Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Nastoletnia- no widzisz, ale jednak nie wiadomo jaki zamysł. Bardziej prawdopodobne, że go nie było, niż że to jakiś wyższy poziom inteligencji.

bo wiekszosc ludzi to niemyslacy debile. albo myslacy o tym tylko zeby sie nazrec wyspac i dobrze bawic. Alles Klar - ja mysle ze jednak cos w tym było.

nastoletnia byłam z kimś, kto popsuł związek przez kompleksy. To tak jak darker - kompleksy ograniczaja jego życie. Jakbym chciała sie chwalić partnerami to... Właśnie - napisze książkę! Darker "ale co sie naużywał" odpiszę tak żebyś zrozumiał: aleś ty tępy :(

Nastoletnia- no co? Równie dobrze mogę rozmazać kupę na kartce, powiedzieć że to sztuka, tylko ty nie rozumiesz i dlatego ci się nie podoba.

rozwódka... Ja myśle, że tyy Darkera w ogóle nie znasz, więc nie powinnaś go oceniać czy ma kompleksy czy nie. Ja może jestem jakaś dziwna, bo dla mnie zawsze był miły, od samego początku. Ja tu o nim nie bede pisac, bo jakby chcial żeby wszyscy wiedzieli to by sam napisał.

"To tak jak darker - kompleksy ograniczaja jego życie." I dalej się nie dowiedziałem jakie to kompleksy.

Gość pamparampampampam pam
Gdyby społeczeństwo uczyło ich myślenia to by myśleli, ale się to nieopłaca. Ktoś kto jest debilem nie będzie elastyczny. Ci którzy debialmi nie są mogą zarabiać nieźle na debilach i system się kręci. Mi szczerze mówiąc nie zależy na tym by większość ludzi myślała, to by była rewolucja :P. Ja swoje dzieci będę zachęcał do myślenia, ale inne dzieci mam gdzieś :P.

pampa... wiesz... co cie obchodza inne dzieci, niech sobie beda debilami. widac, ze sie pod tym wzgledem zgadzamy. Ja jestem inteligentna (troche) to tak źle ze mna nei jest

Gość pamparampampampam pam
Darker jest inteligentniejszy niż większość ludzi wypowiadających się na tym forum, nie raz z nim pisałem z pomarańczy. Mój czarny nick to qwerton, ale nie chciało mi się logować :P

Alles .. ty jednak jesteś tępa. pamparam ... Ja wiem, że Darker jest inteligentny, dlatego go tak bronie ;d Bo my się już troche znamy i dla mnie to on nigdy taki nie był . Najwidoczniej inteligentni ludzie się rozumieja.

To ja pampa coś tam, zalogowałem się :) Dobrze, że Jesteś inteligentna, plus dla Ciebie. Ja też nie jestem idiotą, dbam o rozwój swojego umysłu, myślę (niby jest to element wspólny dla naszego gatunku, ale zaczynam wątpić w teorie ewolucji), mam wiele pasji, które staram się rozwijać. Nie ukrywam, że jestem egoistą, nie chce marnować życia na próby zmieniania świata. Nie ma sensu walczyć z systemem, trzeba korzystać z jego możliwości.

qwerton ja tez jestem egoistką, bo tak lubie. ja sie o debili troszczyc nie bede. Może jestem troche leniwa, ale kazdy potrzebuje czasem odpocząc.

Ludzie atakują te osoby z którymi nie potrafią się komunikować na swoim poziomie, jak raz kiedyś zjechałem jakąś laskę w jakimś temacie, to się pojawiły tematy w stylu co myślisz o qwertonie itd. Ludzie korzystają z dostępnych dla ich ograniczonych umysłów form wyrażania dezaprobaty :).

rozwódka... nie jestem facetem. odchudzam sie wiec nie mam okresu. heloł. tak bywa . i ja bym te pms chyba cale zycie miala.

Też jestem leniwy. :) Jak to się mówi "Co masz zrobić dzisiaj to zrób jutro". Ja wiem co to PMS zespół napięcia przedmiesiączkowego ;), nie raz tu o tym pisano i nie tylko tutaj.