Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusinska12

nie lubie rodzicow mojego chlopaka

Polecane posty

Gość milusinska12

poradzcie moje drogie... ja mam alergie na rodzicow mojego chlopaka, nie wiem czy to normale ale np na wiadomosc ze musimy jechac na niedzielny obiad do nich robi mi sie "niedobrze". Moj dzien konczy sie wraz z przychodzacym zaproszeniem. Mamy malutkiego synka i wiem ze to babcia i dziadek ciocie i wujki ale jakos nie mam do nich za grosz zaufania. Kiedy kolejny raz narzekaja ze za malo go widuja badz proponuja ze sie nim zajma, zebysmy poszli gdzies we dwoje grzecznie odmawiam, nie chce zostawic z nimi dziecka chociaz wiem ze krzywdy mu nie zrobia, ze matka wychowala 5 swoich dzieci na ludzi. Dusze sie udawaniem ze wszystko ok ale nie chce zranic mojego chlopaka, to jego rodzice. Najgorsza jest wlasnie matka, inteligentna osobka ale tez bardzo wredna. Potrafila powiedziec do mojego synka ze u nas w domu to gdyby nie tatus to umarlby z nudow (jestem nudziara na maxa), drwila z mojego taty mowiac tez do dziecka ze ma nadzieje ze on bedzie mial wiecej wlosow niz jego dziadek (moj tata jest lysiejacy) a ostatnio po obiadku dala synkowi obiadek za ktory nastepnego dnia ladnie podziekowalam (wyslalas smsa) po czym uslyszalam ze ma zamiar robic mu wiecej na wypadek gdyby umarl z glodu. Moj chlopak stwierdzil ze to byl sarkazm z jej strony a ja mysle inaczej... Pare razy kiedy syn zanosil sie placzem nie chciala mi go dac, probowala go ululac sama wychodzac z pokoju. Moze to i moja wina ze jej na to pozwalalam ale chcialam uniknac niepotrzebnych nieporozumien. Marze o przeprowadzce jak najdalej od nich ale to nie takie proste... i co myslicie

Gość milusinska12
chociaż mi się teść przyszły podoba ma na mnie ochotę

Gość milusinska12
przestan pisac pierdoly czlowieku i zmien pseudo gowniarzu

Gość milusinska12
i spierdalaj mi stad bo nasle na ciebie gnojku swego alfonsa i on cie zalatwi