Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarniała

jest tu ktoś samotny dzisiaj?

Polecane posty

Gość zmarniała

hej, może jest tu ktoś równie samotny jak ja dzisiaj? chciałabym z kimś pogadać, a na czata nie ma co w chodzić bo same zboki o tej porze.. :(

Samotny to nie ale pogadac zawsze mozna :) O czym chcesz pogadac ?

Gość samotny jak nigdy
ja :O

Gość zmarniała
pogadajmy o czymkolwiek

Gość patricia1989
Ja:( Jest mi strasznie źle, a mojego jak zwykle nie ma...;( "Bo gdy bardzo jest mi źle, to nie ma cię, obok mnie...";(

Gość zmarniała
może powiedzcie czemu czujecie się samotni? ja się czuje samotna, bo nie potrafie znaleźć osoby, z którą mogłabym być.. a wcale nie mam wysokich oczekiwań:(

Gość krejzi madafaka
a ja mam zbyt wielkie wymagania... pragnę mądrej, dobrej i uczuciowej...

Gość jupiiiiii
to Ja też się dołączam

Gość zmarniała
jeśli to są wysokie wymagania, to moje są kosmiczne w takim razie bo jeszcze bym chciała do tego wszystkiego co wymienileś, zeby facet był wyższy ode mnie :o

a moj facet jest w pracy, a ja bylam w pracy w ciagu dnia, potem na zakupach, potem zrobilam zarcie, potem pojechalam po mojego faceta odebrac go z pierwszej pracy, potem zjedlismy obiad i tak siedze na kafe pol zycia jak zwykle.. nic nowego :)

Gość patricia1989
HEHE:D myślę, że to da się zrobić. A ile masz wzrostu?

Gość jupiiiiii
Ja jestem samotna z wyboru:)

Ja też nikogo nie mam ale nie chce sie tym zadreczac bo to nic i tak nie da :) Robie swoje i tyle a przynajmniej staram sie

A co dziś ciekawego robiłem ? Głównie prace porządkowe w ogrodku, ogladalem naszą wspaniala Ekstraklase w TV i sprzatalem w domu :)

Gość krejzi madafaka
Mam 185. A Ty ile WAŻYSZ ;)?

Gość dkkdkdkdk
zono zdecydowanie potrzebujesz chyba drugiego faceta, jesli jeden pracuje to drugi moze byc do towarzystwa:P

Gość zmarniała
ja? 177 ZDŻ, Ty przynajmniej masz faceta.. ja też dlugo sie tym nie przejmowałam, dzisiaj to do mnie dotarło kiedy odrzuciłam faceta, który do mnie startował, bo nie jest w moim typie tylko że ja już nie wiem czy taki w moim typie istnieje w ogóle :(

Wstałam, obejrzałam koncert Jonas Brothers na jedynce razem z córką, w międzyczasie zjadłyśmy śniadanie, potem posprzątałyśmy mieszkanie, poszłyśmy na spacer i na zakupy, upolowałam mielone w promocji, z tej okazji polazłam do fryzjera, wróciłyśmy do domu, odrobiłyśmy lekcje, potem wrócił mąż, zjedliśmy obiadokolację, poczytałam "Szmirę" Charlesa Bukowskiego, prysznic, córka i mąż lulu, a ja siedzę na Kafe. Ot, życie. Ale coś mi smutno dzisiaj jakoś, za chwilę pewnie minie. ;)

Gość krejzi madafaka
Moje wymagania uważam za ogromne. W dobie Internetu niestety ludzie często wiążą się powierzchownie. Droga na skróty, wszystko od razu itp. Marne te współczesne związki.

Gość dkkdkdkdk
zono ale przeciez ten drugi facet tez bedzie zarabial wiec Twoj dochod sie podwoi:P

Gość patricia1989
zmarniala ---> ja też niby mam faceta, ale dzisiaj go potrzebwałam i go nie było;( Nigdy nie ma go gdy jest mi ciężko:( Skutek jest taki że siedzę po nocach na kafe i wymyslam głupie topiki... ;D

Gość krejzi madafaka
Kurczę, gdzie tu znaleźć wartościową kobietę.. z dala od Internetu. Jakieś pomysły? zgłoszenia :)?