Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotne

Co sądzicie o samotnych matkach?

Polecane posty

Gość Samotne

Wydaje mi się że większosć ludzi je krytykuje i poniża ,a to one chowają dzieci a chłop zrobi i leci w huja ! Bo faceci tak jak zwykle są nie winni !

Gość Samotne
Zawsze to kobieta powinna się zabezpieczać . A facet to co penisa nie umie trzymać na wodzy ,konda kupić albo twierdzi że uważał i to wasza winna a potem mu inne dupy w głowie bo babka w ciąży tyje i te inne brednie.

Szanuję, podziwiam i współczuję, że nie do końca ich życie się ułożyło dobrze :( Uważam, że samotne wychowywanie dziecka to spory wysiłek i ciężka praca...tym bardziej jeśli kobieta nie może liczyć także na pomoc rodziny...

Gość tomcio999
są głupie, nie umieją sobie wybrac porzadnego partnera, biora pierwszego lepszego i potem takie sa skutki

Czasy sie zmienily i teraz samotne matki nie sa juz tak zle postrzegane jak kiedys.Moza jeszcze troche ciemnoty jest po prowoncjach, ale w duzych miastach juz sie tym nikt nie interesuje!

Gość Samotne
Ale dlaczego tylu facetów jest dupkami nie odpowiedzialnymi !!!!! I to się dalej poszerza . Z robią dziecko a potem spierdalają bo się boją są nie udacznikami i pieprzą gdzie popadnie !!

Gość Samotne
Ale dlaczego faceci się boją ????? Wolą alimenty płacić niż własne dziecko wychowywać . Gdyby nie kobiety to więcej dzieci by było w domach dziecka .

Gość takie to juz
szans na zycie nie maja

Gość egsggdsgdfg
tez podziwia, chociaz mam tez jedno "ale". takie kobiety wydaja mi sie plytkie, lekkomyslne i nieodpowiedzialne. bo zanim sie idzie do lozka z facetem to powinnoi sie go bardzo dobrze poznac, znac jego zdanie na temat checi posiadania dzieci, ogolnie swiatopoglad...po to by wlasnie nie zostac pozniej na lodzie. tak wiec troche patrze na nie z gory...

Gość Samotne
Jak szans na życie . Ja jakoś znalazłam szanse !!!

Kazy ma prawo do bledu i chwili slabosciZnam jedna samotna matke, ktora pojechala do Izraela do pracy i niestety pracodawca-zyd ja wykorzystal i wrocila do Polski , po roku, w zaawansowanej ciazy i urodzila zyda.Ten niby ojciec sie nie interesowal tym, zreszta sam byl zonaty i mial troje dzieci.No i wychowaywala samotnie syna-zyda bez alimentow i jakos dala rade.i tym bardziej, ze rodzina sie jej wyrzekla bo wstyd byl.I co miala robi?Musiala sobie dac rade!Tan syn byl sniady bo ojciec to byl zyd z tych ciemnych i chlopak mial przechlapane w szkole bo go wyzywali Ossama bin Laden i spuszczali mu czesto lomot, bo do tej szkoly chodzilo duzo lobuziakow!Nieraz chwila slabosci ma wplyw na cale zycie kobiety!Ale takie to juz jest zycie!

Gość Samotne
Tak mając faceta z którym się jest długo ,bo fajnie sex świta . Jest czuły ,pracuje . Nagle przestaje mu się podobać że kobieta ciezarna tyje itd. ale takie sprawy przeważnie wychodzą jak dziecko w drodze !

Gość Samotne
Jezu ale jak facet wsadza to powinnien panować nad sobą skoro nie chce dzieci co ?????????????????????????????????

Gość egsggdsgdfg
a kobieta to juz nie?

Gość Samotne
Dlaczego to winna kobiety tylko ???????

Gość takie to tylko
dupy nastawiac potrafia,obrzydliwe dziwki z benkartami

Gość Samotne
Ja mam 2 dzieci ! I tak się ciesze ,bo huja udupiłam płaci alimenty i co pół roku podwyszka jak nie chce wychowywać taki był mądry jak poszedł na inne . I jeszcze pozbęde go praw i jestem z tego dumna .

Natury i popedu seksualnego nie przechytrzysz.Nie raz jest troche alkoholu za duzo i trudno nad czymkolwiek zapanowac!Ja mialem taka dziewczyne kiedys i uwazalismy jak cholera i tez sie przytrafilo!Bylo to w latach 80-tych i skrobanka nie byla problemem, tym bardziej, ze dziewczyna miala juz jedno dziecko i nie chciala miec wiecej.To byla jaj decyzja , a ja tyko finansowalem zabieg, a byl drogi, bo prywanie

Gość Samotne
Tak dupy nastwić he he zobaczymy na starość . Nie będzie ci miał kto pampersa zmienić i dupy podmyć jak będziesz stary prykiem . Pójdziesz do domu opieki a tak cię zgnębią.

Gość egsggdsgdfg
bo to one dokonuja wyboru czy z danym facetem pojda do lozka czy nie. jesli nie potrafi dokonac dokladnej oceny faceta albo nie mysli o tym ze jego chec rozmowiania o wspolnej przyszlosci moze byc niepokojaca i po prostu wskakuja im do lozka to niech sie pozniej nie dziwia

Gość egsggdsgdfg
popedu seksualnego nie przechytrzysz.Nie raz jest troche alkoholu za duzo i trudno nad czymkolwiek zapanowac! nie zaslaniaj sie haslami o naturze i popedzie seksualnym, jak czlowiek ma rozum i zasady moralne to nie ma sie czego obawiac. tobie tego najwyrazniej brakuje...i do tego aborcja no zajebiste rozwiazanie, po prostu pogratulowac

Gość Samotne
Byłam samotną matka !!! . Z 2 dzieci i jestem porządna miałam tylko 1 partnera nie spieprzyłam się . Mam prace kochane dzieci . Wygrałam z ludzmi co mie palcami wytykali . I jestem dumna !!!!!!!!!:)

Liczenie na wlasne dzieci na starosc, ze sie zaopiekuja, nie jest wcale takie pewne.Duzo sie slyszy, ze wlasnie wlasne dzieci potrafia wykopac stara matke do przytulku!Tam gdzie byla moja matka, a musialem ja oddac bo byla sparalizowana po udarze, byly same kobiety.Facetow bylo dwoch tylko i kilkanascie kobiet!

Gość Samotne
Ale są te prawdziwe kobiety co dbaja i te co się puszczają !! Te które tak jak ja popełniły bład ale są porządne zadbane i więcej doświadczone życiowo a są takie co o to nie dbają .

Gość Samotne
Tak ale trzeba dzieci wychować i dawać dobry przykład .