Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

mam od lat...widzialas temat o raku nerki...ja w polsce nie wiem nic o dobrych szpitalach, moze Ty umiesz jej pomoc :( skype wysle ci na maila za chwilke

a nic dopiero co wrócilam do domu, zaraz się zabieram za coś do jedzenia dla mnie no i psu też coś ugotować trzeba.... a u Was co nowego slychać??? :) Kulturka jak tam matura? Kiedy będą wyniki tak w ogóle?

Oooooo ja uwieeeelbiam gotować :D napisz tylko na co masz ochotę upichcę i podeślę... tylko chwila... przecież będzie już zimne 😭

Mysia..to mikrofala jest:P cokolwiek byle bez:watrobki ,flakow,ozorkow,ogonkow,nozek ,zoladkow,serc,nerek ,oczow ,mozgow itd...byle bez brukselki i szpinaku(chyba ze dobry robisz) noo i byle bez tlustego miesa:D

"cokolwiek byle bez:watrobki ,flakow,ozorkow,ogonkow,nozek ,zoladkow,serc,nerek ,oczow ,mozgow itd...byle bez brukselki i szpinaku" no chyba nie sądzisz, że podeslalabym Ci to samo co gotuję swojemu psu? 😴 ja dzisiaj cudów nie będę robić więc chyba będzie rosołek :D

Mysia nie tak mialao zabrzmiiec hehe po prostu wolalam napisac bo wiem ze sa ludzie ktorzy z ozorkow uczynili danie swiata(moj dziadek):O kiedys w kolejce widzialam jak chlop na tasme wykladal ogonki...co tez bezczelnie i glosno skomentowalam: biedny pies..jak on sie musi czuc jedzac ogony..to prawie jakby sie chlopu...fiutka na aptelni podalo...na co chlop: nie wiem co pies by czul ale mnie to samkuje.. jak mialam anemie 2 lata temu mama chciala we mnie wcisnakc watrobke z cebulka..jakos nie skorzystalam:D

ja też nie przepadam za tego typu wykwintnościami, ale mój pies je ubóstwia tego zaprzeczyć nie mogę :D to co, rosolek może być? :P

Gość ratowniczka_medycznaa
ale najbardziej smakuja mi czlonki, i to te duze, nawet moge je jesc na surowo:P

Ines pewnie walczy z nieposlusznym komputerem i różnego rodzaju komunikatorami :D znam ten ból :D:D:D:D dobra, ja spadam się zabierać za jedzenko, wpadnę jeszcze później :) cześć Wam 🖐️

mam wlaczonego ...nie mow ze i to nie dziala...dzis mnie szlak trafi z tym komputerem

cze kotku, jak sie dzis czujemy?:)

Gość inesss73
chyba potrzebuje jakijs mlodej meskiej dloni zeby poinstruowala mnie o co chodzi w tym komputerze bo sama za cholere nie dojde:P

a swieci Ci sie na zielono skype???moze ja Ci polse na maila moj i sie odezwiesz cio? kobiety jak sie logujecie na skype to musi byc charakterystyczny dzwiek, jakie to proste:P tak, kotku u mnie w porzadku popiszemy troszku, ok:P

mloda meska dlon wroci o 19tej... RM______________ swieci sie ale dawaj twojego na mojego maila...jak mnie cos nie trafi to bedzie cud..