Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooo o takim myslcie

Czy 30 letni kawaler który miał jedną kobiete jest normalny?

Polecane posty

Ty nie zasługujesz bo jesteś nikim. Dziewczyna odkryje moje dobre serce i będziemy razem. I wtedy ja będę górą a zazdrość ogarnie niektórych tutaj

Gość iha i haha
ja ma tylko pytanie do sotaniego zdania ze co ogarnie i kogo?

Gość pappapappa
nie zegnam lat duzo, doswiadczenia prawie zero... ida kolejne wakacje, i znow sama brzegiem morza,,,:(

Gość Ramol TIR
cooo o takim myslcie Poznałam takiego , ma 30 lat skonczyl w marcu. W zwiazku (?) był jednym ,krótkim 10 miesięcznym w wieku 21 lat. Od tego czasu nic. Fajny jest,ale boję się żeby nie wyszło coś brzydkiego na jaw ,jakieś paskudne cechy charakteru. Jak myslicie Widocznie kobiety nie są u niego na pierwszym miejscu lub jeżeli ma wzięcie, nie bierze byle czego

Gość Autorka jest nienormalna!
Czy to, że facet nie znalazł jeszcze swojej miłości ma znaczyć, że jest nienormalny? Ile ty masz lat 14? Niedobrze mi się robi jak widzę takie debilne tematy! Jakby gdzieś było napisane, że trzeba znaleść na siłę partnera do 25 roku życia! Może jeszcze przywróćmy bykowe?? Kurwa ale autorka tego topicu jest walnięta! Aż ręce opadają... Szkoda, że dziś większość ludzi zawiera związki dla seksu, a nie dla miłośći!

Gość vgfbghbnjnj
darker czemu kretynka ? sam krytykowałeś i śmiałeś się z dziewic w wieku 25+ pisząc ze musi być z nimi cos nie tak więc co w tym dziwnego że autorka ma podobne obawy?

Gość Ramol TIR
Darker "Myślę ze czekał na Tę jedyna kobiete" Raczej szczęścia nie miał do kobiet. Po co takie bzdury wypisywać? Do kobiet i życia lub miał ważniejsze sprawy :D

"Może jeszcze przywróćmy bykowe??" PSL swego czasu postulował to. :)

Gość Ramol TIR
Faith Hope Glory Ty nie zasługujesz bo jesteś nikim. Dziewczyna odkryje moje dobre serce i będziemy razem. I wtedy ja będę górą a zazdrość ogarnie niektórych tutaj Ćpasz coś ? Wkręcasz sobie filmy jak czubek z psychiatryka

Gość vgfbghbnjnj
tylko pytanie mu zadałam, ale jakoś nie odpowiada

Wiecie jakie to kurwa przykre co tu piszecie??? ''Głupi, zacofany, nieśmiały, ruchacz, bandyta, religijny, ciota,'' Jakie to przykre, żeby was chuj strzelił! Nie każdy zawiera wcześnie związki i nie każdemu zależy na seksie! Chcę mieć dziewczynę, którą będę kochał, jak się nie zakocham to się z nikim nie zwiążę! Przestańcie pisać, że jak ma 30 lat i jest sam to od razu jakiś niedorozwinięty! Jesteście wredni! Jak to czytam, to naprawdę odechciewa mi się już szukania partnerki! Zostanę sam na starość, przynajmniej uniknę niepotrzebnego wyśmiewania i wytykania palcami! Po co to wszystko, skoro jak się zakocham to wszyscy do okoła uznają mnie za normalnego i nic z mojego związku nie wyjdzie...

W ostatnim zdaniu zjadłem wyraz ''nie''. Miało być ''nienormalnego''! To z nerwów! Nie mogłem wytrzymać jak przeczytałem większość tych postów!

W ostatnim zdaniu zjadłem wyraz ''nie''. Miało być ''nienormalnego''! To z nerwów! Nie mogłem wytrzymać jak przeczytałem większość tych postów!

Gość Ramol TIR
777lsz Wiecie jakie to k**wa przykre co tu piszecie??? ''Głupi, zacofany, nieśmiały, ruchacz, bandyta, religijny, ciota,'' Jakie to przykre, żeby was ch*j strzelił! Idź się wypłacz w chusteczke wrażliwa cioto

Gość Ramol TIR
Pytanie do autorki: Ten fagas jest bogaty/umie zarabiać dużo keszu ?

Gość Ramol TIR
no cóż jeśli człowiekowi - 777lsz nie ma psychiki macho i jest spalony u kobiet.

Do Ramol TIR Ciotą to ty jesteś! Tylko ciotom zależy na dupczeniu, a nie na ducho-emocjonalnej więzi! Skoro popierasz związki i małżeństwa wyłącznie dla sesku to wiedz, że są one szczególnie narażone na zdrady i rozwody! Ciekawe jakbyś się czuł jakby twoja żonka dawała dupy co dzień innemu facetowi? Kto wtedy byłby ciotą frajerze?

Gość Ramol TIR
Ciotą to ty jesteś! Tylko ciotom zależy na dupczeniu, a nie na ducho-emocjonalnej więzi! Skoro popierasz związki i małżeństwa wyłącznie dla sesku to wiedz, że są one szczególnie narażone na zdrady i rozwody! Ciekawe jakbyś się czuł jakby twoja żonka dawała d**y co dzień innemu facetowi? Kto wtedy byłby ciotą frajerze? Jesteś ciotą bo wszystko przeżywasz i płaczesz jak jakiś jebany pedał i wymyślasz że popieram coś czego nie popieram

Do osoby o nicku ''no cóż jeśli człowiekowi'' Czyli twoim zdaniem związek i małżeństwo mają się opierać wyłącznie na seksie i nic więcej??? Bo tak wynika z twojego postu! Każdy człowiek na ziemi powiedziałby, że to ty masz iśc do psychologa, a nie ja!

Do Ramol TIR Płaczę? Dobrze się czujesz? Piszę, że to przykre, no bo jak tylu ludzi może być tak tępych i oczerniać człowieka nic o nim nie wiedząc?

Do soby o nicku ''no cóż jeśli człowiekowi '' Wybacz, ale to twoją żonę będzie dymał inny, bo tobie zależy tylko na dymaniu jej, a ja swoją przyszłej żonie oprócz seksu dam jeszcze miłość i wsparcie i będę z nią na dobre i na złe! ps. ile ty masz lat, skoro uważasz, że nie ma miłośći, a w związku liczy się tylko seks?

"fiut to organ jak każdyinny,nieużywany zanika" Dobrze wiedzieć. Dzięki za info :D

Istnieją i są dyskryminowani i oczerniani przez ludzi! Tak więc jeśli ten temat to porowokacja to z życia wzięta!

Gość Ramol TIR
777lsz Do Ramol TIR Płaczę? Dobrze się czujesz? Piszę, że to przykre, no bo jak tylu ludzi może być tak tępych i oczerniać człowieka nic o nim nie wiedząc? Jest ci przykro z byle powodu więc jesteś ciotą. Ten gah jest biznesmenem ?

Gość jjjjjjjjdp[e
napisal bym cos ale laske na was klade i puszczam baka w twarz tyle warci jestescie czym sie mozecie w zyciu pochwalic jak niczym to won do koryta swinie

Gość Ramol TIR
Metrigoton "fiut to organ jak każdyinny,nieużywany zanika" Walenie gruchy wzmacnia fiuta i paluchy :D

Gość jjjjjjjjdp[e
to do tego nika z czlowiekiem otworz gebe leci bak

Gość jjjjjjjjdp[e
i tu masz racje bo to kurweki do orania sa a masz moze jakies przykaldy z zycia wziete zanim pojde spac