Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Gość ytytytyty
osobowością - sratatata

Gość ytytytyty
tylko że aga - wszystkie kobiety stosują taką retorykę jak ty. a to już nie przypadek

"jak gość jest wysoki to nie musi miec ciekawej osobowości" większej głupoty nie widziałam... może nie musi mieć ciekawej osobowości, ale tylko dla pustych lalek, które patrzą tylko żeby facet był wysoki, przystojny i najlepiej bogaty

Gość ytytytyty
na to żeby był wysoki to akurat każda patrzy.

ja nie stosuje żadnej retoryki. mój facet jest wspaniałym człowiekiem i chce z nim być, bez względu na wzrost. nawet gdyby miał 160 cm, ja bym tak samo go uwielbiała!

Gość ytytytyty
aga - to jest właśnie to typowe babskie pieprzenie : "mój facet mógłby być niski i tak bym go kochała" - tyle że niski nie jest.

Wysoki, niski, kazda znajdzie swojego :)

Gość ytytytyty
moxi - gdyby tak było to by nie było takich tematów jak ten

jeju powiez mi, skąd w Tobie tyle krytyki? dlaczego z góry oceniasz wszystkie kobiety? dlaczego nie znając mnie i moich zachowań, piszesz tak, gdybyś wiedział wszystko lepiej ode mnie?

Gość ytytytyty
aga - a co można sądzić o kobiecie, która twierdzi, że wzrost nie ma znaczenia, ale sama umawia się tylko z wysokimi? 100 razy fajniejsze są od was babki które otwarcie mówią np." poniżej 185 to nie facet"

kto Ci powedział, że ja sie umawiam tylko z wysokimi? moi poprzedni partnerzy mieli 168 i 171 cm. a moge zapytać ile Ty masz wzrostu>?

do autora mnie to tez dobija widzisz na ulicy czasem takiego faceta ktory ma 180 i laske 160 to jakis absurd co moze ja ze swoimi 170 ma m startowac do dziewczyn ze 175. Ja nikogo nie oskarzam ani nie mowie ze to zle tylko poprostu mnie to dobija.

ytytytyty, tematy, takie jak ten, robią tylko zakompleksione osoby ;)

Gość laulenka
Ja mam 163 cm i raczej mało atrakcyjni są dla mnie zarówno za niscy (ok. 165) jak i za wysocy (>190), jednak wzrost akurat nie przekreśla wszystkiego, jest po prostu pewnym składnikiem oceny atrakcyjności męzczyzny... może "nadrabiać" czymś innym (smutne) ale faceci też nie zwracają uwagi na zbyt niskie kobiety albo zbyt wysokie, nie mowiąc juz o tych z problemami z wagą, o urodzie nie wspominając 🖐️ :)

Gość ytytytyty
aga.mala14 - taa na kafe to każda miała stu osiemnastu kurduplowatych kochanków. szkoda, że na ulicach tego nie widać. wstydzicie się z nimi wychodzić z domu?

Gość ytytytyty
laulenka 1) powyżej 190 mówisz może być problem...ale 190 to wciąż b wysoki 2) faceci na ogół mają w d... czy kobieta jest za wysoka czy za niska, wzrost nie jest brany pod uwagę przy ocenianiu atrakcyjności kobiety 3) problemy z wagą są wynikiem zaniedbania , szpetotę twarzy też można trochę zamaskować czy to makeupem czy fryzurą, zawsze coś da się zrobić. a wzrostu nie zmienisz i od razu jest widoczny

ytytytyty - naprawde nie wiem o co Ci chodzi? ja nie twierdze, że miałam 100 kochanków kurduplów. miałam trzech partnerów, jeden z nich jest tylko wysoki, poprzedni byli średniego wzrostu. pokazywałąm sie z nimi na ulicy, czego sie mam wstydzić? to teraz mi wstyd, że jak ide z moim mężczyzną to z daleka wyglądam jakby szedł ze swoją małą córeczką.... nie ospowiedziałeś mi ile masz wzrostu, wnioskuje, że nie wiele i być może kobieta Cie skrzywdziłą, stąd ta cała nienawiść do kobiet i zawiść do wysokich meżczyzn. a nie powinieneś sie wyżywać na innych, wkońcu też kiedyś znajdziesz szczęście, ale obrazanie wszytskich kobiet przez to, że jedna nie była wporządku jest wielkim pzregięciem.

mnie tez to dobija ytytytyty ale bez przesady moj tata tez ma 170 a ja jednak istnieje chociaz nie wiem czy to dobrze

uwżasz, że faceci nie zwracają uwagi na wzrost kobiet, a kobiety wręcz przeciwnie? nie wiem skąd masz takie informacje. to bzdura! faceci szczególnie zwracają uwage na wzrost. tylko inteligentni ludzie nie patrzą powierzchownie

Gość ytytytyty
jakub89 - no twój ojciec trochę nie pomyślał, jeśli i matka jest niska to nie powinni brać się za robienie dzieci aga.mala14 - 1) nie nienawidzę kobiet za to że wolą wysokich, rozumiem je. wkurzają mnie tylko takie hipokrytki jak m.in. ty, które próbują wmawiać mi, że wzrost nie ma znaczenia. 2) zawiści do wysokich kolesi nie czuję, ogromną zazdrość i owszem, ale chyba nic dziwnego 3) jak już koniecznie musisz wiedzieć mam złoty siedemdziesiąt pięć

Gość ytytytyty
"faceci szczególnie zwracają uwage na wzrost." że co? to dlaczego np na kafe są tematy - "czy babka z nadwagą/trądzikiem/krzywym nosem/małym biustem może się podobać"? a nie ma tematów dt wzrostu?

Gość ytytytyty
Moxi :D - idealny :D a ila ma twoj he-man? 185 :D

Gość A u mnie
Nikt się takimi pierdołami nie przejmuje. Bo po co komu 190 cm większej szansy na zawał i impotencję ? :)

ytytytyty - według mnie jesteś wysoki. nie wiem skąd taka "nienawiść" - jak sam określiłeś. jak już wcześniej pisałam, byłam z facetami niższymi od Ciebie. o co sie czepiasz człowieku>? chyba nie ma sensu żebym do Ciebie pisała, bo "do próźni sie nie naleje". ja w przeciwieństwie do Ceibie mam szacunek do drugiego człowieka, a skoro Ty określasz, że mnie nie nawidzisz, nawet mnie nie znając, to niestety, ale nie najlepiej to o Tobie świadczy.

Gość ytytytyty
ale zanim do impotencji i zawału dojdzie, to sobie taki pożyje jak pączek w maśle

ytytytyty, he-man?:D Chyba taki wymarzony, to właśnie coś koło twojego wzrostu, facet mniej niz 165 totalnie odpada, glupio bym sie czula z nizszym od siebie :)

Gość ytytytyty
aga.mala14 - wysoki :P przecież nie jestem nawet średni. "nienawidzieć" to może faktycznie za mocne słowo, ale niechęci się nie dziw.

Gość ytytytyty
Moxi - piszesz"wymarzony" czyli aktualnie nie masz partnera? nie bój się - marzenia swoją drogą, a życie swoją. pewnie te 180 z hakiem będzie miał:P