Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

dla Ciebie wszystko to i desperados zostanie opróżniony :D:D dobra, już przestanę, bo jeszcze pomarańczowe dekle mnie posądzą o biseksualizm :P hmmm z tym lekarzem to szczerze mówiąc niewiele Ci mogę doradzić, w Dojczlandzie to już w ogóle zupelnie inaczej wygląda, chociaż też już coraz więcej trzeba z wlasnej kieszeni placić. Ja bym chyba jednak spróbowala iść bez prześwietlenia, udać, że nie wiem o co chodzi, że kiedyś po wypadku bolalo ale przeszlo a teraz znów się daje we znaki. Lekarz będzie pewnie wiedzial co robić, jak prześwietlenie będzie konieczne to będzie chcial to zrobić, a może pomaca trochę :D:D:D i będzie wiedzial co i jak.

No jak pomaca to idę ;) Mam nadzieje że tak się uda bo tu stiewka tam stiewka... i piwa nie będzie ;)

a w ogóle drogo w PL prywatna wizyta u lekarza? Tak mniej i więcej

No tak mniej więcej to 100zł właśnie ;) Wiadomo zależy od lekarza i co więcej chcesz robić to więcej płacisz ;) Np w ciąży za gina miesiąc w miesiąc płaciłam 150zł , teraz 100zł. U l. pierwszego kontaktu nie byłam jeszcze ani razu od kiedy prywatnie chodzę to nie wiem ale jak się orientuje to też jakoś tak wychodzi. Inni podobnie biorą

Chociaż można troszkę taniej.. np znajoma moja za gina płaci 50zł - umawia się miesiąc wcześniej i jeszcze czeka ze 3 godziny w kolejce ;) Ja mam drugie tyle drożej ale umawiam się w tym samym tygodniu co wizyta i mam swoją godzinę ... a są oczywiście tacy co drożej biorą pseudo ginekolodzy "specjaliści"

noo rozumiem. wcale nie mala sumka rzucić tak stówkę na biurko takiemu lekarzowi...

No jeszcze wiesz dać za wizytę i mieć "zrobione" to ok... a najgorzej jak Cie ganiają od lekarza do lekarza... poza tym to sama wizyta a badania to swoją drogą... ale czasem lepiej tak jak czekać. Mój tato na początku roku przechodził zapalenie płuc, w badaniach dodatkowo wyszło mu "coś" na płucach i potrzeba szczegółowych badań ( prześwietleń czy coś) - termin pół roku... no qrwa i weź tu się lecz jak po pól roku z cholerstwem może być jeszcze gorzej przecież :O .. a później że "trzeba było przyjść wcześniej" :O

W sumie jak zwykle o tej godzinie NIC ... ale korzystając z l4 faceta pojedziemy na jakąś małą wycieczkę :) Mam ochotę na grilla ale nie wiem czy mamy ten taki malutki grill turystyczny. Coś trzeba wymyślić korzystając z pięknej pogody :)

Ognisko odpada bo niekoniecznie będzie gdzie... a grill no to wiem wiem że można ale w sumie czy to warto dla takiej zachciewajki? Mamy taki duży normalny ale to też nie będę rozstawiać na 5 minut koło auta :D W sumie to nawet nie wiem czy wejdzie do bagażnika bo butla z gazem jest i jakiś rowerek byśmy wzięli młodej... miejsca prawie zero.... pogadam z moim jak wróci bo do urzędu pojechał teraz :)

Kurde a ja od rana w ogóle gg nie mogę odpalić :O ... no coś wymyśle, najwyżej postawie auto w słonecznym miejscu, poleje dach olejem i poczekam godzinę aż się nagrzeje bo tak świeci u mnie dzisiaj ;) ... jak byłam mała to sprawdzałam i jako da się tak usmażyć :D

Plum Proszę Cię... nie nakręcaj mnie bardziej bo jeszcze nie wiem czy mi grill wypali :P A jak tam Twoje leczo wczoraj?

szkoda gadac... wyszla mi z tego papka nienadajaca sie do zjedzenia, ale przynajmniej probowalem. co sie tyczy grilla to teleportuj sie z mezem i dzieciatkiem do Chorzowa :D No i nie zapomnijmy teleportowac Ratowniczki! i zgrilujemy sprawe.

Plum ja to ma rzut beretem do Ciebie:)) wsiade w 840 czy ktorys tam na gliwice i do estakady dojade:Dewentualnie pociag jesli mieszkasz w poblizu batorego:Dhihi a leczo po prostu rozgotowales za bardzo,w sumie nie napisalysmy Ci ze warzywka powinny byc takie lekko twardawe:) nastepnym razem sie uda:) a jak nie-przyjade jak twoje kochanie bedzie w pracy ,zrobie Ci i bedzie ze niby sie nauczyles;)))

A jak! akurat w Chorzowie Batorym zamieszkuje, wiec luzik, a co do leczo, to moja mycha bylaby zazdrosna :)

Blondi..podsun jakis pomysl na obiad..mam warzywa juz pokrojone(marchewka groszek ..taka mieszkanka na salatke jakby,kukurydza i fasolka tam jest),ziemniaczki,papryke jedna,sos do spaghetti,makarony,wolowine mielona(ja nie lubie ale moj chlop tak),schab...kompletnie nie wiem co z tego dzis zrobic.

O fuck ja z Wrocławia to mam kawałeczek no ale jak wycieczka to wycieczka ;) Jeżdżę do jednej kafeterianki za Katowice a do jednej pojechałam kiedyś na kawe do GDAŃSKA :D Tak więc uważajcie z tymi zaproszeniami ;) A obiad jeeeezu nie wiem :D Może zrób taki wypasiony gulasz "co się nawinie". Ja tak czasem robię i mój robi sobie frytki, a ja gotuje makaron i polewam go tym dziełem ;)

Tak, kocham moja Agusie, umarlbym gdyby mi jej zabraklo. Ona kocha mnie i razem jestesmy szczesliwi. milosc to potezne uczucie, ale mysle ze kazdy z nas inaczej koWas bardzo kochaja dziewczyny :)