Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna podobno...

Nie przeszkadza mi ,ze mój partner sypia z innymi

Polecane posty

Gość Dziwna podobno...
Nie , nie rozmawiamy o tym . Ale to nie jest jakaś zasada ,ze to temat tabu;)

Gość ngkenjgnr5e
w tym przypadku autorka ma jednego partnera a jej partner wiele partnerek. Ja na jej miejscu robiłabym badania co miesiąc. Nigdy nic nie wiadomo.

Gość bzduraaa
Ona jest kurewsko zazdrosna o niego. To co pisze to jej pragnienia.W ten sposob ma dwa swiaty w ktorych jest rownowaga emocjonalna.

Gość rtukuiuo
Tak, autorka żyje w otwartym związku, otwartym w jedną stronę. A ja tu przedstawiam też zagadnienie związków wieloosobowych w których każdy z partnerów jest traktowany równorzędnie czyli zwiazków poliamorycznych. Trochę co innego a jednak to również opozycja do wszechobecnej monogamii.

Gość Dziwna podobno...
No tak , takie opinie często słyszę. Ale to chyba wynika z braku zrozumienia ,nic dziwnego , ja też nie rozumiem wielu relacji między partnerami w innych zwiazkach.

Gość ngkenjgnr5e
Jeśli oboje czują się spełnieni i szczęśliwi to ok. Choć nie dziwie się, że facet tak "kocha" autorkę. Gdzie by znalazł drugą taką przy której mógłby spokojnie dupczyć na boku:o

Gość Dziwna podobno...
Wydaje mi się ,ze to sypianie z innymi wynika z jakiś kompleksów z wczesnej młodości mojego partnera , robił tak wiele lat i tak juz zostało. Ja czuję się bardzo dobrze ze soba , jestem spełniona i nie mam takich potrzeb ,ale rozumiem ze ktos inny może mieć.

Gość Halumba
Tak, potrzebe wsadzania w każdy możliwy otwór :D nie ośmieszaj sie i nie truj ludziom swoimi chorymi dewiacjami :D

Hmmm tak się zastanawiam czy nam ( mnie i rtukuiuo) uda się kiedyś zdjąć te monogamiczne szaty i te wszystkie wpajane nam standardy przełamać hmm? rtukuiuo - Czy robisz coś w tym kierunku? Można jakoś tego się uczyć? (oddalania się od tego standardowego Polskiego myślenia o związku?) Jakieś małe kroczki, bo jeśli wypłynąćna głębokie wody - sądzę, że to mogłby odbić się fatalnie na psychice :/

Gość a co ty kamil
nie wiesz jak sie puścić??:D

Gość Dziwna podobno...
Mężczyznom mimo wszystko jest chyba ciężej pogodzić się z myślą ,że ich kobieta sypia z innymi . Miłość.. ile par tyle jej rodzajów i tyle zasad.

hmm brzuszek boli od jedzenia :) trochę nudno, ale przynajmniej odpocznę od pracy hehe Cześć, i bardzo miło że tak się zwróciłaś do mnie :)

Gość bejbeeeeee
Kamil z żoną zarżnęli temat, no nie mogę:O :D

Gość barrakuda..
ja tylko dodam od sibie Wszystko pieknie, "piekna nieograniczona milosc przeplywajaca we wszystkich kierunkach" oznacza rowniez mozliwosc kopulowania wielu osobnikow z wieloma osobnikami, ale jak wiemy komuny hippisow sie nie sprawdzily :D Dlatego dziekowac Bogu sa jeszcze ludzie uwazajacy monogamie za wartosciowa - a dzieki temu jest jakis lad w spoleczenstwie, inaczej to by byla Sodoma i Gomora :O

Gość Mumble
zgadzam sie z przedmówcą

Gość Michaszko
wiesz .... nie chce Cie oceniac twoj zwiazek twoja sprawa, ale zastanów sie przez moment jezeli zostalabys matka i w przyszlosci dziecko ze tak powiem zlapie tate na zdradzie jak mu to wyjasnisz ??? Zasugeruj sie tym ze twoje dziecko uzyska wiedze i edukacje razem z reszta innych dzieci w normalnej szkole gdzie monogamia jest w sumie jedynym tolerowanym przykladem zwiazku. A nawet jak mu to wyjasnisz to pomysl sobie jak jako matka bedziesz wygladac w oczach swojego dziecka?? Jest troche do [przemyslenia {Pozdrawiam

Gość gfgdd
odpoweidz jest prosta nie kochasz go a on nie kocha ciebie tyle w temacie