Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Faith Hope Glory Piszesz, że Darker jest szalony ? Czy to nie przypadkiem Ty wierzysz w to, że w 2012 roku znajdziesz dziewczynę, bo dowiedziałeś się tego z wróżby ? Nastoletnia Pytasz po co pisze a tym forum. Równie dobrze można zapytać "po co żyjesz w społeczeństwie", nie brak jest w nim debili, ale przecież można trafić na osobę, która myśli, nie raz prowadziłem tutaj stosunkowo ciekawe rozmowy.

Ja też bym nie wiedział gdybym nie sprawdził :) Każdy w swoim życiu musi dowiedzieć się czegoś z jakiegoś określonego źródła. Zapewniam Cię, że żadne rodzące się dziecko nie wie co to ten PMS. Mnie też to niespecjalnie interesuje, wole zespół Sabaton :).

Wróżba jest odzwierciedleniem przeznaczenia czyli czy bym się tego dowiedział od wróżki czy nie to i tak przeznaczenie się spełni. Już się spelnia ale jeszcze nie w takim wyrazistym kształcie

A ja lubię wychodzić z domu, nie muszę jednak komunikować się z otoczeniem kiedy jestem poza domem :). Gadam z ludźmi, którzy coś dla mnie znaczą. Czasem spotykam tych, którzy będą dla mnie coś znaczyli, większość jednak mnie po prostu nie interesuje.

Wróżba jest odzwierciedleniem przeznaczenia czyli czy bym się tego dowiedział od wróżki czy nie to i tak przeznaczenie się spełni. Już się spelnia ale jeszcze nie w takim wyrazistym kształcie Drodzy państwo i to on nazywał człowieka logicznie myślącego potłuczonym :). Ja też się muszę za cygana przebrać i wróżby robić takim potłuczeńcom (mówić im to co chcą usłyszeć i wmawiać, że to o czym mówię zdarzy się za 6 lat).

Skoro tego chce to gdzie tu brak logiki ? Dobra, nie chcę mi się z Tobą gadać, bo Jesteś jedną z mocniej walniętych osób na tym forum.

Widać ze masz krótko mozg i nie pojmujesz potęgi przeznaczenia Widać, że nie potrafisz sklepać sensownego zdania w naszym ojczystym języku. ;)

Niech sobie będzie sam ale wmawia innym że tez będą sami. tak jakby zazdrościł że on będzie sam a inni znajdą swoją miłość i szczęście

Gość biednemu darkerowi
sperma się już na mózg rzuca poczytaj sobie te książeczki a później lulu z rączkami na kołdrze

Sabaton to zespół muzyczny, zajebisty z resztą :) Tak jestem chory, mogę powiedzieć na co, mam alergie na kretynów, objawia się ona śmiechem, objawy występują kiedy czytam Twoje wypowiedzi

Jak masz odwagę padalcu to wyskocz na ustawkę bo na forum to każdy może zgrywać kozaka Chyba że jesteś tchórzem bez honoru Kretynie, nie zgrywam kozaka tylko Ci wytykam Twoje debilizmy, a Ty reagujesz, jak każdy idiota, agresją. :)