Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Ciekawe jak taki gościu się poczuje jak zostanie brzydko potraktowany. Straci nadzieję i już będzie skończony jak niektórzy z tego forum co nie wierzą już w nic

Gość autorka naprawdę jest dziwna
miałeś poznać w 2012 to za rok a nie za kilka. całe życie będziesz czekał na tą przeznaczoną, az w końcu umrzesz. smutne.

Gość Amtistatic
A tekst o stylu ubierania się? :D Która uwierzy, że tak zainteresował się jej ciuchami? :D Chyba, że Jacykow się nazywa.. :D

Gość Amtistatic
autorka naprawdę jest dziwna miałeś poznać w 2012 to za rok a nie za kilka. całe życie będziesz czekał na tą przeznaczoną, az w końcu umrzesz. smutne." Natura wie co robi. :D

Amtistatic trafią się różne teksty, ale dlaczego od razu reagujesz z taką agresją? Jak dziewczyna jest interesująca i zainteresowana to z każdej zaczepki zrobi uzytek, a jak nie jest to jaka to różnica jak ją gość zaczepi skoro ona wszystkich śle na drzewo? Nie ma się co napinać.

Gość 879028392
Raz do mnie podszedł jakiś gościu, wyglądał jakby miał sie zaraz rozpłakac. I spytał, czy może sie ze mna zapoznac... :( Akurat to jeszcze bylo naprzeciw baru mlecznego, miałam wrażenie że zprosi mnie zaraz na kluchy z mlekiem. Inny był lepszy, spytał, czy idę w stronę Okrąglaka- to taki zanny budynek w Poznaniu.. Tylko ja mam takie jarzenie, że dopiero po pół godzinie skumałam, że to był podryw... :p

Gość Amtistatic
Looooser Tym bardziej, że jakby był takim pewnym siebie macho to nie pytałby na forum." Kwestia kobiety, mnie tam macho wręcz odpycha, jak jest zbyt pewny siebie, to wypad. Ma mieć siłę w sobie, jednak sprawiać wrażenie, że nie zaczepia tak lasek codziennie. Lekkie zawstydzenie jest na miejscu..

masz zaburzenia faith. i zadna normalna kobieta się z tobą nie zwiąże, chyba, że taka sama jak ty(ale i w to wątpie). ,,Ja poznam dziewczynę za kilka lat bo już powoli się do tego przygotowuję i mam dobre serce" proszę napisz, że sam się śmiejesz z tego co piszesz... jak się przygotowujesz? byłeś już u lekarza?

Gość Amtistatic
rozwódkaaa Amtistatic trafią się różne teksty, ale dlaczego od razu reagujesz z taką agresją? Jak dziewczyna jest interesująca i zainteresowana to z każdej zaczepki zrobi uzytek, a jak nie jest to jaka to różnica jak ją gość zaczepi skoro ona wszystkich śle na drzewo? Nie ma się co napinać." Ale to naprawdę nie agresja. I naprawdę liczy się pierwsze wrażenie. Jak zacznie mi tekstem prosto od Jacykowa, to nie ma szans.. U mnie jednak ma znaczenie jak zaczyna. :D jak wyjeźdza z tekstem, to widzę że facet raczej polotu nie ma. A byle kto mnie nie interesuje, bo ewidentnie ma mnie za idiotkę która uwierzy, że faceta interesuje szmata którą mam na sobie.

Gość dauedos1485
A mnie tak kilka lat temu tak sasiadka zagadywala. A ja wtedy pyskowalem i odpuscila. Teraz tego zaluje bo nie zaliczala sie do parkudnych. A ta okazja sie juz nie powtorzyla

a sa jakies inne sposoby na poznanie jakiejs dziewczyny jak tylo podejscie do niej i zagadanie ?

Gość no dobra ok zagadac
ale nie mowic jej ze jest piekna czy cos bo to zenua, moze sie dziewczyna speszyć, zawstydzic itd, zreszta to by tez wskazywalo na to ze jestes powierzchowny i chcesz ja poznac tylko dlatego ze "jest piekna" czyli dla wygladu. O ile to nie jest jakas zsolaryzowana tipsiara to nie bedzie jej milo uslyszec "jestes piekna, chcialbym cie poznac" bo moze odebrac to jako "chce cie poznac bo jestes ladna".

Gość 879028392
"Bo rasowy facet to myśliwy, a nie ofiara." istotnie wiele kobiet leci na takich, bo im sie to kojarzy z męskością, itp. Ja bardziej wolę takich niedostępnych, ale na pewno nie żadnego myśliwego. :p Mysliwy jak zasmakuje w polowaniu, nigdy nie poprzestanie. I w tym problem. Potem powiększa się grono na topiku " Mój facet mnie zdradza z jaką szmata"....

napisz liścik i jej daj:P

Sama masz zaburzenie ale i tak umrzesz w lutym Ciekawe że porządnym ludziom jak ja ale nie bardzo przystojnym zarzuca się jakieś choroby psychiczne żeby wybielić dziewczyny że niby one nie patrzą na wygląd

"a sa jakies inne sposoby na poznanie jakiejs dziewczyny jak tylo podejscie do niej i zagadanie ?" Platynowa karta.

Gość jej świat
hmm...to bardzo miłe jak podchodzi chłopak i proponuje spotkanie. Kiedyś podszedl do mnie całkiem atrakcyjny chłopak i zapytał, czy napiłabym się z nim i jego znajomymi piwa (ja stalam na przystanku a on siedział przy stoliku w takim ogródku przed kawiarnią). Odmówiłam przede wszystkim ze względu na rodzaj napoju ktory zaproponował... propozycja piwa wydała mi sie mało kulturalna...poza tym trafił na mega nieśmiałą osobe, bylam zszokowana i kompletnie zaskoczona tą propozycją. Ciekwe bylo to, że dwa razy do mnie podchodzil i dopiero za drugim podejsciem zapytal. Kiedys tez sprzedawca w vobisie zaproponowal kawe...Kurcze to bardzo przyjemne jak chlopak podchodzi do dziewczyny i proponuje spotkanie tylko ze nie kazda dziewczyna potrafi zachowac sie w takiej sytuacji, ja np. mam z tym klopot. Rada dla panów, najpierw sprawdzcie czy dziewczyna jest wami zainteresowana jeśli tak, startujcie...tylko nie proponujce piwa! i nie tak z nienacka, dziewczyna musi sie oswoic, potem delikatnie zapytajcie.

Gość Amtistatic
no dobra ok zagadac ale nie mowic jej ze jest piekna czy cos bo to zenua, moze sie dziewczyna speszyć, zawstydzic itd, zreszta to by tez wskazywalo na to ze jestes powierzchowny i chcesz ja poznac tylko dlatego ze "jest piekna" czyli dla wygladu. O ile to nie jest jakas zsolaryzowana tipsiara to nie bedzie jej milo uslyszec "jestes piekna, chcialbym cie poznac" bo moze odebrac to jako "chce cie poznac bo jestes ladna". Dokładnie, żadnych tekstów takich, bo to też dla mnie zenua. :D

Gość Chłopie jeśli Jesteś nieśmiały
to nie próbuj na ulicy podbijać do dziewczyn bo złapiesz depreche, jak się zdecydujesz, a ona Cię oleje, ale jeśli masz w sobie pewność siebie i spływa to po Tobie, co powie dziewczyna to możesz podejść i powiedzieć jakiś komplement. Nie każda będzie chciała z Tobą gadać. Ja próbuje zagadywać, czasem trafiają się miłe kobiety, czasem nie. Najważniejsze to nie przejmować się zbyt długo tymi, które okażą się niezbyt miłe :).

Sama masz zaburzenie ale i tak umrzesz w lutym Ciekawe że porządnym ludziom jak ja ale nie bardzo przystojnym zarzuca się jakieś choroby psychiczne żeby wybielić dziewczyny że niby one nie patrzą na wygląd piszesz, ze umrę w lutym na raka i masz się za zdrowego? sił do Ciebie brakuje, jestes bardzo chory... wygląd w twoim przypadku nie ma znaczenia, moja siostra ma podobnego do ciebie faceta:D ale nie jest chory psychicznie, nie gada pierdół jak z innego wymiaru...