Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

Jeszcze żebym miała co teraz pić to bym te słowa przyjęła z pokorą a tak wyyyypierdalaj w podskokach 🖐️

Sebastos Dziękuje bardzo, nooo jakość faktycznie - czekam na lepsze :P A komentarz do drugiego zdjęcia .. :D :D :D Twoje?

Nieeee , chrzesniak ;) Ja nie mam swojego , zreszta nawet dziewczyny nie mam od dluzszego czasu....niestety....

Domyśliłam się Blondi :) Ale Ci język wyskoczył na tą wisienkę , akurat sama podobne wcinam teraz:D

Ja się pomału zbieram w poszukiwaniu konwalii chyba... akurat słoneczko znowu przyświeca :) Znajomych się nie doczekałam to pierdolę, jedziemy sami bo nie mam zamiaru gnić w oczekiwaniu na jaśnie państwo

Wrocław? Nooo piękne miasto, ale dla tych co tu nie mieszkają ;) Osobiście wołałabym mieszkać pod miastem gdzieś :) Na konwalie mam upatrzone miejsce ale nie wiem czy już kwitną

Blondi ... znam trochę Wrocłam , byłam tam kilkadziesiat razy już . Teraz to nie wiem kiedy tam będę , bo moja ciocia nie zyje a z kuzynką nie mam kontaktu ostatnio. Myslisz że ja bym sie równiez nie wyprowadziła gdzieś na ustronne miejsce wsród lasów i np. jezior . To jest moje takie małe marzenie

No pod lasem to u nas łatwo ale o jeziora to już ciężko, chyba że jakieś zbiorniki śmierdziuchy ;)

Byłam, ale mi się nie podoba. Ciężko o takie miejsce gdzie można popływać samemu sobie. Jak już to fakt woda zayebista była ale ludzi tam akurat tyle że szok. Może miejscowi wiedzą gdzie chodzić ale ja zwiedzając kilka miejscowości tam i kilka jezior trafiłam na tylko jedne miejsce gdzie można było popływać sobie... tak to łódki albo typowe dzikie miejsca w lesie a to mnie nie kręci.. nooo chyba że prywatne miejsca przy jakiś ośrodkach to też były ;) W mojej okolicy miejsca do kąpieli też pomału się wykruszają :(

Blondi ... to wszystko zależy gdzie jesteś i co lubisz. Wszędziej są takie miejsca gdzie w sumie nie ma miejsca żeby gdzieś odpocząć nad wodą , zwłaszcza na sląsku :(

Mam koleżankę na śląsku i mówi, że jest fajne jeziorko koło niej. Jak będzie całkiem ciepło już całkiem planujemy jechać na weekend pod namiot :)

A wiesz co nie wiem, nie pamiętam bo to jakieś pół roku temu mi opowiadała i w lato mamy się konkretnie ugadać.. a to to fajne jakieś? Mi u mnie podobało się kiedyś na dzikich Rokitkach ale teraz to i tam pewnie syf bo za popularne się zrobiły.. i tak ze wszystkimi właśnie... jezior u mnie nie ma fajnych, jedynie żwirownie ale to przez jeden sezon czyste a następny już każdy o tym miejscu wie i pełno ludzi i syfu :(