Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham podroze '87

A wy co dostaliscie na komunie te kilkanascie lat temu?

Polecane posty

A u mnie były :) W każdej rodzinie daje sie inne prezenty :) pomyśl jak ja mam teraz przerąbane jak idę do kogoś na komunię :D

1998: -encyklopedia -jakieś książki dla dzieci -kasa (rodzice z niej kupili mi rower górski, a resztę wzięli dla siebie) -na komunii nie było chrzestnego (podobno wstydził się przyjść bez prezentu, a po komunii dostałam od niego jego aparat fotograficzny, który jak się później okazało nie podziałał długo:O)

rower, 10 bombonier, łańcuszek srebny i 370 pln !! :D na bogato :P

Kiepsko było u mojej koleżanki :D Nic nie dostała tylko kasę, strasznie rozpaczała chociaż kupili jej później za to rower i różne inne rzeczy.

Gość to tero jo
2000r. rower górski kasa bombonierki

Haha, a jednak:D Pamiętam że rok wcześniej koleżanka miała komunię i dostała masę prezentów, kasy itd...myślałam że u mnie będzie podobnie:D:P Zresztą dla mnie najważniejsze i tak było to żeby rodzice kupili rower:D

Zaje...fajna, coś tu nie pasujesz z tym kompem i aparatem :P byś się chociaż podzieliła :P

no mój rower 2 lata temu został zezłomowany :P ale sporo kilometrów na nim zrobiłem, ehhh :P

dawaj mi tu go :P mój to już padlina, ale net działa jak widać, to najważniejsze :D

Gość komunia 2000r.
ja dostałam kasę (nie wiem nawet ile, bo jej nie widziałam :( ) rowera nie dostałam, ojciec mi później kupił bombonierki obrazki z Jezusem i Maryjką Złoty łańcuszek i kolczyki farbki do malowania na szybie :P (najlepszy prezent) od cioci z Niemiec i ukochaną maskotkę :P

Gość kasanadrawielowiejska
Ja 1995 rok Od chrzestnych aparat i radiomagnetofon ( stoi u mojej mamy w kuchni do dziś) Łańcuszek i medalik złoty od babci (zgubiłam podczas zabawy zaraz po komunii i dostało mi się bęcki) Album foto jakieś słodycze i ok 350 zł łącznie, też nie widziałam tej kasy :D Było fajnie!

Gość ciekawska 12300
co zrobiliscie z tymi ksiazeczkami i jezusach, obrazkami swietymi ? :D macie to jeszcze ? :D

Gość roczik 86
a komunja 95 dostałam rower składak romet od chrzestnego aparat od chrzestnej łańcuszek złoty z sercem od jednej babci i 170 zł - w tym 20 zł od drugiej babci za pieniądze pojechałam na pielgrzymkę pokomuijnąy za 2 tyg sama jestem chrzestą na komunii i kupiłam złoty łańcuszek z sercem - 620 zł zrobiłam kosz ze słodyczami - 110zł i kupię jakiś telefon -tak do 300zł

Zaje...fajna jesteś jeszcze?? Czy szukasz tego kompa dla mnie?? :P

Gość poszła na dżamprezę
jw

Gość bleblablua
1998 rok dostałam: -jakiś marny aparat fotograficzny -pozłacane kolczyki ( nie miałam przekłutych uszu) -złoty łańcuszek (nigdy go nie założyłam bo nie lubie złota) -kilka książek o bogu itp. i to by było na tyle :P a wszyscy dostali rowery górskie :( a ja nawet zegarka nie dostałam :P No i kasa z której po dłuższym czasie uskładało się tyle żeby kupić komputer :P

bazienka, może i masz racje... Ale teraz to już tak jest. Syn sąsiada dostał quada i komórkę. Wiesz co, do mnie do pracy ludzie przychodzą po prezenty dla dzieci na komunie. Tv, ps3, komórki.... Dzisiaj z takim starszym facetem o tym gadałem, też mówił że to patologia ale musi kupić coś bo teraz sie takie rzeczy kupuje....

Gość poszła na dżamprezę
sami sie napedzamy presja ktora nie istnieje

Gość Józef brat Romana
Kolażówkę i zegarek elektroniczny