Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Matura ustna z polskiego. Denerwuje się strasznie

Polecane posty

Ale nie moją, tylko mojego chłopaka. Ok 17-18 powinien wejść do sali. Prezentację ma wykutą. Mi zawsze szło z polskiego nieźle. Mam taka umiejętność, że potrafię lać wodę i to z całkiem niezłym wynikiem, nawet wtedy gdy np nie przeczytałam lektury. On niestety nie. Mówiłam mu, że wykucie prezentacji na pamięć nie jest dobrym rozwiązaniem, ale twierdził, że nie umie inaczej. Denerwuje się jego matura bardziej niż własną... Do 20.30 będę siedzieć jak na szpilkach

Gość takie pytanie
Boże rozumiem, że matura rozumiem, że stres. Ale po jaką cholerę zakładać setny temat o tym samym? dziewczyno trzeba było dopisac się do jakiegoś już istniejącego. Mnie juz kurwica bierze jak widze nowy temat matura, matura. Boże sama pisalam mature, ale po co o tym w kolko trabic. Mozna pogadac, ale w istniejacych juz tematach. Istnieje o maturze ustnej, o matematyce, o pisemnym polskim, angielskim, niemieckim o kazdym gownianym przedmiocie!

Nie chcę być złym prorokiem ale kucie tekstu na pamięć to najgorsza metoda. Prezentację trzeba odtworzyć raczej własnymi słowami, naturalnie.