Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka sprawa bywa

Odbieracie zastrzeżone mumery?

Polecane posty

Gość ciezka sprawa bywa

Jka ktoś do was dzwoni z zastrzeżonego to odbieracie? Ja parę razy odebrałam i za każdym razem to byłą pomyłka i jeszcze to był telefon z KRUKA a ja żadnych zobowiązań nie mam więc tera jhuż nie odbieram :P kiedyś do mnie dzwonili 3 razy dziennie i jak nie odbierałam to dzwonili po 22 nawet albo przed 9 rano ale nigdy nie odbieram :D

Gość ciezka sprawa bywa
eeej noo :P

Gość tyle że w orange
tak kurwa, odbieramy. po to mamy telefony

Gość f=ja22c
ja nie odbieram, każdy idiota może sobie zastrzec numer :o więc odbieram tylko od normalnych numerów

Gość PUFER
Nie odbierać, bo to albo bank, sieci komórkowe i jeszcze windykacja. Kiedyś to może i było przez chwilkę modne, a teraz to tylko wkur.....a. Ja osobiście nie odbieram, bo jak ktoś normalny ma zadzwonić to się ztym nie kryje.

Gość nie odbieram
no chyba że jestem bojowo ustawiony i mam ochotę kogoś zjechoć to wtedy jak najbardziej :)

Gość zalezy ktory telefon
sluzbowke odbieram zawsze, bo wiadomo, ale tez nigdzie jej nie podaje bo sluzy mi tylko do kontaktow sluzbowych, ew. z najblizsza rodzina czy znajomymi. prywatnego nie odbieram jak dzwoni zastrzezony, sama tez nie zastrzegam. czekam az u mnie w sieci zrobia mozliwosc blokady polaczen przychodzacych z nieznanych numerow.

Gość oczywiście że odbieram
bo dlaczego nie?

Gość bo chce wiedziec z kim gadam
🖐️

Gość oczywiście że odbieram
własnie jak odbiorę, to się dowiem - też lubię wiedzieć, kto i po co dzwoni. Po to mam telefon, żeby odbierać.

Jeśli zastrzeżony dzwoni do mojej firmy to odbieram, a jeśli na mój prywatny tel to nie odbieram :D

Gość ja nie odbieram
bo to kurwy z city handlowego, zresztą mam zablokowane :)

...zanim odbiorę chcę wiedzieć, bo nie zawsze chce z tą osobą rozmawiać. po to mam telefon by dzwonić 🖐️

Gość do zalezy ktory telefon
To co to masz za siec ze nie masz mozliwosci zablokowania polaczen zastrzeżonych??? W plusie, playu, erze, orange, mbanku mozna zablokować numery zastrzezone. To jest darmowa usługa przeciez... Tylko wyglada na to ze malo kto o tym wie :D:D

ale nie w telefonach na kartę

W służbowej komórce odbieram, w prywatnej nigdy, bo najczęściej to promocje z banku, sieci itp. Zresztą wkurza mnie to, bo nie zawsze mogę w danej chwili odebrać, a potem nie mam jak oddzwonić, bo zastrzeżony ;/

Gość Ja mam blokadę na takie numery
a poza tym, każda, szanująca się firma, nie dzwoni z zastrzeżonego...jak widać, wiele banków i operatorów, typu orange, mają to w chuju...i vice versa:D

Gość w numerach na tzw kartę
tez jest blokada u operatora :D Tylko w plusie robili takie rozgraniczenie ze w abonamencie było a w simplusie nie. Ale teraz juz można zablokować zastrzeżone wszędzie. Trzeba sie orientować w ofercie swojego operatora :classic_cool:

Gość 6hrthtrthrhtrhtrthgtfgf
nie odbieram ofkors :P