Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Ewka Teraz I ja znam ten bol:/ A Baska zamiast sie turlac to jak lezy na plecach, a cos ja zainteresuje na boku to zapiera sie stopkami unosi tylek I przesuwa sie:/

KLAUDIA TO BACHA NIEZLY SPOSOB WYMYSLILA;) MOJA nadal kombinacje alpejskie czyni...haha Teraz spi poraz drugi I ostatni,JUZ jej sie unormowalo rano DZEMKA 20/40 minut a po poludniu godzina / DWIE twardszego snu a potem dopiero o 8 kapiel Papu I spanie. Cos 2 dzien malo JE...tylko arbuza I mleko by jadla" pila;) JUZ dzisiaj nawet zupka jest be...nie WIEM co jest grane;( poczekam zobacze. Dziewczyny jak Wasze dzieci radza SOBIE z TYM chrupkiem kukurydzianym bo chcialabym dac malej ale sie boje;( dzis dalam jej biszkopta to gryzla go TYMI zabkami jak szalona I chciala polykac ...kaszel byl przy TYM a ja az czerwona sie zrobilam tak sie balam(;(;( I szybko jej z buzi wydlubalam"""" no cholera nie moge wlasnego strachu zwalczyc;( zostalo mi to chyba po tych jej krztuseniach jak byla malenka;(

Sylwia H. mam podobnie.Pisalam dzis wlasnie Ewie na fb ze za przeproszeniem sikam po gaciach kiedy Maly cos dostaje..Ostatnio byl to kawalek chleba... Wole jednak dawac mu chleb niz te chrupki bo chlebek po czasie robi sie miekki chrupki tez ale one sa niesamowicie klejace sie,zapychajace.Przyklejaja sie do podniebienia a moje Male jest lakome i wpycha do buzi na raz zawartosc raczki.Dlatego troche z nimi poczekam. Boje sie i juz!

Milena ;) dzięki za chęci z tymi biletami.Nie wiem czy bym mojego pusciła:P Ja już nie daje biszkopta do ręki po ostatniej akcji kiedy się Maja zadławiła i zwymiotowała...dziękuję nie skorzystam drugi raz.co przezylam to moje.Jedynie do deserku scieram.Teraz morele z jogurtem hit nr 1.Któras pisala o kaszce bobovity po 6msc owoce leśne -dzięki,dzięki,dzięki!smakuje bardzo:) Kamila ta spacerówka nie ma pałąka.Nie orientujesz się czy można go ew dokupić i dopiąć?

Inezz, Kochana - spacerowka swietna jednak bez minusow sie nie obedzie i wlasnie jak zauwazylas nie ma palaka, sa tylko pasy.Nie sadze by mozna bylo go dokupic- tez mialam parcie na palak wiec przewertowalam net ale takiej opcji nie bylo :( Mi juz przeszlo i uznalam ze palak nie jest niezbedny do wozka ale dla co niektorych to pewnie duzy problem. Zauwazylam ze coraz czesciej produkuja spacerowki bez tej raczki z przodu dla dziecka i zastanawiam sie dlaczego??przeciez to swietne rozwiazanie jesli chodzi o te mniejsze dzieci.

Poszlysmy z Layla po czajnk do centrum bo nam sie spali 3 elektryczny w TYM Roku;) I nie bylo czym szybko wody zagotowac;) po drodze zaliczylysmy Mandcare, wyprzedaz 60 proc mniej na wszystkie ciuszki I zabawki, no to usmiech na gebie mi sie pojawil ( Layla ostatnio w wozku jak zaczarowana zero placzu nic!) tak wiec wioooo I przytaszczylysmy...czajnik ,termometr wielki na sciane ,przedluzacz do kontaktu;) 3 zabawki jedna do kapili, jedna do spania I jedna na dzien, romper z muszle miki czerwony z kapeluszem, buty ze wstazeczkami ( rozowe), 2 kostiumy kapielowe dla malej, I paczke 5 par spiochow ;) Tak Sylwia kupila czajnik ;) Moj mnie dzisiaj. Napewno pochwali ;)......

Pytanie z serii "co kupić": Poproszę o linki do jakichś fajnych zabawek "do spania". :)))

Oj nie jestes sama,Sylwia,nie jestes.. Ewa u nas do spania numer jeden jest kocyk,potem konik morski z fisher price a na koncu kilka misiowych maskotek. Jesli chodzi o konika kiedy nacisnie sie brzuszek to jest takie cieple swiatlo i delikatna melodia,wiec klade malego do lozeczka,otulam kocykami wlaczam konika i wychodze.Adrian sobie na niego popatrzy,porozmawia z nim,oczywiscie pomietoli go a potem zasypia. O,taki wlasnie: http://m.ceneo.pl/produkt,6377885.htm

hej Dziewczęta :-) nadrukowałam się nadrukowałam i mi kafe wszystko zjadło :-( buuu...teraz będę odpisywać każdej z osobna :-) Ewa co do zabawek do spania-my też mamy tego konika morskiego i jak Zosia nie może zasnąć to melodyjka zawsze pomaga :-)

Biedronka dziękuję, że pytasz :-* niestety plecki gorzej. Mam krzywy kręgosłup więc czesto mam problem, ale tak źle jeszcze nie było. Noszenie Zosi i 7 godzin za biurkiem nie pomaga. kasztanka co do zielonych kupek Zosia ma takie jak zjem ogórki kiszone które uwielbiam :-) ostatnio były też takie jak zmieniłam mleko z bebiko 1 na 2-robię jej kleik kukurydziany na tym mleczku. Po dwóch dniach było już ok :-)

klaudyna dzięki za odpowiedź co do biszkoptów. Ostatnio też się właśnie zastanawiałam nad tym twarożkiem z biedronki. Royalflush odnośnie tego koloru wózka, który podobał się jednej z dziewczyn: Moja koleżanka kupiła w takich kolorach wózek dla synka, bo właśnie uważa, że jest "męski" :-) także kwestia gustu :-) Jak już przetestujesz, to napisz jak Ci się wózio sprawuje. Sylwia a Layla jakim wózkiem śmiga?

Wiecie co Dziewczyny-dzisiaj Zośka dała mi się pierwszy raz od bardzo dawna wyspać :-) Zasnęła o 19:30, a pobudki miała o 22:30 a potem dopiero o 5. Szok :-) Pokimała jeszcze ze mną do 7, a potem obudził nas budzik. Mam nadzieję ,że dzis też tak będzie. Za to z jedzeniem się dziś buntowała. O 5 jadła cyca a potem o 10 tylko 50ml kleiku kukurydzianego. Wcześniej nic nie chciała jeść. Obiadek zjadła na szczeście cały. Mam nadzieję, że to przez ten upał ten brak apetytu. Co do żłobków to u nas nie ma w ogóle państwowych, a prywatny jest jeden dla dzieci od 1,5 roku za 650zł miesięcznie. Pozostała nam więc niania... Pieluszki zmieniłyśmy na 4 jak Zosia miała około 7200-używamy Dady z biedronki.

Hej, moja Młoda od wczoraj wprowadza terror. Nie chce zasypiać w łóżeczku. Teraz tez kwiczy. Ręce opadają... Kamila, fajny ten wózek, ale nie na każdy teren... Klaudia, współczuje urazu. Inezz, jak waga Majeczki? Moja wreszcie waży 6500 Pozdrawiam wszystkie babeczki:)

W Polsce chca 3500 za SAMA spacerowke...kiedys z MALINOWA patrzylysmy... Sugerowana cena spacerowki 3710 zł...porazka

Witam się z rana :) Moja dama Juleczka o 3 30 pobudka na jedzenie została już w mim łóżku i od 6 00 mnie ciągnie za włosy i piszczy żebym z nią rozmawiała :)Amelka wstała 5 minut temu to się jeszcze bawią :) bardzo gorąco późnym wieczorem było u Nas 28 C Marcin mówił że w nocy Amelci było gorąco ale już nie mówiła że ją swędzi mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej :) Sylwia K-jaki model wózka masz coneco ? ja mam coneco traffic i jestem z niego zadowolona :) Ewa-my do przytulania na noc mamy podobną przytulankę jak Sylwia tylko różową :)

heja:) Artus tez do spania ma taka przytulanke jak Sylwia pokazala, od urodzenia mu klade do spania i teraz tylko z tym zasypia- pielucha tez byla ale znia sie balam,ze sie przydusi czy cos, ze okreci i nie bedzie umial siesam odkrecic as z tym problemu nie ma bo sobie sam z buzi straci jak nie chce, a tak to przytula i kima:) Kamilka- a dzikeuje w "stolicy" takie samo lato jak u Ciebie wiec kicha...nas po lipca czeka to -miesieczne szczepienie!! wczoraj bylam u srodowiskowej z ta plamka-pow, ze to tylko sucha skora mam natluszczac i nic sobie nie wkrecac...pow,zebym na noc dala kaszka,zeby mniej w nocy sie budzil i przestal w koncu jesc co 2h!!!no i dostal kaszke po 18 potem kapiel i piers zasnal po 19, wstal o 22:40 piers, potem o 1:20, 4:20 i o 6:40 piers a teraz zasypia...kazala dawac mu kaszke i rano i wieczor, codziennie mieso, a jak skonczy 6 m-cy weetabix z mlekiem krowim na sniadanie!!!!!!

Hejka :) Paulina ja mam coneco saturn i tak średnio jestem zadowolona wolałabym coś z wiekszymi pompowanymi kółkami kupiłam go już dawno w bardzo promocyjnej cenie :P Tylko ja troszke mało sprytna jestem :D i teraz widze na allegro że można go rozłożyć na całkiem leżąco a ja tego nie umie :P nie wiem jak :P

Witam chłodno i ozięble... To tak, żeby skontrować aurę za oknem. Zadusi nas dzisiaj! Od rana skwar! O spacerze nie ma mowy nawet! Pozasłaniałam wszystkie rolety i czekam, żeby słonko wlazło za blok. Dobre to mieszkanie, bo dzienny pokój na wschód, kuchnia i dziecinny na zachód. Większość dnia mamy słońce "z boku". Ale i tak daje czadu... Ja prawie z gołą dupą, Szymek w cieniutkim rampersiku i też chyba skończy w samej pieluszce niedługo... Dzisiaj czekam na kuriera. Zamówiłam P. na 2 rocznicę ślubu zestaw Lacoste Essential. Bardzo lubi ten zapach. Ogólnie to polecam perfumerię www.e-glamour.pl Sprawdzona, zero podróbek, fajne promocje, rabaty, karty stałego klienta, etc. Długo już u nich zamawiam i jeszcze się nie nacięłam.

Ola No tak niedługo Piotra i Pawła... Także kolejny prezent muszę wymyślać. :))) Naprawdę, jeśli chodzi o perfumy, opłaca się na www.e-glamour jeśli się chce zaoszczędzić.

bry dzien! Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszcze tego lata i temperatur! ja wczoraj musialam rozpalic w kominku bo sie w salonie trzeslam z zimna :( Jaka narazie jeszcze nie pada wiec mam nadzieje ze uda nam sie na spacer dzis wyjsc. Ania- na krowim mleku???widzisz, co polozna to inne zdanie..Mi moja z dziesiec razy powtarzala by dziecku mleka krowiego do pierwszego roku nie podawac.Troche tego nie rozumiem, bo jesli dziecko nie ma reakcji alergicznej-a u nas wszystko ok- to dlaczego wstrzymywac sie tak dlugo??przeciez to doskonale zrodlo wapnia!!! Tez dostalas ksiazeczke na temat zywienia bobasow?? Dziewczyny, podajecie kaszki z glutenem dla Maluchow czy narazie tylko po troszku??

hejka;) U NAS dzis troszke slonka;) 19 stopni. Na 16:40 IDZIEMY do doktora, zbadac cala Layluche. Dziewczyny jak chcecie bym cos zapytala to piszcie bo list pytan robie;) zawsze MOZNA porownac z Polska opinia;) O 6 przyjezdza dziewczyna mi rzesy zalozyc;);););) yupppiiii bede panna migotka hahahaha. Dzis spalysmy do 9 , tak sie wygnilam ze mam cale slepia SPUCHNIETE ;) Ewa I ja lubie lacoste ;) Siema ANECZKA SIEMA ROYAL...WSPOLCZUJE POGODY....U NAS TEZ NIE MA FRYKASOW...ALE CHOC DZIS I JUTRO TROCHE SLONKA...POTEM ZNOW LEJE...NAWET NIE WIEM JAK MALA W SOBOTE NA LOTNISKO UBRAC, BO GDY WYLADUJEMY BEDZIE Z 15 stopni wiecej...mam nadzieje ,ze nie bedzie chora od tej zmiany....

hejka;) U NAS dzis troszke slonka;) 19 stopni. Na 16:40 IDZIEMY do doktora, zbadac cala Layluche. Dziewczyny jak chcecie bym cos zapytala to piszcie bo list pytan robie;) zawsze MOZNA porownac z Polska opinia;) O 6 przyjezdza dziewczyna mi rzesy zalozyc;);););) yupppiiii bede panna migotka hahahaha. Dzis spalysmy do 9 , tak sie wygnilam ze mam cale slepia SPUCHNIETE ;) Ewa I ja lubie lacoste ;) Siema ANECZKA SIEMA ROYAL...WSPOLCZUJE POGODY....U NAS TEZ NIE MA FRYKASOW...ALE CHOC DZIS I JUTRO TROCHE SLONKA...POTEM ZNOW LEJE...NAWET NIE WIEM JAK MALA W SOBOTE NA LOTNISKO UBRAC, BO GDY WYLADUJEMY BEDZIE Z 15 stopni wiecej...mam nadzieje ,ze nie bedzie chora od tej zmiany....