Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingakinga124

Matka mojego kolegi w klasie wychowuje go na damskiego boksera, dała tego dowód!

Polecane posty

Otoz tak od trzech lat(jestesmy w technikum) cala nasza klasa dokucza jednemu chlopakowi. A to mu do plecaka wkladamy zepsute jedzenie, posmarujemy mu krzeslo dżemem, rzucamy w niego papierkami albo wyzywamy. Ostatnio trzy tygodnie temu moj brat(bo chodze z bratem do klasy) powiedzial mu kilka przykrych slow i tamten go uderzyl. Po czym ja sie spytalam co to mialo znaczyc to powiedzial do mnie Ty kur... a na nastepny dzień przyszedł z matką do szkoły przy której mnie opluł a ona uderzyła mnie w twarz.

na pewno nie chce go wychować na ofiarę życiową, gdyby ktoś poniżał mojego syna, zrobiłabym to samo...

Uderzyłabyś kobietę w twarz. Nie bije się kobiet, a ona przyszła on mnie przy niej opluł i jeszcze ona mnie uderzyła w twarz.

nikogo się nie bije, ale także nie poniża...nie możemy traktować innych tak, jak sami nie chcielibysmy być potraktowani

Gość dorota0000000000000
Powiem Ci jedno-miał racje.Naprawdę sprawia Ci przyjemnośc nabijanie sie z innych :o.

Gość dorota0000000000000
Twoj brat też nie lepszy :O

Gość Bligalim
Tak jak wy traktujecie jego tak on was. Poniżania i znęcanie psychiczne jest gorsze od jakiegoś policzka. Pamiętaj traktuj ludzi tak jak sama chciałabyś być traktowana.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wy mozecie kogos ponizac i gnębic ale w pysk dostac nie mozesz?? nie badz smieszna, jeszcze z 10 razy powinnaś dostac po mordzie

Gość idiotkaaa
to po huj mu dokuczacie, i bardzo dobrze ci

i dobrze zrobila tez bym tak zrobila!!!!a co wy robicie z nim od 3 lat????pomyslalas jak on sie czuje???? ja sie dziwie ze juz dawno wam nie dolozyl!!!!!

i tu też Cię znaleźlismy haha ;-) i jak Ci idzie?? widzę, że nieciekawie... porażka co??

już zniknęłaś?? no dawaj maleńka...co masz na swoją obronę??? tchórzysz ??

Gość Ddssdsssdds
ciesz sie ze cie nie zabil, trzymaj tego swojego bracholka na smyczy. O nastepnym razem jak tamten przypierdoli to leb urwie

Gość to już kiedyś
było i to kilka razy.... zieeew...

Gość Chyba sie starzeje...
kobieta ktora pastwi sie nad innym czlowiekiem to nie kobieta, tylko lachociag, wiec w ryj moglas dostac.