Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

No to może to, ona mieszka pod Katowicami a to mówiła że jest chyba 50km od niej czy jakoś tak i opowiadała że nadaje się do kąpieli

Te jeziorko jest na trasie w stronę Cżęstochowy za Tarnowskimi Górami . Nadaje się na plywanie zapewniam Cię , Sa tam również Campingi do wynajęcia

A slyszalyscie o zalanym kamienilomie niedaleko Jaworzna ? Tam jest podobno czysciutenka woda :)

Czarnuszka No to koniecznie tam pojadę :) Sebastos A nadaje się to do pływania z dzieckiem? Bo u mnie też są kamieniołomy czyste ale do wody wchodzi się od razu na głęboką, nie ma żadnej pseudo plaży a ja potrzebuje coś gdzie córka pupą siądzie i będzie zamki sobie budować Ja uciekam w poszukiwaniu tych konwalii :) Miłego dnia i do wieczorka 🌼 🖐️

No wlasnie nie bardzo , tam jest od samego poczatku bardzo gleboko... Mlrego dnia Blondyneczko :)

W takim razie celowo strace przytomnosc ;) Ok uciekam , fajna pogoda , bede pozniej , pozdrawiam 🌼

Sebastian ... teraz wiem po co Ci jest potrzebna ratowniczka , za to masz ode mnie za darmo 👄 Miłego popołudnia :)

drogie misie, pogoda piekna, az prosi sie na spacer. ale ja posiedze w domku. ech Mala Blondyna juz poszla.