Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

Gość ratowniczka_medycznaa
zeby uzywac skype nie trzeba wielkiej filozofii, przede wszystkim trzeba ustawic sound na full volume, nastepnie zrobic test, skype zle dziala na windows vista, ale perfekcyjnie na w7 a przede wszystkim trzeba skype updetowac, updetowac kobietki:P

cze podszywki, co tam slychac glupolki?

ratowniczka ty tez potrzebujesz pomocnej dloni czy radzisz sobie sama?:P

buhahahahaaaaa podszywie ratowniczki (zupelnie niezgodny z org.) głupi Ty, ona niczego nie potrzebuje :D

nie stawiaj tyle strzalek bo jeszcze ssobie z mozgu sito zrobisz:P

ojej podszywku jaka inteligencja zajechales,ze az wmurowalo mnie w fotel ...

uwazaj tylko zebys nie wypadla przez mur na ulice:P

Co tu tak pusto? obiecalam, że się odezwę więc się odzywam i odpowiedzi oczekuję 😴:D

Wiiitaj :)🖐️ ja wlaśnie mam prawie polowę dużego desperadosa za sobą ;) także jeszcze chwila i humorek będzie idealny :D a co u Ciebie nowego slychać?

Gość PSYCHOCZKA
🖐️

nowego hmmm... przestał śnieg padać :D ;) Nie no joke ;) A nic w sumie... czuje że będą jutro zakwasy bo dorwałam dzisiaj trenażer i poszalałam ;) Qrwa jakbym miała gdzie to zrobiłabym sobie w domu siłownie :(

ooo ja to zakwasów już nie pamiętam od kiedy mam psa :D ale wlaśnie dzisiaj minąl czwarty dzień a6w w moim wykonaniu. Także czuję się strasznie dumna kiedy zdaję sobie sprawę z tego, że tyle zrobilam :D a tak na poważnie to pewnie po 15 dniu przestanę bo efekty będą wystarczające, a kaloryfera jak facet to ja bym na brzuszku mieć nie chciala :D

PSYCHOCZKA witaj :)🖐️ NoNickname witaj :)🖐️ ale co...? jak nie masz piffka to ja się podzielę ;)

Mysia dzieki za piwko, nie pije już piwa od przeszlo miesiąca A ale...to muli mnie na spanie i taki mysle czy by jednak nie pojsc do łóżka.

NN 🖐️ :) :) Mysia a6w próbowałam ale nie dałam rady nawet jednej serii ;) To nie na moje plecy ;) A szkoda bo brzuszek bym chciała sobie poprawić troszkę :( Żadne ćwiczenia mi na to nie podchodzą :(

NN tylko nam na klawiaturce nie uśnij... Blondynka no to w sumie szkoda, nie wiem u mnie się sprawdza rewelacyjnie jak tylko mi się brzucho nie podoba pare dni i po sprawie ale wiadomo, że ile organizmów tyle będzie rezultatów po a6w a jak Cię plecy bolą od tego to nie warto ryzykować.

Mysia No właśnie.. powinnam iść na ustawienie kręgów a jakoś z tym zwlekam... już 3 rok :O Pamiątka po wypadku na tydzień przed porodem - nie było kiedy iść od razu po a później już tak nie bolało to się nie chciało... a teraz O! Wychodzi uraz jak przychodzi co do czego :O

NN No to długo zabawiłeś w naszym towarzystwie :) Dobranoc :) Mysia Zazdroszczę desperadosa... moja menda poszła do żabki i wyobraź sobie że kupiła jakieś zwykłe sikacze :O Bleeeeeeeaaahhh... No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

3 lata ZWLEKASZ ???? Matko przenajświętsza do lekarza kobieto idź :D poza tym... wypadek na tydzień przed porodem?! Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś życiową szczęściarą???

ja kończę wlaśnie pierwszą 650ml :D jeszcze druga czeka tylko nie wiem czy podolam 💤

Mysia Tak tak wiem :) Ale ogólnie wypadek był baaardzo łagodny to od wstrząsu tylko tak mi po plecach poszło... Pecha jakiegoś mamy bo teraz wypadek z niedzieli DOKŁADNIE taki sam tylko już mocny ( ale akurat ja nie jechałam). Muszę iść gdzieś tylko w sumie nie chce mi się łazić od lekarza do lekarza, myślisz że mogę iść prosto do kręglarza i on będzie wiedział co ma robić ( nie wiem na wyczucie czy coś w tym stylu) czy jakieś prześwietlenia muszę pierw robić? Miałam przemieszczenie bodajże ostatniego kręgu odcinka lędźwiowego? To pewnie w chuj siana kosztuje a ja prywatnie płacić muszę :O

edit: w sensie te prześwietlenia pewnie w chuj kosztują... no ale jak trzeba to trudno oczywiście tylko żeby ze mnie specjalnie nie zdzierali :O Ja ostatnio podołałam dużym desperado to i w Ciebie wierzę ;)