Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysty lachonek

Jak dobrze wyglądać w rozmiarze 52???

Polecane posty

Gość nic malemu nie bedzie
www.igigi.com tu masz adres tego sklepu gdzie powinnas dostac te ubrania

Gość szkoda słow
autorka nie pytała się jak schudnąc tylko jak dobrze wygladac w rozmiarze 52... matko. i nie obrazajcie sie nawzajem,ludzie!! ja proponuje ubierac sie wlasnie w takie tuniki odcinane pod biustem. to skutecznie ukryje brzuszek ;) albo wlasnie takie dluzsze bluzki, ale z szerokim paskiem. nie ubierac sie na czarno, to na pewno! jezeli nie czujesz sie dobrze w spodnincach, to spodnie z rozszerzeniem u dolu moga fantastycznie wygladac :)

Gość aqwsxc
schudnij baleronie

też uważam, że xs to rozmiar dziecka a nie kobiety, moja siostra nosi rozmiar 40 i ugania się za nią caŁe miasto, jest kobieca i apetyczna, ma cyce, tyłek i zgrabne nogi autorko ja z innej beczki zaczne - sama się odchudzam - moim problemem są wieczorne obżarstwa po prostu głodna jestem zawsze wieczorem i mi pomaga błonnik, kupuje sobie kostki do żucia sankom popijam je wodą i one faktycznie zmniejszają łaknienie, poza tym mam coś swojego słodkiego co codziennie moge zjeść, do tego kupuję blonnik w formie kisielu o smaku ananasowym który zawiera też chrom, przewaznie jem go wieczorem zamiast późnej kolacji (kiedyś), mam tez otręby owsiane, jem to wszystko na zmianę, gdy czuję, że mam ochote coś zjesc, ale to nie jest głód tylko zdradliwa ochota i na mnie to działa, spróbuj

Gość anorektyczki wypier
hej wow...super dzieki..sliczne te ciuchy :-) szczegolnie takich spodni szukam szerokich w dol i dluzsze tuniki.

Gość nie można w rozm 52 wygladac n
to taka ich wymówka..genetyka, metabolizm, gówna prawda, w oświęcimiu nie było spaślaków:)

a ubiór? na pewno rzeczy luźne, nie za obcisłe, dobrze skrojone, raczej gładkie, bo wzory powiekszają ja jestem gruszką i mam grube nogi przy szczupłej w miare górze i noszę ciemne spodnie

do szkoda słow to o tym wlasnie mówię a o diecie tak przy okazji ja cuduję , przerobiłam milion diet i co i cały czas wazę tyle samo! A co do czarnego to wcale nie uważam że nie, wystarczy dobrać odpowiedni fason i dodatki, golfy odpadają, to napewno, polecam z własnego doswiadczenia dłuższe tuniki z pasem pod biustem mogą być rozszerzane u dołu, do tego klasyczne spodnie i buty na obcasie, koturny moim zdaniem dodają masywności pozdrawiam i nie zwracaj uwagi na złośliwe komentarze! Trzeba akceptować to że są i grubsze i chudsze sylwetki :)

Gość be be be be be
52 to porażka ale kuźwa XS? w ten sposób talię masz w miejscu bioder, w pasie i na biuście:P ja mam 38 i jest idealnie:)

Gość :))))
zaden facet nie chciał by miec takiej świnki:))) fakt faceci lubią szczupłe ale i kształtne kobietki typu ania słodkiewicz ale nie grube babska z sadłem jak te w rozm 52....no szok:))

Gość anorektyczki wypier
w oświęcimiu nie było spaślaków" ale bym ci przyjebala gowniaro!!! czy ty wiesz co ty wogole mowisz??????? BYS SIE WSTYDZILA...zeby ciebie do Oswiecima wsadzili idiotko !!!!!!

Gość :))))
hahahah śmieje się z takich otyłych świnek:))) takie nigdy nie zaznają prawdziwej miłości, a jak już mają kogoś to będą zdradzane z fajnymi dupciami:D

Dobra ja zmykam ale zajrzę jeszcze do was Chamskie komentarze olewać! Swoje ciało-akceptować! Aha ja też mam duży rozmiar 46 zaraz pewnie mnie ktoś od spaslaków wyzwie i mam męża od 10 lat!!! Jesteśmy kochającą się rodziną mającą wspaniałe dzieci!!! Poza tym dla wartościowych ludzi liczy się wnętrze człowieka a nie jego wygląd, choć nie mówię że on nie jest ważny! Pozdrawiam!

nic malemu nie bedzie nie bądź niczego taka pewna..... znam facetów którzy mają spasione żonki, i wiem o czym dyskutują i za kim się oglądają i o kim myślą.... jak się kochają.

kwestia zaufania! Wszystko zalezy, reki se uciac nie dam jak na razie jestesmy szczesliwi i dibrze nam z tym poza tym moj facet jest odpowiedzialnym czlowiekiem ale kazdemu moze odbic... ja z kolei znam dupkow co mają żony laski i szukają przygód kurwiąc się z kim popadnie na lewo i prawo! Reguły nie ma!

Gość anorektyczki wypier
no o czym faceci gadaja? o tym ze marza o seksie z anorektyczka z rozmiarem hx ? buhahhaaaaaaaa

Gość wg mnie ........kulti
Dobrze jakbys obejrzala TVN Style - z oradami Goka --- jak dobrz wygladac nago Tak jak koleznaka wstawila linki--- ubieraj paski zeby podkreslic talie, i pokazac to co masz najladniejsze ---piersi ! :D to dziala na facetow i nie sluchaj tych gowniar z gimnazjum

Gość Puszysty lachonek
Dziękuję za konstruktywne komentarze. Dziękuję za linki. Wszystko sobie fajnie pooglądalam i mniej więcej wiem co mogę zrobić. Super.

Grunt to się nie przejmować chamskimi docinkami, ja przez takie coś wpadłam w nerwicę :( Ale już inaczej patrzę na pewne sprawy więc są i dobre tego strony :)

Gość LUBIE OWIECZKE
Kochana Autorko, wielkie dzieki za temat.Znalazlam dla siebie fajne ciuchy :-) nie przejomowac sie dziewczynki!

Gość kjdk
Ja jestem z zawodu pielegniarka i na prawde czasami to juz nie mam sily, gdy znowu widze grubasa, ktorym musze sie opiekowac, przesowac, podnosic. Sa specjalne maszyny, ale to zajmuje czas, a mam wiecej niz jednego pacjeta. Jeszcze troche a od podnoszenia tych grubasow kregoslup mi wysiadzie. Pomyslcie czasami, ze sa ludzie, ktorzy w razie waszej choroby musza sie wami opiekowac. A swoja tusza szkodzicie nie tylko sobie ale i innym.

Gość ludzie no dajcie innym życ
w kolejce do lekarza stoja sami grubi? Coscie tacy troskliwi? jeszcze 50 lat temu byla moda na o wiele grubsze i co - wymierały predko? Jest mnostwo chorych chudzielcow. A W temacie : czarny kolor ok, ale zawsze z jakims kolorowym szalem, wisiorem, akcentem. Albo np czarne spodnie dzwony, dlugie, czarny top a na to kolorowy lejacy sie sweterek. Rozpinane zakiety typu plaszczyki. Do spódnicy rajstopy i buty w cielistym kolorze . W UK np czy w Niemczech wszystkie modne ciuchy sa tez w rozmiarze 52. Nie ubieraj sie w naszych sklepach dla puszystych, bo raczej ciotkowate fasony.

Gość beautifulnerd
Nie wiedzialam, ze mozna dobrze wygladac w takim rozmiarze. Jeszcze troche, a bedzie u nas druga Ameryka, tam taka rozmiarowka to na porzadku dziennym.

Gość Puszysty lachonek
Tak sobie przejrzałam te stronki z ciuchami i mnie się te dzwonowate spodnie nie podobają, uważam że poszerzają, myślę że spodnie proste bardziej by pasowały.

Gość spodnie poszerzają? To raczej
ty poszerzysz te spodnie :P :D

Gość llllllilyyyyy
Tchibo miało ostatnio taką kolekcję dla pań puszystych: kupiłam sobie parę rzeczy, w tym świetne modne spodnie. Zajrzyj tam.

Gość llllllilyyyyy
Ruslan idioto: rozmiar 40 na wysokiej dziewczynie to sama kobiecość. Może wybierz się do sklepu z damską konfekcją i sprawdź.

Gość szkoda slow na
imbecylow i chamow i tyle :-O