Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooo o takim myslcie

Czy 30 letni kawaler który miał jedną kobiete jest normalny?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjdp[e
he masz racje tylko ze ja sie z tego nabijam w normalnym zyciu z kolegami gadaja a jestem tu zeby utzymaywac swoja nienawisc do suk a spoko nie narzekam na powodzenie

Gość jjjjjjjjdp[e
widzisz bo ja jestem ciota i ci puszcze baka cichacza pssss

Gość jjjjjjjjdp[e
lubie tak przed snem pomyslec o kurestwie i sie wyladowc ciut ale cie pociesze reanie tz jestem perwer dla dziewczyn lubie to antybajera to podstawa

Gość jjjjjjjjdp[e
a wiesz co najlepojsze ze dla mnie pieniadz sie liczy najbardzije i w niego celuje a jak sobie zarobie a plany mam to suczki bed mi z reki zjadac a bde mial brudan zeby mi wylizlaly i ci powiem ze jzu ktoras to podnieca niezle co bede karmil suczki sobie chcialbys tak

Gość jjjjjjjjdp[e
ide spac zadko tu pisze ale czasami lubie dla tych co podstawa jest sex dbajacie o to bo od was pouciekaja do sasiadow na ich prety czemu bo to swinki sa hrr hrr he narka

Gość jjjjjjjjdp[e
he he piwiem ci ze jak bym chcial dlawno bym duopczyl nbo nei mam z tym probleow ale nie chce he umiesz do skumac nie bo to przekracza twoje myslenie dobra iide spac bo 5.5 godz snu od dawna to troche malo i prosze mozna mnie wyzywac jaknajbardziej od prawiczkow itd czas start kto wiecej ten wygrywa he

Gość jjjjjjjjdp[e
a ta ci mnie brachta 1 to gluoia cipa juzu to widze he jak ci ulzy to kontynuuj wiesz relanei cieko mi powiedziec oficjalnei cipo jebana a tu moge he

Gość jjjjjjjjdp[e
i jestem trzezwy spoko po prostu to moje hobby takie male ok to kim jestem prosze mozna zaczynac

Gość Prawikkkkkkkkk
@kolejny frustrat hahahahaa Zamknij ryj pustogłowy ruchaczu! Myślisz, że ciebie jakaś dziewczyna będzie chciała? Żadna dziewczyna nie zwiąże się z takim debilem jak ty, bo ty nie potrafisz szanować kobiety, a tylko traktujesz ją jak zabawkę do ruchania! Twoja kobieta prędzej czy później zdradzi cię i ucieknie do takiego spokojnego gościa, który oprócz seksu da jej wsparcie i będzie ją szanował

pomijajac pierdolowata forme wypowiedzi, osoba o niku 777lsz ma duzo racji. A co do tej drugiej- no coz jesli czlowiekowi, to mam gleboka nadzieje ze nie jest to kobieta, bo jezeli tak, to rzeczywiscie juz lepiej byc tym prawikiem. Nie wiem o co konkretnie chodzi, ale to co dzieje sie obecnie z kobietami to jakies jedno wielkie X -FILES. Jako mlody chlopak mialem przed oczami obraz kobiety, prawie bajkowej, niczym postac z innego swiata. Cos jak krolewna sniezka, bylem przekonany ze to uosobienie niewinnosci, czegos zupelnie odmiennego niz mezczyzna. Mialem dobry kontakt z rodzicami, czesto jako smark prowadzilem z ojcem dlugie duskusje, na rozne tematy, nawijal sie rowniez ten, temat kobiet. Przytaczalem moje urojone wizje i tego jak je postrzegam. Stary tylko w zadumie gasil kiepa i stwierdzal, zobaczysz synu to nie tak jak myslisz, dorosniesz i zobaczysz - THE TRUTH IS OUT THERE powiadal. Po latach okazalo sie ze mial racje, niestety

Gość taki jeden 123
"Jako mlody chlopak mialem przed oczami obraz kobiety, prawie bajkowej, niczym postac z innego swiata. Cos jak krolewna sniezka, bylem przekonany ze to uosobienie niewinnosci" No widzisz ty jako młody ,a wielu zostało to do dziś lub mają inne iluzje postaci kobiecych przed oczami i zamiast sami ruszyć dupę i zweryfikować rzeczywistość to żyją mitami ,zasłyszanymi opowiadaniami , bzdurami przeczytanymi w necie i tupią nogą że kobiety są be ,a tymczasem one nie są takie złe tylko trzeba trochę czasu poświęcić na je poznanie żeby zrozumieć niektóre ich zachowania i co ważniejsze wiedzieć jak na nie zareagować.

Dzięki za aprobatę! To dobrze, że głos w dyskusji wzięły osoby, które wiedzą coś na rzeczy! Chciałem jeszcze dodać, że wiele osób dzisiaj nie wie tak naprawdę co to miłość! Miłość nie oznacza tylko tego, że chcemy, aby dana osoba była cały czas przy nas, spędzała z nami dużo czasu, ale oznacza poświęcenie się dla drugiej osoby! Musimy chcieć dla niej jak najlepiej, bo w przeciwnym razie będzie to uczucie jakby egoistyczne. Nie można myśleć w kategoriach: ''Ja chce mieć tą dziewczynę, bo coś do niej czuję, bo ją kocham''. Trzeba dać jej coś od siebie, a nie postrzegać ją jako obiekt poprawiający własne samopoczucie! Tak jak patriota jest gotów bezinteresownie umrzeć za Ojczyznę nie żądając za to żadnego uznania, tak człowiek powinien kochać drugiego czlowieka chcąc dla niego jak najlepiej! W ogóle nie rozumiem osób, które rozpatrują związek wyłącznie od strony seksu! Seks jak najbardziej musi być i koniec, ale bez miłości nie jest on w związku normalny. Po co mi żona seks bomba, skoro nie będę się z nią rozumiał, nieustannie kłócił i będziemy mieli inne poglądy? Związek opart tylko na cielesności jest patologią!

Co do prawików to czasami bywa tak, że facet jest zbyt dojrzały i nie kręcą go dziewczyny, które się jeszcze nie wyszumiały. Dlatego taki gość czeka do tego np. 35 roku życia, żeby mieć dojrzałą partnerkę, która będzie już myślała o założeniu rodziny, a nie o imprezach!

normalny , a dlaczego miałby być nie normalny !? poprostu nie każdy mysli fiutem , nie kazdy lata za laskami ! najpierw studia , póxniej praca i tak można obudzić się w wieku 30 lat samemu ! poprostu niektórzy mają inne priorytety ..a znalezienie sobie dziewczyny , kobiety odstawiają na dlaszy plan ! poznałaś , więc zapytaj jak to było z nim !!!

jeśli nie ma zielonej skóry i statku kosmicznego -to tak jest normalny tylko albo ciapowaty albo szczęścia biedak do kobiet nie miał

Post o 17: 45 to robota podszywacza, co zresztą widać po pomarańczowym nicku! A tak w ogóle to nie rozumiem co ma tu wiek do znaczenia?

Gość vfd,nglkjfdhfdhngflgzfkgkj
Do pustogłowej osoby o nicku ''prawiczki to najgorsze gówno'' Gównem to są twoi starzy, bo spłodzili takiego niedorajdę umysłowego! Każdy do jakiegoś wieku jest prawiczkiem! Ciekaw jestem reakcji dziewicy, której chłopak powie, że jest do niczego, bo ma błonę??? Do reszty: Prawiczek i dziewica to skarb! Od takiego się napewno niczym nie zarazicie! Żadnym syfem, ani kiłą!

Gość vfd,nglkjfdhfdhngflgzfkgkj
Ty masz zakuty łeb! Może dla ciebie seks to życiowy priorytet, ale zrozum, że 90% społeczeństwa nie jest tak zboczonym jak ty i niektórzy stawiają najpierw naukę i szukanie dobrej pracy, a potem myślą o znalezieniu partnera! Co ci da ruchanie, jak nie będziesz miał/miała dobrej pracy i w twojej rodzinie będzie bieda? Co ci da ruchanie, skoro twoja druga połowa oprócz ciała nic ci nie da? Związek polega na wzajemnym poświęceniu się i pomocy w trudnych chwilach, a nie tylko na seksie, ale tacy pustogłowi i kierujący się stereotypami ludzie jak ty tego nie zrozumią!

Gość Do prawiczki to najgorsze gówn
Jak na prawika nie mam problemów z erekcją, wręcz przeciwnie! A kiedy czytam takie wypociny pisane przez wredne baby twojego pokroju to odechciewa mi się szukania partnerki! To takie feministyczne babsztyle jak ty przyczyniają się do wzrostu liczby starych prawików w społeczeństwie!

Gość Nac25
Mój brat ma 36 lat i nie ma dziewczyny, bo trafiał albo na suki, którym zależało na kasie, albo to na zimne, egoistyczne feminy! W końcu się wkurwił i już od paru lat nikogo nie szuka i nie jest ani ruchaczem, ani aseksualny! Niestety wiele osób, które pisze na kafe kieruje się stereotypami i myśleniem rodem z gimnazjum, gówno wiedząc o życiu!

Gość Nac25
prowokatorko tak czy siak sama widzisz co ludzie o tym myślą!

Gość sdnscnsdnjcsdn
ja nie wiem po h.... ktos wymyslil te lata tylko ludzie sie doluja indianie nieznaja lat ani zegarkow i zyja szczesliwie a patrzac na cywilizacje zachodu jak ktos co czego snie wykona wedlog schematow to przegral. k... zycie kazdemu roznie sie uklada

Gość sdnscnsdnjcsdn
ja mam 30 lat i tez jestem sam od paru lat ale dlatego wlasnie ze trafialem na suki i sie sparzylem doscy mocno . a czlowiek pare razy jak sie spazy nie jest chetny do nastepnej zabawy smutne to ale takie zycie

Gość Polak smutny jest
''indianie nieznaja lat ani zegarkow i zyja szczesliwie'' Zgadza się! Pamiętam jak kiedyś w ''Boso...'' kłócili się z Cejrowskim, że podział czasu to wymysł białego człowieka i niepotrzebne zawracanie dupy! A tu w naszym zachodzie taki facet w wieku 18 lat zakocha się w dziewczynie, która ma 14 lat i już jest pedofilem! SZOK! Najważniejsze jest to, żeby żyć tak, jak podpowiada serce, a nie ludzkie schematy!

Gość baby to sa jednak porabane
jak rucha, to sprawdzaja komorki i podejrzewaja o zdrade, bo mial 5 kobiet... a jak nie mial i nie ruchal na lewo i prawo, to tez z nim cos nie tak. jestescie pojebane i tyle.

Gość baby to sa jednak porabane
"prawiczki to najgorsze gówno Jasne, największy skarb to taki prawiczek po 30-tce, z zerowym libido i problemami ze wzwodem Skoro do tej pory nie zaruchał, to albo pedał, albo aseksualny i won od kobiet!" mowil ci ktos, ze jestes przyglupem?:D

Gość hehe ja jestem
własnie takim kawalerem, nie mam moze 30 lat jeszcze ale podobnie jak ten ktoś, miałem tylko jeden powazniejszy, ale i tak nie za dlugi zwiazek. Tez sie spotykam z roznymi opiniami, kiedys reagowałem troche nerwowo ale jest tylko jedna metoda, jak ktos sie zaczyna zastanawiac co ze mna jest nie tak, to sobie daje spokoj zanim sie zdaze jeszcze zaangazowac, szkoda czasu na takie kobiety :)

Gość zrozpaczona 22
kiedys to było normalne ale teraz nie jest swiad schodzi na psyy

Gość dokladnie tak jak mowisz
SwiaD schodzi na psy...