Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiciusia90

Piersi

Polecane posty

Moja koleżanka ( 16l. ) ma kompleksy, jednym z nich jest to, że nie posiada dużego biustu, ma zaledwie miseczkę A od 12 roku życia, aż do dziś mimo, że ma 16 lat to od 12 lat ( minęły 4 lata ), a wielkość jej piersi jest taka sama ( nic się od tamtej pory nie zmieniła ). Jej mama i babcia mają nawet nawet pokaźne biusty - babcia mis. C, a mama mis. B. Prawdę mówiąc ona jest '' płaska jak deska ''. Pomóżcie, bo moja friend popada w depresję przez to, że jest zakompleksiona :(...

Widziałam ją tylko w staniku... żaliła mi się, że wgl. jej nie rosną :(...

Oj, taki wiek. Że człowiek zbyt dużo uwagi przykłada do swego wyglądu i sie przejmuje.

Gość tutut
na samej górze masz temat o cyckach jak powiększyć

Ona wykonywała chyba wszystkie sposoby - masaże, kremy itp. na nic to się nie zdało... czy wgl. jej jeszcze kiedykolwiek urosną ? W ostateczności pozostała jej chyba kosztowna operacja plastyczna biustu, na którą jej nie stać...

Gość Monion ,
Po co operacja , kremów też się nie używa w takim wieku . Jej . Fizycznie dojrzewa się ponoć do 21 roku życia . a potem też zdarza się , że rosną . Znam dziewczyny które długo , długo były dechami a teraz mają fest babilony. ;p serio . Ja też jestem drobna , szczupła , mam 17 lat i mi teraz zaczynają tak na serio rosnąć . (mam nadzieję) ; ) powiedz jej , że ludzie mają większe problemy - naprawdę .

A co do bioder... zaokrągliły się tylko minimalnie ( ma małe bioderka i pupcie ) :O

Ona jest załamana i nie da jej się przetłumaczyć, że są większe problemy od jej piersi...

Gość Monion ,
rozumiem . ale na wszystko przychodzi odpowiednia pora . niczego się nie przyspieszy a zwłaszcza natury .

Gość and it was written...
jestem w niemal identycznej sytuacji :o juz przestało mi to przeszkadzac, przyzwyczailam sie... chociaz na plaze to bym nie wyszla :o mozesz pocieszyc swoja kumpele ze do jej ogolnej figury takie piersi pasują i jest przynajmniej w miarę proporcjonalna :) ja mam 176 cm i jestem plaska jak deska... jak taki babochłop :o

Gość dechy nie sa fajne
.

Kumpela uważa, iż żaden mężczyzna jej nie pokocha ze względu na jej rozmiar piersi... również wstydzi się wyjść na plażę... boi się odrzucenia i wyśmiania :O

To prawda '' deski '' nie są fajne dla niektórych ludzi, ale taka ich natura... Bozia nie obdarzyła je dużymi piersiami :(...

Gość hjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jakby kobeta z mniejszym biustem była gorsza - jebnijcie sie w puste łby

Lepiej małe i kształtne w miarę niż większe i obwisające brzydkie i okropne brodawki, ja niestety takie mam i oddalabym wszystko zeby miec małe ale ksztaltne.

Ja nie uważam, że kobieta z małym biustem jest gorsza tylko większość Panów preferuje w dużych piersiach i odrzuca kobiety z małymi cycuszkami... to jest nienormalne grrr :/ !

"Ja nie uważam, że kobieta z małym biustem jest gorsza tylko większość Panów preferuje w dużych piersiach i odrzuca kobiety z małymi cycuszkami... to jest nienormalne grrr :/ !" Tylko głąby gustują w dużych piersiach. Liczy sie to co masz w głowie i to co nosisz w secru !

Gość hjjjjjjjjjjjjjjjjjj
powiedz to facetom :o narzekaja na kobiety ze materialistki, kurwy, idiotki itp a oni...? odrzucaja kobiete za cos na co wplywu nie miala :o chore:o

Gość dechy nie sa fajne
kinky reggae tak się pocieaszaj!!1

kobiete kocha sie pomimo czeogoś. Każdy ma złe dni. W tej drugiej sronie leży siły żeby wesprzeć tą pierwszą.