Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

Blondi .. to jest w druga strone te jezioro , nie byłam nad nim jeszcze ale słyszałam o nim i też jest bardzo fajnie nad nim . Musiałabys sie Sebastiana zapytać , moze on ci wiecej powie

Grzesław .. nie chwale się . Niewiele jest takich miejśc gdzie mieszkam . Nie wiem w jakim Ty rejonie polski mieszkasz to nie mogę Ci nic powiedzieć jakie są uroki u Ciebie

Czarnuszka No właśnie bo to miały być jakiś bliższe okolice Rybnika, Żor, Jastrzębia itp... ale może się nie zgadałyśmy i ona mówiła o zwykłym jeziorku bez możliwości kąpieli... nie wiem muszę się z nią zgadać dokładnie ;) Sebastos A Ty z jakiej części PL jesteś? Może Ty mi jakieś dobre jeziorko DO PŁYWANIA polecisz, kamieniołomy to już wiesz że odpadają chociaż sama to baaaardzo bym tam chciała poskakać

Blondi ... my jesteśmy z tego samego rejonu polski :) z Sebastianem, tylko z drugiej strony śląska mieszkam

Grzeslaw Nooo to Ty masz tam pełno jezior w swoim regionie, zazdroszczę jak masz gdzie popływać .. uwielbiam jeziora w których można spokojnie się pluskać A u nie same syfiaste i płatne kąpieliska :O A mimo tego pierwszego i drugiego ludzi zawsze tyle że masakra :O

Jezioro zywieckie :) Ewntualnie Miedzybrodzie Zywieckie :)

Jezioro Dróżno koło elbląga, ale jeszcze mnie tam niebyło.

O no to Żywiec to może być też to.. znając moje zapędy pijackie nie zdziwiłabym się jakby to mi koleżanka proponowała ;) ... a wychodzi troszkę ponad 60km od niej czyli też by pasowało bo na oko powiedziała 50 NN 🖐️ :)

no co tam u Was? :) jeśli chodzi o jeziorka to ja nawet teraz tak jak siedzę mogę się wpakować w auto i pojechać nad jakieś, problem w tym, że jeszcze nie ta pogoda :(

Chociaż na gaszenie pragnienia w upalny dzien lepsze jest rozowe schlodzone :D

Ja ostatnio napaliłam się nawet na grilla nad śmierdzącą Odrą więc widać ciągnie mnie bardzo do wody ;) Jeszcze obok forum mam reklamę F&F co dwie pezdy spacerują po plaży :O Zamieszkałabym chętnie nad morzem, problem plaży miałabym rozwiązany ;)