Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

ja mam adblocka więc nie bolą mnie oczy od reklam ;) jak już będę miala auto które się nada na trasę to pakuję najważniejsze rzeczy i spadam do mamy nad morze do Polski. Moi rodzice tak co roku jeżdżą, ona z bratkiem na cale lato tam a tata w weekendy przyjeżdża do nich, co się będę kisić tutaj :P

Złote pianką jest tez pyszne...ale juz jakis czas nie pije tego trunku. Nad morzem plaz nie brakuje...polecam Mielenko

U nas tez jest taka klimatyczna rzeczka ...Rawa -szczurki , puszki , smrod , idealna na grilla ;)

Czarnuszka Większość znad morza ( nie licząc oczywiście tych dużych miast których wiadomo za wiele jednak nie ma) chętnie ucieka bo poza sezonem z pracą lipa u nich. Ja np przez kilka lat jeździłam na wakacje do Łeby i u kogo bym nie była każdy mówił że żyje jedynie z sezonu a poza albo się uda ( najczęściej mężowie to kierowcy tira) albo lekka lipa i zostaje mały sklepik na ulicy lub dojazd do większego miasta ale to w sezonie wychodzi lipnie bo w dom trzeba więcej robić... ni tak ni tak dobrze.... ale ja bym ta sobie żyła biednie ale szczęśliwie... tylko trzeba byłoby mieć jednak spory ten dom lub działkę żeby coś zarobić w sezonie ;)

Ja juz na dobre uciekam spać . Zyczę wam miłej i udanej nocy Dobranoc i dla Wszystkich po buziaku :) 🖐️

Ja już za miesiąc jadę do Chłopów.. niezbyt ciekawa mieścina ale tanie pokoje przy samej plaży więc dobre i to ;) Z dzieckiem i tak nie poszaleje więc co mi więcej teraz trzeba ;)

Czarnuszka Dobranoc :) Mysia A mając adblocka wszystko Ci normalnie chodzi? Bo kurde nie znam się i nie wiem, ale obiło mi się o uszy, że lipa ze ściąganiem z sieci jest mając go ( chociaż nie wiem jak się ma jedno do drugiego)

NN Byłam już w zeszły roku... powiem szczerze, że wynudziłam się totalnie bo tylko plaza-pokoje-plaża-pokoje... no niby po to jedzie się nad morze ale w sumie tęskno mi troszkę za Łebą, za tysiącem sklepów z pamiątkami, za wydmami, za latarnią w okolicy, za wieloma lokalami gdzie ma się wybór co zjeść, za możliwością spacerów po ciekawszej okolicy... no ale żeby wynająć pokój przy plaży to 3x drożej :O A jednak za każdym razem przez pół miasteczka dreptać mi się nie chce z mały dzieckiem ( dłużej bym szła na plaże niż tam była ;) )

Dobra to teraz proszę o krótką instrukcję obsługi ŁOPATOLOGICZNĄ KROK PO KROKU jak to zainstalować ;) Mozille mam - zakładkę (chyba) narzędzia mam - dodatki mam - i tu mam Maximum Adblock czyli to to mam zainstalować i problemów nie będzie... w sensie wiecie że może win nie bardzo jest taki jak być powinien ;)

ja mam adblocka i wszystko dziala bezproblemowo a jak mi jakaś strona szwankuje to po prostu klikam na ikonkę adblocka i tam jest opcja ''wylącz blokowanie na tej stronie'' trzeba to zaptaszkować i śmiga jak trzeba ;)

Łopatologiczna obsluga: klikasz na ikonkę mozilli na pulpicie dwa razy ;) wchodzisz na google.pl i wpisujesz adblock plus klikasz w pierwszy link i na ''zainstaluj'' tam masz nawet krótki filmik jak instalować z tego co widzę :D u mnie się sam zaproponowal, że tak powiem czy chcę to sobie zainstalowalam, a co se będę żalować :classic_cool:

NN W Mielnie poza baletami w sumie nie ma nic ;) Też byłam kiedyś Do Sarbinowa no to właśnie jedyny spacerek przez las jaki robiliśmy na zakupy w tych wielkich namiotach :D Czułam się jak w raju w tej graciarni :D :D Dobra to sobie zainstaluje i już mnie nie będą żadne firmy kusiły :classic_cool:

"Element Adblock Plus 1.3.6 nie mógł zostać zainstalowany, ponieważ nie jest kompatybilny z programem Firefox 3.0.19." Ej no bez jaj, na każdej stronie jest ta sama wersja :O Szukam dalej...

Blondyneczka a ta Twoja mozilla to już starsza bo ja mam wersje 4.0.1 chyba jakoś tak. Aktualizuj ją do najnowszej wersji to pójdzie pięknie :) http://www.mozilla-europe.org/pl/ a Twoje zakladki Ci się nie usuną bynajmniej u mnie się nie usuwają kiedy robię reinstalkę.

kiraboll Noooo faktycznie to co wymieniłeś to akurat na spacer z niespełna 3letnim dzieckiem, z Chłopów będzie jak znalazł 🖐️