Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham podroze '87

A wy co dostaliscie na komunie te kilkanascie lat temu?

Polecane posty

Gość rocznik 86
-bazienka "no jeszcze brakuje DZIECKU 9letniemu komorki. moze jeszcze laptopa? i quada? LUDZIE to jest swieto RELIGIJNE a nie impreza porownywalne z weselem" jeżeli to mnie pijesz to tak - 9 letniemu dziecku dojeżdżającemu do szkoły kilkanaście km komórka jest potrzebna. A ze to święto RELIGIJNE to nie znaczy, że dziecko nie może dostać prezentu. I żeby nie było to nie jestem zwolenniczką quadów i innych wymysłów raczej nie dla dzieci.

Gość Uuu tragiedia
Rodzice mojego chrzesniaka zasugerowali mi ze chcą dostać xbox z grami . Co najwyżej dostaną eggs box.

1999r - dostalam górala, zegarek, złote kolczyki i naszyjnik z wisiorkiem z 'Bozią' ;P I jakieś 1600zł w gotówce uzbierałam. Ale i tak najbardziej cieszył mnie stos bombonierek :D Co wieczór kładlismy sie z bratem pod TV i strzelalismy, ktora czekoladka ma jaki smak ;P

Gość klodia_klodia
komunia w 1999r. Dostałam kasy chyba prawie 2 tysiące Bransoletkę złotą od cioci Łańcuszek złoty i pierścionek (i rolki tylko cały czas tłumaczyła że rolki to juz wczesniej dla mnie miała i tylko tak wysłała razem z resztą rzeczy ale mi te rolki nieodzownie kojarzy się z komunią:P)od babci z USA rower od chrzestnego Książkę masę bombonierek za kasę rodzice kupili mi ferbiego :P, wieżę, trochę ciuchów i telewizorek do pokoju , byłam usatysfakcjonowana:P

Zaje...fajna a Ty znowu uciekłaś :P Już wiem że mi nie oddasz tego kompa :(

komunia 84 rok - dostałam zegarek, trochę złota,ciocia w ramach prezentu przekuła mi uszy i kupiła złote kolczyki (cholernie bolesny prezent,bo uszy się paprały), wymarzoną amerykankę ( do spania,jakby ktoś nie wiedział:) )i trochę kasy. Ale najlepsze około 30 osób na 47mkwadratowych....ech wspaniałe czasy

Gość Ja w 88 dostalam...
kilka czekolad i bombonierke.teraz moja siostra idzie na komunie daje telefon i 300 zl ale zastanawia sie czy to wystarczy.brak slow

96 albo 97 - rolki - zegarek - 400zł (gości było z 15...) - jakies bombonierki itp

aa i jeszcze zloty medalik z lancuszkiem (nigdy nie nosilam zlota)

Oddam oddam :D tylko poważnie się obawiam, że po obejrzeniu możesz z niego zrezygnować :D

Gość widzialam taka grupe na Fb
"gdzie jest moja kasa z komunii?" czy jakos tak:P

Właściwie też nie pamiętam co sie stało z moją kasą komunijną :p muszę sie opomnieć :D

Gość yghvhbn
97r rower, budzik w kształcie kaczki;p, zegarek, pozytywka , plaszcz, sukienka, parasol, 2000zl ( do dzis ani grosza nie widzilam), bombonierki, czekolady, aparat taki na klisze!!:D,

Komunia odbyła się w 1996 roku. Od chrzestnej dostałem radio marki Panasonix, a od chrzestnego czekoladę z orzechami.

Gość mariusz g
a ja dostałem na komunię strzała w ryj oraz parę skarpet. No i również czekoladę z orzechami jak kolega powyżej.

Gość Kocham podroze'87
dziwnie tak wejsc na kafe i zobaczyc ze moj temat dalej istnieje :P

Gość Rocznik 89.....
Ja dostałam od chrzestnego telewizor, do dzisiaj go mam w pokoju i używam :D, od chrzestnej rower górski, encyklopedię, takie jajeczko elektroniczne ze zwierzakiem zapomnialam jak to sie nazywało, pozytywkę więcej nie pamiętam.

Gość dirty d
ja miałam jakoś w 99 i wtedy był szał na hulajnogi, wszystkie moje kolezanki dostały i ja tez i śmigałysmy po osiedlu i do szkoły na tych hulajnogach przez nasteone 2 lata :P dostałam jeszcze: maskotkę baranka i 1000 zł

Gość 1996 ad
-rower (prosiłam, aby tylko nie był damski i nie był czerwony albo różowy-dostałam czerwoną damkę;]) -rolki - radiomagnetofon - wieżę - zegarek - pieniądze ( ani grosza dla mnie rzecz jasna) - parę książek, albumów, pamiątek i słodyczy Z ciekawostek. 2 dzieci z sąsiedztwa miało w tym roku komunię. Dostali quady, nie wspominając o laptopach, ipodach i innych ustrojstwach.

Moja była w 2003, dostałam dużo kasy, książki, jakieś ramki na zdjęcia, już nie pamietam dokładnie, ale głównie kase.

Gość komunia w 89
a ja kopa w dupe i papa

Gość iwikonka
komunia 1992, albo 1993 - 170 zł - z czego potem rodzice kupili mi sukienkę i czerwone lakierki - łańcuszek od chrzestnego, niby złoty, a był z tombaku - 2 książki - jakieś bombonierki i słodycze

Ja dostalam kilka zestawow typu kalkulator z dlugopisem i kilka zegarkow oraz zlote kolczyki.