Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Ile płacicie od osoby za "talerzyk"? na rok 2011-2012

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja 2011 , sierpien i 160 za osobę Krakow

Gość jkhbjb
kwiecien krosno restauracja 130zl

My za przyjęcie z trzema (albo czterema, nie pamiętam dokładnie) ciepłymi posiłkami (pierwszy oczywiście 2-daniowy) będziemy w czerwcu płacić ok. 85 zł za talerzyk. Cena wzrosła o ok. 5 zł w porównaniu z ubiegłym rokiem.

w moich terenach ceny podskoczyły gdzieś o 10 zł. Ale u mnie sama drożyzna w koło to co się dziwić :O

Gość gdzie Wy tak tanio płacicie?
Ja mieszkam na zadupiu, malutkie miasteczko i u nas najmniej 180zl od osoby, dodatkowo trzeba kupić ciasta, tort i alkohol

Gość ja w sierpniu 2011
ja w sierpniu 2011 płacę 130/os w tym jest 6 dań gorących, zimna płyta, kawa, herbata, ciasto, owoce, tort,pokój dla PM i szampan na powitanie, czyli tylko alkohol w swoim zakresie aha i mam zastrzeżenie w umowie, że cena już się nie zmieni, jest ostateczna:)

Gość ja w sierpniu 2011
lubelszczyzna

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja mam w tej senie 5 dan i gwarancję niezmiennosci ceny , a umowa byla podpisywana w 2010 roku. ciasto i alkohol musimy kupic sobie sami

Gość kurde, gdzie
jest tak tanio????????????? Ja za komunię płacę 140 zł bez ciasta.

Gość gfmfmgkofegr
Jak ktoś robi wesele w remizie lub jakiejś tandetnej sali to tyle płaci. Lokale na poziomie mają ceny 200 zł wzwyż

150 zł pierwszy dzien bez alko i napoji, drugi połowa pierwszego :)

Gość ja w sierpniu 2011
Ja nie robię w żadnej remizie, tylko w bardzo ładnej sali, w mojej okolicy są po prostu takie ceny. Inna rzecz, że ślub jest w moim mieście rodzinnym (ok18tys mieszkańców), a wesele w tym właśnie domu weselnym, który znajduje się w odległości ok.10-15 min autem. Nie jest to żadne duże miasto i dlatego takie ceny aha i ja poprawin nie robię, będzie tylko obiad w niedzielę

Gość Zamiast
Ostatnio zaglądałam na stronę mojego hotelu i cena od zeszłego roku podskoczyła o 10-20 zł. Teraz menu jednodniowe zaczyna się od 160 zł a dwudniowe 270 zł

Gość Nha
O kurcze to wy strasznie tanio płacicie... My płacimy 280zł od osoby ( wesele +poprawiny) bez napojów ciasta alkoholu rzecz jasna

Gość Nha
zapomniałam dodać że .. wesele będzie w sierpniu tego roku - w Toruniu

Gość Nadesha
My płacimy 175zł na sierpień 2012. Cena jest bez alkoholu i bez ciast. Gdybyśmy chcieli robić 2-dniowe wesele to cena wzrosłaby do 295zł. Dlatego zdecydowaliśmy się na jeden dzień a w drugim dniu tylko obiad. Acha moje miasto liczy około 200 tyś. mieszkańców.

Gość wesele jednodniowe
120 zł od osoby, miasto 20 tysięczne.i nie jest to remiza tylko świetna restauracja z dobrym jedzeniem i dużą salą.Jedna z lepszych w mojej okolicy.

Gość impresja_12
Nie obrazajcie remiz strażackich :) bo w nich są najbardziej udane wesela. Te remizy już dawno przestały być remizami, bardzo czesto mają lepsze kuchenne zaplecze niż hotele. Lepsze jedzenie i nikt nikomu nie wydziela..jeden kotlet, dwa ziemniaczki. :)

Gość ja placilam
110 za 1 dzien bez ciasta, alkoholu i napojów. goście byli bardzo zadowoleni :D żarcia było w bród i smaczne!

Gość jjhgggggg
Tak sobie to tłumaczcie że smaczne i super sala. Niestety cena odzwierciedla jakość.

Gość Ktoś wyżej
napisał że jak taniej to w remizie a to nie prawda. Jeśli dobrze się poszuka to można znależć niedrogo sale z dobrym jedzeniem.

Gość hahahihii
my płacimy 210 za osobę w dość dobrej restauracji pod Warszawą. a 50% tego - za obsługę wesela tj. orkiestrę fotografa aha i za dzieci ale ja żadnych nie zaproszę ;p

Gość 180 zl w 150 tys
miescie 2011 rok i to jest jedno z tanszych menu bo takie rozbudowane menu ok 220 zl w tym lokalu

Gość Kronos
My płacimy 160zl/os bez poprawin, alkoholu, tortu, ale za to z ciastami. Świętokrzyskie na lipiec 2012.

Gość agnieszka88ub
135 zł bez alkoholu z tortem

Gość iwonkka22
180z ł wrzesien 2011 bez ciasta,alkoholu i owocow.

Gość lilijeczkaaa
w remizie to chyba do 150 to strasznie malo:/ my płacimy 200 za os, jescze facet powiedzial ze w przyszlym roku cena moze skoczyc. A moj narzeczony zaprasza wszystkie ciotki srotki sasiadów i musimy zaprosic 184osoby:( plus zespol 5 osobowy i reszta obśługi ok 10 osób no ale to wiadomo. Jak mam go przekonac ze nie chce tyle osob (bo koszta sa ogromne, za samo zarcie w lokalu wyjdzie ok 36 tys. -bez alkoholu i ciast) i to w sumie koszty na gości, i zebysmy zaprosili tylkobliskich- a i tak wtedy bylo by ok 120osób. Byly juz kłótnie i placze, nic to nie daje. :( :( nie piszcei ze trzeba bylo robic w remizie.

My w restauracji 130 zł, bez alkoholu, ciast i napojów. Ślub w sierpniu