Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka31

STYCZNIÓWKI 2012

Polecane posty

Gość kajek20
aha z tej firmy sa jeszcze inne tanie wozeczki :)

Cama_85- ślicznie wyglądasz:) dzidziuś kopał Cię jeszcze troszkę, czy na razie tylko raz poczulaś?

Cama niezły brzusio, to mój przy Twoim jest malutki, a etap ciązy prawie ten sam

Cama - no...sliczny brzuszek:) Bardzo ładnie wygladasz, fajna masz fotke przy scianie chyba z tamtego tyg. Sliczna mamusia. To ja jestem w 23tc i nie mam takiego brzuszka, naprawde wygladam jak przejedzona, a nie jak ciezaroweczka. Fotka z psem w wannie tez swietna.

a dziękuję dziewczynki :) tyo tak na szybko zrobiona fotka w brzuszku mam 100cm SZOK :) właśnie będę robić obiadek dziewczynki robiłyscie moze buraczki zasmażane ale takie aby słodkawe były...??

EdZiA:) narazie cisza :) jest w brzuniu ,ale dziś jak spałam przez noc to z 3 razy wstawałam do WC i miałam jakiś taki napięty brzuszek

cama-85 sliczny brzunio:)) super dziewczyna z Ciebie:) kurcze dziewczynki pokazujcie sie:) fajne zobaczyć jak wyglądacie:) ja tez wstawie fotke:)

Cama_85- no to jeśli tak bym wyglądała gdyby mnie choroba brała to mogłabym chorować cały rok :) jakbyś mnie zobaczyła jak właśnie zlazłam z łóżka z czupiradłem na głowie i w podartych ciuchach domowych :) no chyba, że ty się już lepiej czujesz :D a brzuszek już faktycznie Ci urósł :) Madzia_mi - fakt, że tanio, mi właśnie mówili inni z zabudowy, że na 6 tys. wyceniają i wzwyż, Ci chyba rozkręcają biznes - może dlatego tak tanio, nie mam projektu wizualnego, dopiero dostarczą w sobotę a frontów czarnych się nie boję ;-) w domu mam białe u dołu i to jest dopiero masakra :D

tak tez mniej wiecej obstawiałam, młodziutka mama z ciebie, i zgrabna, fajna fotka ;)

EdZiA:) elzuniam1 no ja słabo się jeszcze czuję Katar się zbiera w nosku więc tak blado wyszłam troszku i mam zmęczone oczka

Cama ja robię takie buraczki, nie używam tłuszczu, dodaję odrobinę kwasku albo soku z cytryny i cukru

Madzia_mi no naprawdę młodziutka z ciebie mama jej kiedy ja miałąm 22 latka... :P

madzia_mi z ciebie też łądniutka mam dzieciątko będzie miało młodą śliczną mamusie :)

martini657 a napiszesz jak robisz te buraczki ?? ja właśnie wstawiłam i się gotują... a dalej co ?? nigdy nie robiłam takich buraczków .. zawsze z paczuszki...

oj tam nie rpzesadzajcie z tą pięknoscia:D goha24 to ty tez młoda:) w młodych siła hehe:)

Cama85 a ty nie przesadzaj z Tą starościa:D wiesz jak na te Twoje 80-pare lat całkiem nieźle sie trzymasz:) dobrze zakonserwowana jestes:)

Madzia_mi he he dobre nie no mi stukneło w tym roku 26 więc nie jest tak żle chyba :P

hehehe ;] a obstawiałam te 80:P ach ciutke sie pomyliłam:)to tak jak mój men tez skonczył 26 w tym roku:)