Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Gość Amtistatic
[zgłoś do usunięcia] jej świat A jak to ma wyczuć facet na ulicy z którym się mijasz? Sygnały dymne dajesz? To moze nie zagaduj kobiet ktore mijasz na ulicy...przelotne spojrzenie mozesz źle zinterpretowac, chociaż ja pewnie wiedzialabym czy coś jest na rzeczy....Przecież napisalam, że wszystko zalezy od sposobu spojrzenia... ja naprawde nie wiem, jak mozna tego nie widziec. A moze tylko kobiety mają taki dar." Inteligentni widzą.. Sprawdzone i potwierdzone.. A reszta? Siedzi tutaj.. :D

"Polecam porzucić twoją ukochaną lateksową pannę dmuchaną, a szybko odkryjesz, ze kobiety maja mózgi i charaktery i jeszcze wiele więcej." Nie mam lali mam za to książki których nazw nie potraficie wymówić. Tępe strzały.

Gość pamparampampampam pam
Naastoletniaa I wrócić do stanu demograficznego z czasów Cesarstwa Rzymskiego ? ;)

"On już nas wszystkie sklasyfikował jako bezdenne kretynki. Nie ważne co powiemy, co zrobimy, choćbyś nagrodę nobla dostała- i tak nią będziesz." Odezwała się "kobieta" :D

Gość Amtistatic
Naastoletniaa - sprawdz sobie w słowniku "nieziemski". Ma więcej synonimów, niż kosmiczny. :O

Nastoletnia, nawiązywałam raczej do jego uogólnień: "A czego wy mnie niby możecie nauczyć? Wyszukiwania okazji w galeriach handlowych?" Nieważne, czy Ci powiedział, że jesteś durna, czy nie.

pampa cos tam ... Dokładnie. Cesarstwo rzymskie istnieło wieeeele lat . Więc to był skuteczny sposób. rozwódka... to czy ktoś jest kretynką nie zalezy od tego jakie czyta książki. Darker czyta pewnie jakieś afirmacje, a ja czytam Zmierzch i wszystkie jego pochodne a za kretynke mnie nie uwaza Amistiatic ... Dzizas... ty ironii nie rozumiesz. Alles Klar On nie uogólnia... on tylko mowi co myśli. Mial wymienic wszystkie po imieniu i nazwisku czy co ?

Nie, nie chce mi sie precyzować, zwłaszcza o tak późnej porze. Jednak jesteś tępa.

Darker, bo nie wiem co tam robi ten cudzysłów. A to gadanie- nie chce mi się precyzować- to tak brzmi jakbyś nie bardzo miał co objaśniać. Durnotą pachną Twoje uogólnienia wygenerowane ograniczeniem.

Nie wiem czy ty pierwszy raz z Darkerem piszesz czy co, ale on jest dosyc specyficną osobą i ma nietypowe poglądy, więc albo zrozumiesz co do Ciebie mówi albo nie

Gość jej świat
nie wiem, kim jest ten Darker ale pewnie nie wychodzi mu z kobietami i swoją złośc wyrzuca na tym forum. Bije od niego taką nienawiścią.

Choćbys się nadymał do czerwoności to mi nie dogadasz. Ja juz Darkusiu mam swoje lata. Nie będę pisać pirdołów. Jak chcesz to sie spotkamy i pokażę ci swoje dyplomy (bo widze, ze ty tylko w papiery wierzysz). Powiem wam, że... Byłm z palantem, który w zasadzie jest wartosciowym człowiekem i dlatego sie w nim zakochałam, ale ten imbecyl miał tak niska samoocenę, że zaczął stosować sztuczki z jakiegoś poradnika, zeby mi zaimponować i "zbudowac związek" no i się rypło, bo dla mnie to zwykłe oszustwo. I tak mi szkoda takich jak darker i inni, bo są ślepi na to co ważne i bełkoczą głupoty żeby zagłuszyć kompleksy. A wystarczyłoby troche więcej dystansu do życia.

Nastoletnia :) Fakt istniało, ale było mniejsze niż świat znany nam współcześnie :P. Ten Twój tekst o mordowaniu debili skojarzył mi się z nawoływaniami zwolenników Adolfa Hitlera do tworzenia przestrzeni życiowej na wschodzie. :) A mówiąc już całkiem serio, państwom tworzącym obecny system społeczno-gospodarczy nie opłaca się "hodować" ludzi myślących, bo ktoś kto myśli jest elastyczny, a ktoś kto jest elastyczny docieka, ktoś kto docieka może doprowadzić do zmiany systemu (mówimy tu o pewnej grupie ludzi). Lepiej stworzyć społeczeństwo masowe, oparte na tworzeniu poczucia bezpieczeństwa, którego podstawą jest konsumpcja. Polecam książkę "Skonsumowani" Barbera. Debili z ludzi pozornie mądrych robiono wiele razy. W III Rzeszy najokrutniejsi byli wykształceni SS-mani. Wszystko to za sprawą manipulacji, podawania nieprawdziwej historii i sączenia jadu. Poczytaj sobie o Oskarze Dirlewangerze to jeden z bardziej okrutnych SS manów, którego jedno z ulubionych tortur bylo podsmażanie ludzi, to doktor nauk politycznych... Sorry, że taki post duży ;)

No wiesz nie wiem, czy jest coś do załapania w tekście: "jednak jesteś tępa" Tu niewiele treści.

"Byłm z palantem, który w zasadzie jest wartosciowym człowiekem i dlatego sie w nim zakochałam, (...) zaczął stosować sztuczki z jakiegoś poradnika, zeby mi zaimponować" Ale co użył to jego :D "I tak mi szkoda takich jak darker i inni, bo są ślepi na to co ważne i bełkoczą głupoty żeby zagłuszyć kompleksy." A jakież to kompleksy mam i kogo staram się zagłuszyć tutaj (pomijając fakt, że nikt tu nic mądrego nie napisał)? "A wystarczyłoby troche więcej dystansu do życia." Uprawiam tumiwisizm praktyczny. Nie można mieć większego dystansu do życia.

Nie pasjonuje mnie II wojna swiatowa, nie lubie tego tematu. Ja nie jestem zadną sadystką i nikogo nie zabije. Chociaż momentami niejktorzy ludzie to mnie dobijają. Alles Klar - ja go rozumiem... to ty chyba jakąs niekumata jeteś. jej swiat - Ja tam nie odczuwam nienawiści ze strony Darkera. rozwódka - a kogos obchodzi twoja wielce nieszczesliwa historia ? chcesz szpanowac papierami czy o co w tym wszystkim chodzi? wtf?

Nastoletnia, chodziło mi o to dlaczego napisał, że jestem "kobietą". Tego nie rozumiem. Resztę doskonale.

A FHG grozi w mailach każdej, że jak z nim na randkę nie pójdzie to ją siekiera zarąbie. Naprawdę.

Nastoletnia Domyślam się, że nie Jesteś sadystką, tu nie chodzi nawet o II wojnę światową, ale o to, że w każdym społeczeństwie większość ludzi ulega manipulacji, jednostki - nie. Z tym, że we współczesnym społeczeństwie zglobalizowanym mamy do czynienia z jednym właściwie sposobem (skutecznym) manipulacji - system konsumpcji itp :).