Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loffig

Mam 42 i szaleją za mną faceci. Dziewczyny, przestańcie się głodzić.

Polecane posty

Gość loffig

Dla wielu z Was 42 to jak śmiertelny wyrok. Ja posiadam taki rozmiar (mam 176 cm i 80kg.). Ciemna karnacja, ładna buźka, długie nogi, cycki trochę przymałe, bo jedynie B. Kocham obcasy, dobrze się ruszam i uwierzcie mi, w clubie oczy facetów są zwrócone na mnie. :D To tak dla pocieszenia tych, które myślą, iż mając taki rozmiar jest się obleśnym i facetom się nie podobają :)

Gość Facet do wziecia
w klubie pewnie tak,bo licza na jedna noc

Gość loffig
Tak uważasz? Z moim lubym jestem już ponad rok, poznaliśmy się właśnie w takich warunkach. To jakieś ponad 400 nocy. Ups.

Gość Facet do wziecia
nie twierdze ze 40 stka nie moze byc ladna,seksowna,i pociagajaca.Mam tylko zle zdanie o znajomosciach klubowych:)

Gość cvgbcvbcvbcvbcvbcvbn
42 to chyba jej rozmiar a nie wiek:D

Gość Facet do wziecia
no tak niedoczytalem,ale zdanie mam takie samo:)

Gość loffig
Mam rozumieć, że dziewczyna, która ma 38 czy tam 36 jest inaczej traktowana w clubie niż ta co ma 42? Ok, chodzimy do innych klubów. Co do jakichś wypadów ze znajomymi na piwko czy gdzieś też nie narzekam na zainteresowanie. Dbam o siebie i wydaję mi się, że to jest najważniejsze i wystarczy aby się podobać niezależnie od tego jaki rozmiar aktualni posiadamy :) Ostatnio zostałam z przyjaciółką zaproszona na imprezę z powodu uśmiechu, więc coś w tym jest. :) Dodam, że byli to bardzo przystojni faceci i wcale się nie lepili, zachowywali normalnie, a nie tak jakby chcieli nas przelecieć.

Gość Proserpina
Pewnie, że taka kobietka może być apetyczna :) Z biegiem lat o wiele mniej zmarszczek niż chudzielec, to jest plus. Apetyczne kragłości są super, od dawien dawna doceniane przez malarzy, dla których takie kobietki były muzami. 42 to dobry rozmiar :)

Gość wolalabym zeby szalali za mna
faceci w zblizonym wieku do mojego niz stare lyse dziady, dla ktorych tusza jest wynikiem dobrobytu i ktorych mlodosc przypadla na czasy rubenowskie 😴

Gość Proserpina
Czasy rubensowskie...Piękne i zdrowe czasy :)

Gość loffig
Mam rozmiar 42. Mój wiek to 22 lata. Mój facet ma 24 lata. Jest przystojny. To tak dla jasności. Co jest fajnego w chuderlakach, którym się wykrzywiają nogi?

Gość nie moj gust cale szczescie
:)

Gość loffig
Znajdę zaraz kogoś z celebrytów o podobnych gabarytach, może sobie uświadomicie o jakim wyglądzie mówię. Bo faktycznie te 80 kg. mogło Was przerazić :D

Gość Proserpina

Gość rozmiar 42 przy Twoim wzroście
jest całkiem, całkiem, ale już u dziewczyny/kobiety o dużo niższym wzroście nie wygląda to fajnie. Sama mam 179cm i po ciąży chwilę miałam w dolnych partiach Twój rozmiar (górę mam szczuplutką, bo jestem "gruchą") i nie czułam się z tym fajnie, no, ale najważniejsze by samemu czuć się w swoim ciele dobrze;) Pozdrówka!🖐️

Gość loffig
Proserpina--- nie, nie. One chyba mają większy rozmiar ;)

Gość Proserpina
Nigella ma 42-44 ponoć.

Gość loffig
Bardziej bym porównała swój wygląd do Kim Kardashian jeśli chodzi o sylwetkę, ale nie mam takiej pupy jak ona, w sensie- moja jest mniejsza ;)

Gość godnawiary
sekret tkwi w zadbaniu, ladnym ubraniu, usmiechu oraz pewnosci siebie.

Gość metalucifer
sekret tkwi w desperacji niektórych facetów

Gość kafe prima
Nigella jest hot ;D ;p Kobiety o pelnych kształtach ( sama taka jestem rozm.42-44) Na zdjeciach sa wyretuszowane. Nie ma celulitu itp... A kobieta w wiekszym rozmiarze gladka jak porcelana naprawde byla by piekna.

Gość jestes wielka i tłusta
nie wiem czym sie podniecasz tak. sa faceci co maja taki fetysz ze lubia wielkie laski. pomysl lepiej o swoim zdrowiu głupia krowo zamiast sie jarac ze w clubie jacys desperaci lecą na ciebie.

Gość metalucifer
czemu jak kobieta się spasie, to jest o "pełnych kształtach", a o facetach mówicie wprost - zaniedbany grubas?

Gość kafe prima
ej...ej...nie rzucac mi tu miesem i nie mieszac z blotem. Teraz zabawa na rozum i wyobraznie. Mamy 2 dziewczyny co ważą hm....80kg i maja 170 cm wzrostu Nadwaga prawda??? A co jesli jedna ma 42 kg miesni a druga tyle samo tluszczu? Inaczej wygladaja inaczej to dziala na zdrowie i sprawnosc.

autorka topiku ma chyba mylne informacje, ja mam 173 cm wzrostu i waze 84 kilo i nie powiedzialabym ze faceci szaleja za takimi kobietami jak ja

Gość no i juz sie zlecialy
zazdrosnice hahhaaaaaaaaaa :-) kobieta 176 i 80 kilo to jest tlusta? puknijcie sie w wasz durny leb, wy debile wychowane na anorektyczki. jakby rozmiar 42 nie wiem jaki byl wielki. nie kazda kobieta chce miec rozmiar 34 :-O ja tez mam 42 i wreszcie mam biust. waze 78 kilo mam 173. jak mielam rozmiar 36 to bylam plaska jak deska. ani tylka ani biustu. tak jak mialam powodzenie wczesniej tak mam i teraz i nie narzekam. przeciwnie dawni znajomi powiedzieli mi, ze nareszcie super wygladam i ze kiedys bylam jak patyk -ale to mowili mezczyzni. a wy sie odchudzajcie dalej do smierci.

Gość najbrzydsze są te wychudzone
opalone na pomarańczowo :O ta pomarszczona skóra opinająca kości, bleeeee :O wyglądają jak spalone zwłoki :O

Gość kafe prima
inna.... szalec nie szaleja ale jesli faacet jest wartosciowy....co ja pier***e ;) Mam podobne wymiary. wyzsza jestem.