Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortematu

o co halo z tymi prawiczkami?

Polecane posty

Gość autortematu
co za bezsens :D mysle, ze lepiej juz zaniechac szuaknie jakiejkolwiek dziewczyny "dziewica: ruchales juz? chlopak: nie dz: to spierdalaj :)"

Gość autortematu
Prawik sztabwy ja tez

Gość majka....
moye i jestem wymarlym gatunkiem ale ja tak mysle i zdania nie zmienie ktos kto mial przdemna 15 innych a odemnie oczekuje dziewictwa jest idiota

Gość Rocco.............
I tak żadna z kafeterianek by nie dała dupy Małyszowi 🖐️

Gość autortematu
nie bede sie podporzadkowywal tym glupim warunkom ze strony dziewczyny. czlowiek sie stara i specjalnie czeka z pierwszym razem na ta odpowiednia dziewczyna, ktora ostatecznie go za to wysmieje.

"czlowiek sie stara i specjalnie czeka z pierwszym razem na ta odpowiednia dziewczyna, ktora ostatecznie go za to wysmieje." Czy jakaś cię wyśmiała w łóżku?

Gość majka....
lol super dobrze ze mnie uswiadomiles ze poerwsza tylko do treningu

Normalnie czasami jak czytam wypowiedzi facetów to się poważnie zastanawiam jakie kobiety znają i skąd je znają.

Gość autortematu
Darker nie, ale od tego sa takie fora, zeby sie dowiedziec, co dziewczyny mysla na ten temat. prawiczek sztabowy ma racje. trzeba nabrac doswiadczenia jak najszybciej i jak najwiecej i dopiero szukac dziewicy, bo zadna nie zaakceptuje takiego, co czekal wlasnie na nia.

Gość majka....
tak i jak tu nie mzslec ze facetowi chodzi tylko o bzykanie

Gość autortematu
majka, nacisnij ctrl + shift, bo zamiast y, to z piszesz :) ja nie mysle o tym prawie wcale, bo w przeciwnym wypadku juz dawno bym mial to za soba. okazji mialem juz pare, by to zrobic. ale ze glupi bylem, to nie skorzystalem i dziewczyna, ktora poznam w przyszlosci mnie wysmieje. :)

"nie, ale od tego sa takie fora, zeby sie dowiedziec, co dziewczyny mysla na ten temat." I ty naiwny liczysz na szczerość i bezstronność? "prawiczek sztabowy ma racje. trzeba nabrac doswiadczenia jak najszybciej i jak najwiecej i dopiero szukac dziewicy, bo zadna nie zaakceptuje takiego, co czekal wlasnie na nia." Masz szczęście. Na Allegro w sekcji dla pełnoletnich na pewno znajdziesz coś do treningu. "tak i jak tu nie mzslec ze facetowi chodzi tylko o bzykanie" Sugeruj się takimi dłużej to dobrze na tym wyjdziesz...

Gość majka....
doslownie ide z tad bo czytac was nie moge autortematu jak bym cie spotkala i bys takie rzecz mowil napewno bym sie z toba nie przespala

Jakoś nie przypominam sobie żebym na początku znajomości pytała mojego faceta ile lasek zaliczył. I jeśli w póżniejszym czasie powiedziałby, że nie ma doświadczenia to nie skreśliłabym go. Bo nie jest tylko penisem przyczepionym do człowieka.

Gość autortematu
a teraz juz nie bedzie latwo, bo takie okazje sie trafiaja calkiem przypadkowo i niechcianie.

Gość autortematu
Boratka "nie skreslilabym go"... ale wolalabys, zeby to zrobil wczesniej jednak

Gość autortematu
majka.... no nie przespalabys sie, bo tego nie robilem :)

Gość majka....
ja bym cie napewno nie wysmiala gdybys powiezial "sluchaj jestem prawiczkiem czekalem na ciebie cale zycie zeby to z toba zrobic'

Gość autortematu
Prawiczek bez wiary dziewczyna tez moze nie byc obeznana w relacjach damsko-meskich. zalozmy, ze ma 18 lat i jakis tam flirt za soba.

Gość autortematu
majka.... no dobrze, zle to ujalem. nie wysmialabys, ale bys powiedziala "szkoda, lepiej gdybys chociaz raz to juz zrobil chlopczyku"

Gość majka....
ja tez tego nie robilam i moim zdaniem bylo by mi lepiej gdybysmy obydwoje robili to pierwszy raz a nie ty bys mial doswiadczenie a ja bylabym ciemna

"ja bym cie napewno nie wysmiala gdybys powiezial "sluchaj jestem prawiczkiem czekalem na ciebie cale zycie zeby to z toba zrobic"" Jak czekał całe życie na ciebie to się natychmiast ewakuuj chociażby oknem bo duża szansa na to, że to jakiś zboczony wyznawca napletka i błony

Nie wiem czy bym wolała. W sumie to bez znaczenia dla mnie. Ale na pewno nie chciałabym faceta, którego miało pół miasta. Nie wyśmiałabym jakby był prawiczkiem. Raczej doceniłabym szczerość

Darker-> jesteś jednym z niewielu normalnie myślących facetów na tym forum.

"jesteś jednym z niewielu normalnie myślących facetów na tym forum. " I take that as a compliment.

Gość majka....
boratka no wlasnie o to chodzi nie chce takiego co mial pol miasta a prawiczka napewno bym nie wysmiala chciala bym wiedziec ile mial przedemna partnerek

Gość majka....
nie rozumiem jak mozna sie smiac z kogos bo jest prawiczkiem? przeciesz ja jestem dziewica i sie ze mnie nie smiejecie...?

"przeciesz ja jestem dziewica i sie ze mnie nie smiejecie...?" A z dziewczyny to wypada?

Gość autortematu
nie wiem.. dalej nic nie rozumiem z tego i chyba nigdy tego nie pojmę. Boratka docenilaby szczerosc. to zabrzmialo tak, jakby sie przyznal do czegos smiesznego/kuriozalnego. osobiscie do tej pory nie widzialem nic dziwnego w parach, ktore robia to pierwszy raz ze soba. ale dobrze, ze zostalem uswiadomiony przez was, co myslicie o takich ludziach.