku do twojego, troche mlodsza ;) i tez w sumie sie szanowalam zawsze. ale ja z kolei nie moglabym byc z takim gosciem co mial juz dziewczynę i sypial z nią wiele razy, nie mowiąc o wiekszej ilosci dziewczyn ;) bym sie brzydzla po prostu, tak dziwnie mam. ale na szczescie mam mlodszego chlopaka, ktory jest czysty wiec nie ma tego problemu :P wczesniej mialam chlopaka, ktory juz to robil z inna dziewczyna i źle sie z tym czulam bardzo, rozne rzeczy sobie wyobrazalam :O ale na szczescie i tak zwiazek sie skonczyl. skoro jestes dziewicą to szanuj to bardzo i czekaj z tymi rzeczami na tego wlasciwego faceta, najlepiej do slubu, bo szkoda by bylo jakbys poznala kogos, bardzo sie zakochala, myslala ze to ten jeden jedyny na cale zycie, bys sie z nim przespala, a po jakims czasie sie okazuje ze to ejdnak nie to, bo koles okazal sie chamem i prostakiem. wiec lepiej naprawde poczekac i nie tracic glowy. trzymaj sie, papa

Gość precz z babiarzami
Nienawidzę babiarzy którzy przelecieli wiele kobiet. Taki nigdy się nie zmieni i nie warto sobie niszczyć życia z takim śmieciem. Lepszy już taki który miał jeden związek.

Gość a ja wam chce podziekowac
jednak milo sie czyta wypowiedzi PRAWDZIWYCH KOBIET, ktore mowia tak o mezczyznach:) widocznie ten ktory nie ruchal wszystkiego nie jest taki do niczego:) dzieki, mile panie i milego dnia zycze!

Gość autorka jest glupia
^^

Gość najlepiej jak sie wypowiadaja
20-latki, ktore maja za soba juz 6 facetow z polykiem, a przed 25 rokiem zycia maja dziecko i po kolejnych paru latach zaluja swojej glupoty...

Gość kokok
kto pisze o mnie ?

Gość w pogoni za atomówkami
przykro mi że takiego człowieka postrzegasz źle, on może być po prostu nieśmiały. ja też jestem. może też czeka mnie podobny los? i co mam nie zasługiwać na miłość jakiejś kobiety bo pieprzyłem się tylko z 1-ą w życiu?! kobiety są chamskie. najpierw nie dopuszczają faceta do seksu. potem nie chcą się pieprzyć bo on się nigdy nie mógł pieprzyć. albo nie kochają go bo on miał tylko jedną co go kochała (lub czuła coś podobnego). maksymalne chamstwo. niech on od ciebie ucieka!!! lepiej żeby został księdzem niż się z taką jak ty zadawał.

Gość świat zmierza do zagłady i syf
:O:O

Gość eyegdgd
Przed chwila przeczytalem jak jedna napisala ze spala z 40 kolesiami. ROTFL

To tak jakby znaleźc starego Mercedesa prosto z salonu. Myślę, że będzie dobrze się sprawował, ale lepiej sprawdzic czy nie był bity i nie ma ukrytych wad;)

""Swiat stanął na głowie. I jeszcze jedno , nie jestem ufoludkiem. Jestem normalna..."" -TYLKO CI SIE TAK WYDAJE, ŻE JESTEŚ świat się zmienił i trzeba uprawiać seks :) tylko moja Angelika nie musi --- bo jest ASEM :P hehehehe

Gość buahhahhaaa
na kafe same zboczuchy i erotomani :P

Tutaj tkwi cała tajemnica. Wszystko zależy od tego czy się uprawia sex czy się kocha z 2 osobą. Tylko 2 różne słowa, a wszystko wyjaśniają.

Gość tylko ze kafeteria robi wode
z mozgu ludziom. kto tutaj wie, czym jest milosc? szkoda gadac...

Gość oto kobity z kafe
"Malutka_w_szpileczkach90 Ej mamy 21 wiek...jesli kobieta idzie z facetem do lozka na pierwszej randce nie oznacza to zaraz , iż jest dziwką" :O:O

Gość malutka w szpileczkach90
ogólnie jest szurnięta :D

Gość Facet z Kafeterii 92
Nie wiecie ktore daja dupska za darmo ?? :D:D:D:D

Gość dokladnie tak jak mowisz w USA
mysliciel999 Malutka_w_szpileczkach90 co do tego że mohery... wiesz w USA coraz silniej dobijają sie do głosu poglądy że jak sex to po trzech mc i badaniach I to nie od dziś. I to tam coraz popularniejszy jest ruch który promuje "czystość" i wstrzymanie się z współżyciem wśród młodzieży. I są to ruchy świeckie! Wybacz ale rozluźnienie sexualne nie znaczy o rozwoju. Nie ma nic wspólnego z postępowością. Rozwiązłe kobiety były są i będą. I zawsze będą chętni na nie faceci. Jednak zawsze takie zachowania będą traktowane z pogardą przez społeczeństwo. Szkoda ze historii się nie uczycie bo nie chrzanilibyście ze teraz. Tak samo nie wielibyście że wyzwolenie seksualne cokolwiek daje kobietą. Jedynie może zabrać. "ja jeszcze nie slyszalam o kobiecie ktora zostawila meza w wieku 40 lat bo jej sie fiuta mlodszego zachcialo" Oj Małoszka mało widziałaś i słyszałaś "Nie rozumiesz, ze oni maja prawo sie dupczyc, bo to ich natura?! A kobieta jest tylko dzi**a i szmata?! Takie maja myslenie wlasnie:F:F:F:F::F WIEKSZOSC FACETOW " Wiesz... Takie myślenie w przeważającej większości ma nie większość facetów a mniejszosć która. a) nigdy nie miała kobiety bo nie mają śmiałości/wyglądu/odwagi i zostali ciężko przez kobiety skopani (ich ego) I nie pisze mieli w sensie sexu! b) zostali zdradzeni c) dupczą wszystko co na drzewo nie spie**ala i stracili szacunek do kobiet bo rozkładają nogi zanim oni zaczną się starać (i to jest zagrożenie pozornego wyzwolenia) i tego typu patologie Normalny facet nie ma takich problemów co nie znaczy że nie może chcieć dziewicy np skoro jest prawiczkiem I pamiętajcie o jednym drobiazgu który pomijacie... Ci faceci co mają po 100 kobiet i są takimi kozakami skądś musieli brać te kobiety więc i kobiety nie są lepsze od nas . Tylko jest jedna różnica kobiety nie chcą wcale się tak chwalić tymi podbojami. większość z tych które tu głośno krzyczą nawet w najbardziej zaufanym i tolerancyjnym środowisku nie przyznała by się do ilości partnerów. Nie leży to wam. Możecie krzyczeć ile chcecie ale to jest w podświadomości. Tak samo jak fakt że dla większości kobiet fakt że facet miał inne przed jest mimo wszystko atutem. Kobiety nie podkładają się chwaleniem o swoich doświadczeniach. Faceci tak. Opinia o facetach że dzi**arze k**wiarze bo mają wiele kobiet to opinia kobiet takich jak wy!!! A waszym argumentem za wolnym sexem jest to że skoro oni tak mogą to wy tez. Czyli my k**wiarze a wy? Ciekawa zależność prawda? Jak się czyta wasze kłótnie to śmiech bierze bo wygląda to jak przepychanki małolatów. I to nieświadomych małolatów. Świat się bardzo nie zmienił i zachowania też. A prawda jest taka że nie świat się zmienił a pokazywanie. teraz kładzie się nacisk na sex i na wmawianie ze każdy się pie**oli jak popadnie i z kim popadnie. I za normę przyjmuje się zachowania promila społeczeństwa. A prawda jest taka że jak się spojrzy na średnią ilość partnerów i inne statystyki to zmiany są w sumie niewielkie I zapewne wynikają bardziej z tego że skoro to normalne i powszechne to można się przyznać Albo co nawet bardziej prawdopodobne to że należy coś dodać żeby nie wyjść na zacofanego" Hello polish bitch ;]

Gość Kamecha dawny Jarek84
gimgówno w szpileczkach90 to mitomanka :D sama sie gubi w tym co kleci :D

Gość Tenmialjednaprzez8
Ja z kolei poznalam takiego ktory w tym wieku mial jedna kobiete ale byl z nia 8 lat. I wcale mnie to nie uszczesliwia bo chociaz nie jest juz z nia 2 lata to rozne sytuacje, szczegolnie damsko-meskie sprowadza do niej, czyli dajmy na to jak mowie ze nie lubie calowania po uszach to on na to ze na pewno lubie tylko o tym nie wiem i ze Marta to uwielbiala:O Szlag mnie trafia i wolalabym zeby mial kilka lasek lub nie mial zadnej bo w tej sytuacji on mysli ze kazda kobieta jest taka sama i to co lubila Martusia na pewno lubi kazda. Rece opadaja. I to nie jest jedna czy dwie sytuacje, one sie ciagle powtarzaja.

Gość Kamecha dawny Jarek84
stul mordę jebana dziwko :classic_cool:

Gość do Tenmialjednaprzez8
A nie uważasz, że 8 lat to kawał życia? nic dziwnego, że tak mocno w nim to siedzi.