Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Hasanko:) Chyba każdy się zastanawiał jak tam Wam w Polandi jest:D Widzimy, że super i to nas cieszy:) O jezusku tylko nie zrozumiałam do końca co się stało Twoim ustom:( Czekamy na zdjęcia rodzinki ze chrzcin:)

Biedronka - Dzięki za odpowiedź w sprawie plamki. A wiesz co u nas jest akurat jak główka szpilki na dole w miejscu tego wyrzynającego się ząbka. I jest twarda. Zbadana przeze mnie dokładnie z latarką:D Mąż mówi, że jestem walnięta z tą latarką. A ja niczym dentysta robię przeglądy paszczęcji mojego Maluszka:D Dziewczyny nigdy bym nie pomyślała, że będę się udzielać na forum a tym bardziej, że polubię dziewczyny i będę żyć waszym życiem:) A tak wogle naprawdę nie mieści się w mojej głowie, że ktoś może być tak zdeterminowany żeby pisać z pomarańczowego nicku żeby komuś dosrać bo w oczy nie umie.Kurcze a ile to trzeba mieć zawiści w sobie. Ta która tak robi nie jest dobrym człowiekiem w życiu na pewno.

Acha i mam nadzieję, że nikt nie myśli, że ten podszyw to ja tylko dlatego że nie uczestniczyłam w całej dyskusji wczorajszej. żeby nie było rozwiązywałam testy i oglądałam meczyk:D Klaudia - Pytanko moje jak możesz napisać, więcej przydzielili Ci zasiłku niż mi? Nie pisz kwoty tylko czy więcej niż 600 zł. A i współczuję Basi wczorajszej akcji. No ale chyba tych truskawek było za dużo. Ja to mojemu podam jakoś zimą pierwsze już nawet z ogródka swojskie mam zamrożone:D

No wiec wlasnie. Jak już kogos nie lubie, albo się z nim nie zgadzam to mam odwage się do tego przyznac, ale widac sa tu takie ktore obraza anonimowo, a pozxniej co zlego to nie ja i dalej pod czarnym nickiem

Dziewczynki my idziemy się szykować bo dziś piękna pogoda się zapowiada i trzeba pokazać Małemu w końcu świat. Śniadanie zjedzone a Mały śpi:) Mam jeszcze 20 min

Czopelek, Nie mam przepracowanych pelnych 5 lat wiec pewnie tyle samo dostane. W kazdym razie nawet mi nie powiedzieli tylko tyle że to bedzie 80%. Powyzej 5 lat jest platne calosc.

Czopelek, Nie mam przepracowanych pelnych 5 lat wiec pewnie tyle samo dostane. W kazdym razie nawet mi nie powiedzieli (a ja już mialam dosc tego siedzenia tam wiec byle szybko i do domu, że nawet nie dopytalam) babka powiedziala tylko tyle że to bedzie 80%. Powyzej 5 lat jest platne calosc. A mi zabraklo miesiaca do 5 lat

Klaudyna - No to tyle samo, ja też 80%, tak mnie tylko zastanawiało jak oni to liczą i już wiem,

Sylwuś zapomniałam Cię przywitać :** jak Layla zniosła start i lądowanie ? jak zmiana klimatu? cieszę się że wszystko dobrze szkoda tylko że podróż tak długo trwała :/ twój mąż ma racje bo autem można przerwy robić więcej bagaży i taniej. Mój szwagier przyleciał w sobotę z rodzinką to mały ma katar chyba przez zmianę klimatu oby z Laylusią było wszystko ok.:) Ewela-nie ma sposobu żeby się nie drapała skarpety sobie ściąga z rąk jak widzimy że zaczyna się drapać to jej bierzemy rączkę coraz więcej jej wychodzi jeszcze 2-3 najgorsze później zaczną zasychać Ja też dziewczynką taką latareczką kukam Juli do dziąseł a Amelii do ucha Mąż na początku też się zemnie śmiał a teraz robi to samo :))

Heja!!nadrabiam Was babeczki i normalnie oczy ze zdumienia przecieram!!! ktoklowiekby to nie byl-trzeba miec troche godnosci i odwagi aby pisac pod swoim nickiem...żenua i tyle...

Hej!!!!troszke mnie nie bylo-wpadlam sie przywitac-jak ogarne dziecko i chate zasiąde z kawa aby Was nadrobic tymczasem czytajac to powiem tylko jedno slowoŻENUA. trzeba miec jaja zeby pisac pod swoim nickiem,nawet jesli rozni sie to od zdania większosci...

Hej!!!!troszke mnie nie bylo-wpadlam sie przywitac-jak ogarne dziecko i chate zasiąde z kawa aby Was nadrobic tymczasem czytajac to powiem tylko jedno slowoŻENUA. trzeba miec jaja zeby pisac pod swoim nickiem,nawet jesli rozni sie to od zdania większosci...

A u nas katar. I mam zagwózdkę, czy to od zęba, jak ostatnim razem czy coś się dzieje? Poobserwuję ją, a najwyżej popołudniu skoczymy do ośrodka

hello a co tu znów sie działo - zostawić Was na kilka godzin nie można :) jesli chodzi o mnie - to nie wiem co o tym myslec ... więc nie będę myslec wcale Zapowiadaja upały, więc czekam tylko do następnego karmienia i wychodzimy na spacer a dzis wieczorem zaliczam fryzjera, od tylu lat mialam taka sama fryzure - dlugie lub trochę krótsze ale bez grzywki wiec sie przyznam ze się troche boje :D no nic, litr lodow zakupiony- w razie czego na poprawe humoru wieczorem :D oby nie byly potrzebne hehe milego dnia!!

Czesc DZIOLCHY;) NIUNIA....start I ladowanie super...ale reszta do d...py;( Przykro mi ,ze u Was ciagle cos;( CZOPELEK mialam poprawke makeup perm. I robili 12 zastrzykow w USTA zniecz. Naciekowego...masakra;) Dziewczyny mam taki pomysl...solidarnie ustalmy,ze wrednym pomaranczom nie odpowiadamy wogole...niech SOBIE pisza co chca...TYM bardziej,ze obrazaja NASZE kolezanki...ustalilysmy JUZ ,ze KAZDY Ma prawo wychowywac swoje dziecie jak chce...I tego sie trzymajmy!!!!! C WY na to???????

Hej Mamusie i dziatki :-) Noc u nas spokojna....Maluszek mój bawi się na macie a ja jajecznicę pociskam ze szczypiorkiem :-) Sylwka :D , jak miło Cię widzieć :D cmokam Cię mocno i SMACZNEGO ....nie żałuj sobie i jedź :-) Ewelina no u nas ta kropka była na miejscu kła i wydawała się twarda......nie wiem czy piszemy o tym samym A z latarką przeglądy paszczy Anulki robi .....TATUŚ :D O całej sprawie , która wczoraj wyszła.......sama nie wiem co mam już myśleć ....galimatias mam w głowie.....ale widzę,że niektóre z Was maja "swoje Typy" ....... Sylwka się zgadzam z Tobą i uważam też ,że nie ma co wdawać się z pomarańczkami w dyskusję .....no chyba ,że jakaś porady od nas potrzebuje lub wymienić się chce doświadczeniami oczywiście ;-)

Witaj Sylwek. No ja się wybieram samolotem, lot 1godz wiec mysle że damy rade jakoś ta nasza Baske zabawic A co? Layli nie podobal się lot?

SYlwek, ja tez jestem za calkowitym olewaniem TAKICH wpisow - co zreszta sama zazwyczaj robie a Ty Sylwek wypoczywaj i korzystaj z Polski :*

hej...jeszcze jestem i ja...jak to mówia , z problemami sie trzeba przespac:) dzisiaj do tego podchodze juz mniej emocjonalnie... :) hej sylwia i od razu buziaki dla Was:* Layla dzielna dziewczynka:) a co do pomaranczek to ten sam pomysł dałam wczoraj,żeby te "złe" ignorowac kompletnie... ja sie szykuje i pakuje nas a mała jeszcze spi...

Milena racja......trzeba się przespać z problemami ......wczoraj aż wrzało . Tobie udanego odpoczynku u rodziców życzę :D Musiałam właśnie interweniować, bo Mała z maty hopsła na dywan .............i zaczęła go lizać ..........no i jak jej wytłumaczyć ,że to "a fe" jest ?

Hej Mamusie i dziatki :-) Noc u nas spokojna....Maluszek mój bawi się na macie a ja jajecznicę pociskam ze szczypiorkiem :-) Sylwka :D , jak miło Cię widzieć :D cmokam Cię mocno i SMACZNEGO ....nie żałuj sobie i jedź :-) Ewelina no u nas ta kropka była na miejscu kła i wydawała się twarda......nie wiem czy piszemy o tym samym A z latarką przeglądy paszczy Anulki robi .....TATUŚ :D O całej sprawie , która wczoraj wyszła.......sama nie wiem co mam już myśleć ....galimatias mam w głowie.....ale widzę,że niektóre z Was maja "swoje Typy" ....... Sylwka się zgadzam z Tobą i uważam też ,że nie ma co wdawać się z pomarańczkami w dyskusję .....no chyba ,że jakaś porady od nas potrzebuje lub wymienić się chce doświadczeniami oczywiście ;-)

ale sie kafe rozszalalam pod kazdym wzgledem;-) kurcze moj maly w nocy wstal dwa razy z takim placzem/krzykiem, ze ciezko bylo to opanowac...zjadl po 23 i dopiero teraz po 7...nie wiem o co chodzi-zeby?ale jak juz sie z tego placzu obudzil- bo plakal/darl sie przez sen-obudzilam i smiech...o co chodzi? SYLWEK!!!11kope lat!!!!ale mieliscie przejscia na lotnisku...biedna malutka Lajlusia:(

ale sie kafe rozszalalam pod kazdym wzgledem;-) kurcze moj maly w nocy wstal dwa razy z takim placzem/krzykiem, ze ciezko bylo to opanowac...zjadl po 23 i dopiero teraz po 7...nie wiem o co chodzi-zeby?ale jak juz sie z tego placzu obudzil- bo plakal/darl sie przez sen-obudzilam i smiech...o co chodzi? SYLWEK!!!11kope lat!!!!ale mieliscie przejscia na lotnisku...biedna malutka Lajlusia:(

Witam! Jeśli o mnie chodzi temat pomarańczy uważam za zamknięty i popieram pomysł konsekwentnego olewania. Co do Renaty, ja osobiście uważam, że to nie ona i tej wersji będę się trzymać. Do swoich znajomych oczywiście ją dodam, jeśli się zgodzi. Co z grupą na FB, to jeszcze pomyślę. Niezależnie od tego, czy wiem, czy nie wiem, kto jest pomarańczowym przyjemniaczkiem - dla mnie temat jest skończony. Nic się złego nie stało. Mnie nie ubyło. A Reni szkoda, bo oberwała niepotrzebnie. Takie jest moje zdanie, jak często odrębne od większości, ale własne...

Witam! Jeśli o mnie chodzi temat pomarańczy uważam za zamknięty i popieram pomysł konsekwentnego olewania. Co do Renaty, ja osobiście uważam, że to nie ona i tej wersji będę się trzymać. Do swoich znajomych oczywiście ją dodam, jeśli się zgodzi. Co z grupą na FB, to jeszcze pomyślę. Niezależnie od tego, czy wiem, czy nie wiem, kto jest pomarańczowym przyjemniaczkiem - dla mnie temat jest skończony. Nic się złego nie stało. Mnie nie ubyło. A Reni szkoda, bo oberwała niepotrzebnie. Takie jest moje zdanie, jak często odrębne od większości, ale własne...